reklama

Mamy z Irlandii!!

Monidan-dawaj dawaj przepis:)))Ja do tych goferków dodałam ciut wiecej mleczka-sama wyczujesz odpowiednią konsystencje:)I ważne żeby faktycznie stały stygnąć-nie sa takie sflaczałe:)))u nas gofry dzis tez-obiecałam dzieciaczkom-a i J malizna wczoraj zajechało:)))

reklama
Witam

Lubiczanko fajnie ze planujecie jechac autem do Polski,my jechalismy raz i powiem Ci ze warto po drodze mozna troszku zwiedzic :-)my zajechali po drodze do mojego brata w Londynie,pozniej w Niemczech byl przystanek tez u rodzinki ogolnie milo wspominam i chcemy powtorzyc ale to dopiero jak dzieci bede troszku wieksze:tak:

Asienko to moze sie umow do Gp i wtedy bedziesz spokojniejsza

Niedawno wstalam zjadlam sniadanko,dzis ma nas odwiedzic Gliwa :-) wiec dzionek zapowiada sie bardzo fajnie.
Pogoda kiepska a bylo juz tak ladnie przez kilka dni ....

Milego dnia:-)

Aaniu-my już raz też jechaliśmy,ale przez Anglię...a teraz patrzę wyłącznie na promy bezpośrednio"na kontynent"
Kamcia-dziękuje:*
Ewelcia-roznosi go:)Chyba znowu mamusię chce gdzieś wyciągnąć;)
A Daniel śpi mi już 2 godzinki:/Dobry jest:)

witam!

Rzeczywiście szarowato za oknem:dry:Nasza wiosna poszła do PL..teraz tam się cieszą;-)

asienko-wieeelki buziak Anulce z okazji ukończenia 18miesiecy.Tym samym uświadomiłam sobie ze zaraz i memu dziecięciu tyle samo stuknie:no::szok:
Niech wraca do zdrowia:tak:
U nas już w sumie OK.Tylko katar został lekki,ale nosek ładnie wydmu****e,co mnie cieszy.I wreszcie się wysypiam:-)
kamcia-Ty to zawsze jakieś tanie bilety wynajdziesz:blink:U nas średnia szansa,bo Wawa chyba ma najdroższe w PL opłaty lotniskowe:nerd:

Ide dziecię przykryć bo usnęła zdaje się.Milego dnia!

reklama
asienko-prawie na 100we zniknęły,może od jakiegoś syfu się jej zrobiły bo nie zawsze upilnuje żeby wszystkiego do buzi nie brała :baffled: Mówię prawie bo Wikta nie da zajrzeć za bardzo.Za to dojrzałam wyżynająca się dolną,prawa 2ke..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry