reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-co 3dni????Daniel-właściwie wszystkie moje pszczylki do 4ego chyba miecha robiły kupkę po każdym jedzonku niemalże...hmmm
Tichonek-ale Cię wymęczyli..ulala...No i trzymamy kciuki za jaknajbardziej pozytywne wyniki:)

reklama
No to powinnaś iść do lekarza, nie wiem czy takim maluszkom można dawać laktuloze , lub coś żeby sie regularnie wypróżniały. Może trzeba spróbować innego mleka, skoro po tym ma problemy z kupką. Bo przeważnie takie maluszki robia raz, dwa razy dziennie kupke.

lubiczanka na poczatku czyli przez pierwsze 2 tygodnie robila codziennie, potem co 2 dni ale tylko po masazu i po zdjeciu pieluchy, pozniej zaczela robic znowu w pieluszke codziennie a od 2 tygodni co 3 dni ale brzuszek ma mieciutki.
A dzieci karmione butelka moga robic jedna kupke na kilka dni.
ale tez sie tym martwie choc juz tyle sie naczytalam, ze poki nie placze przy robieniu kupki i kupka miekka to nie ma powodow do niepokoju, ale chyba sie wybiore do lekarza, ale nie do Gp bo juz raz mu o tym wspominalam a on nic.

Ostatnia edycja:
AsienkoM jak się martwisz to faktycznie idź do Gp, będziesz spokojniejsza:-)
Tichonku oby nikt nie dzwonił

Ania pospała dzisiaj normalnie, czyli półtorej godzinki, ja w tym czasie poprasowałam, a teraz wróciłyśmy ze sklepu, pogoda paskudna:dry:

a ja siedze dzisiaj na forum, bo ostatnio maz posprzatal w domu, obiad mam, a Zuzia spala, przebudzila sie i teraz juz od prawie godziny spi mi na reku.

a nie wiem czy zauwazylyscie ale wstawilam nowe zdjecie zuzi w serduszko, ale sie chwale hihihihi:-p

Ostatnia edycja:
Mnie pediatra w Polsce zawsze mówił,że niektóre dzieci nawet 5 dni mogą kupki nie robić:sorry2:I wszystko jest w porządku dopóki bączki puszczają:tak:Jeżeli dzidziuś sobie pryka to choć nie robi kupalka nie jest źle.Gorzej jakby mu się te gazy w brzuszku zatrzymywały:sorry2:
AsienkoM fotkę widać,a jakże:tak:Kawał bobasa już z Zuzki,rośnie w oczach:-)

reklama
ale te 5 dni Tichonku to jak jest na cycku chyba,bo wtedy trawi wszystko,a z butelką jest trochę inaczej :sorry2:
Asieńko no właśnie,karmisz piersią czy butelką? Jeśli butelką to między posiłkami podawaj wodę z glukozą :tak:

probowalam jej podawac ale wszystko laduje z powrotem na sliniaku lub na ubranku. poprostu nie potrzebuje, wystarcza jej woda co jest w mleku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry