małekropki
Fanka BB :)
ja dzisiaj po zatruciu wczorajszym nic nie robie dzis
Takze każdy moze sie polenić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniaa 83 No dopadł bo nikt mnie w tyłek rano nie kopnął,tak jak prosiłam
tak więc sama się właśnie kopnę i może poszukam pędu![]()

biedny Danielek, oby szybko sie zagoilo.

wczoraj taki dłuugi spacer dzisiaj jak Wiktora po południu odstawiłąm do przedszkola też się z młodą nachodziłam a co będziemy w domku siedzieć ;-) a rano chatkę wysprzątałam ;-) P wrócił z pracy a tu zonk obiadu nie ma
to powiedziałam ok następnym razem jak tak bardzo chcesz nie posprzątam albo będę kisić dzieciaka w domu abyś tylko miał obiadek podany jak tylko z pracy wrócisz ...prawie zabił mnie wzrokiem 

biedak musiał sam sobie ziemniaki obrać ale dobra żonka chociaż mu kotlety wyklepałam i opanierowałam i nawet na patelnię położyłam 

no i zaliczyliśmy dziś Parent Plus Program taki kurs dla rodziców...jakimś cudem udało mi się wyciągnąć P na niego
;-) jutro tyż busy dej mnie czeka aż na samą myśl mi się nic nie chce
rano kurs po południu NCT echhh oby do wieczorka 

moi rodzice ze mną takie nerwy przeżywali bo ja mały kaskader byłam jak nie zmiażdżony palec to dziura w nodze do kości o średnicy kilku centymetrów echhh ale wspomina się fajnie 

mi fajnie a moja mama do tej pory jak to wspomina to ją ciary przechodzą brrrr tak jak mnie jak wspomnę o wypadku Wiktorka jak był mały brrrr ...łączę się z Tobą w bólu