reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko a gdzie Twój post?:eek:Ale tak mówił mi to pediatra gdy Radek na cycu mym jechał jeszcze:tak:
AsienkoM:szok::szok:Ale się z Zuzki klunia zrobiła:-)Mleczko najwyraźniej jej służy:-DPrzynajmniej jeśli o rośnięcie chodzi:tak:
A ja właśnie dostałam paczkę z Pampersa:-)A w paczce płyta z czterema filmikami o dzidziusiach,książeczka do poczytania,tabletki do prania Fairy (na jedno pranie),chusteczki Pampers Sensitive i 10szt.pieluszek Pampers 1:tak:Mała rzecz a cieszy:biggrin2:

reklama
Zrobiłam własnie gofry z tej stronki co Misia podała
gofry super, ale ciasto jest bardzo gęste i wyszło tylko 7 gofrów :sorry2:
były trochę malo słodkie i długo sie robiły bo jedna porcja 7 minut

Robiłam dokładnie wg przepisu jedynie dodałam odrobinę proszku do pieczenia

Asieńko-zanim doszłam do Twojej inf.o fotce zauważyłam te Twoje kochanieństwo-slodzinka:)
Monidan-ja znowu dziś robiłam wg "swego"przepisu i w ciągu 20 minut zrobiłam15...tylko więcej(pół szklanki)wiecej mleka dodałam...Dziś kombinacje z sosem czekoladowym,bitą śmietanką i dzemem-pękam!!!

Tichonku to dzis pewnie dzien,był męczący dla Ciebie.Aby tam wszystko było w porzadku i żebyś zadnego telefonu nie dostała.:tak:
Asia rośnie Ci Zuzka jak na drożdzach.
Dzis szybko mi dzionek zleciał,byłam u Ani83 na pogaduchach.Troszke posiedziałam:tak::-)Przyszłam do domku zrobiłam obiad,dzis zupa ogórkowa.Pózniej seriale swoje ogladałam i tak zleciał czas:-).Zaraz mąż bedzie w domku,a pozniej pojdziemy na spacerek wieczorny:-).

kurcze wcisnęłam usuń zamiast edytuj Tichonku i nawet nie wiedziałam,że sama posta skasowałam :-D
No i Twoj pediatra miał rację,na cycuchu może i nawet tydzień dziecko nie robic w pampera,na butelce nie powinno aż tak długo nie byc kupala,no ale zagadka Zuzi się rozwiązała jak czytam :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry