S
sandrulińska
Gość
witam!:-)
dziewczyny spójrzcie tylko :-( 3-latek waży 60 kilogramów - Wiadomości w Onet.pl
dziewczyny spójrzcie tylko :-( 3-latek waży 60 kilogramów - Wiadomości w Onet.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś z Radkiem w ciąży tak mi się dłużej chodziło a teraz?
Jeszcze troszkę i będę śpiewać arie na porodówce
Mam nadzieję,że teraz na dłużej zostaniesz:-)Zapraszam Cię i tu: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...amusie-w-ciazy-45877/index56.html#post6861665 Tam my wszystkie brzuchate

Fakt,szkoda,że gorączkuje bo na dworze tak pięknie,ciepło i słonecznie
..to nie jest normalne
Ten chłopczyk musi być chory,że ma taki apetyt ogromny.Jak tak dalej pójdzie to długo nie pożyje:-(
I jeszcze biedny G musiał przez to przechodzić
Wiesz,że bardzo Wam jestem wdzięczna?
A jak tam po fryzjerze?Jaśniej i lżej na główce?
Za nic mi to spanie w nocy nie wychodzi
Zamiast się wysypiać to tylko się męczę i walczę z bezsennością
Może mój organizm już się do nocek z Mateuszem szykuje

.
wiec jak przychodzi maz to mowie mu co ma zrobic
. czyli: podaj to, zanies to tam, to nie tak-popraw. I on sie zlosci, ze tylko mu rozkazuje. Albo jest tez tak, ze ja mysle , ze ja cos zrobie lepiej i sama to robie a potem sie denerwuje, ze on sie leni na kanapie
. Ale to wszystko moja wina bo ja go nauczylam, ze zawsze ze wszystkim dawalam sobie sama rade a teraz jest mi chociaz mala pomoc potrzebna. A ja jestem niecierpliwa bo ja chce zeby bylo cos zrobione od razu jak go poprosze a on musi posiedziec, namyslic sie i potem to robi
.

a z tym tez byly akcje.