reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta-bidulek mój...Całusek w główke dla niego:****i w mordzię za ząbka:***
Asieńko-wreszcie-uffff-gratki i czekamy dalej;)
Bozieńko jak sie obiadem obzarłam-dziś pyzy na parze(samodzielnie robione),schabszczak i surówa-jestem fulll(ciekawe na jak długo)

Ciao!

Od razu do rzeczy-Lubiczanko-zaslinilam monitor....pyzy na parze!!!!!! O boze...czemu ja nigdy na to nie wpadlam...nie jadlam odkad opuscilam POlandie chyba. Koniecznie blagam o zapodanie przepisu!!

A jeszcze co do krwawienia z nosa-potwierdzam-w ciazy jak najbardziej normal. Mi nos krwawi codziennie....nie leci ciurkiem ale jak smarkam to tak,a smarkam caly czas bo opuchnieta sluzowka przyprawila mnie o permanentny katar. Krwawienia z dziasel-tragedia...ciurem! A kaszel tez ostatnio mam. Ale taki dziwny-suchy,duszacy i tylko wieczorem,jak sie klade do lozka! Ale nie wiem,czy to ma cos wspolnego z ciaza...haha...watpie.
No to pogadalam.

dziękuje:-)za gratki:-) co do czwórek Szymka to mi sie też wydaje ze to 5-ki bo jak wyszla ta 3-ka to jest duża szpara między 3 a 4 więc nie wiem w końcu czy to 4 czy 5 ale pokaże lubiczance i porównamy z Danielkiem:-D

lubiczanka przez ciebie chyba jutro zrobie schabowe z suroweczką i ziemniaczkami,kurde jak to ciężko byc na diecie:/:/

Aniu83 a jakie to przedszkole? my bedziemy placic za 4h dziennie, 5 dni w tyg 430 eu w Cocoonie.

To sporo my tez bylismy w Cocoonie narazie mamy zlozyc dokumenty i tyle jesli sie juz dostanie to dopiero w przyszlym roku a te drugie przedszkole to takie Snowdrops Creche - Home i nie dodalam jeszcze powiedziano nam ze gdyby corka urodzila sie miesiac wczesniej to by sie lapala na ten program,zobaczymy czy sie z tego drugiego przedszkola odezwa cora jest 7 w kolejce i mam nadzieje ze dostana dofinansowanie aby rozbudowac obiekt bo o to tez sie rozchodzi.Nam by pasowalo bo miesci sie na naszym osiedlu:-)nic zobaczymy ....

Tichonek,Misia skoro mowicie ze to normalne to jestem spokojna :-)

Lubiczanko to obiadzik full wypas :-)

Marcysia narazie i tak nie ma miejsca w razie jak zadzwonia do nas to sie zapytamy,dzieki:-)

Ostatnia edycja:
dziękuje:-)za gratki:-) co do czwórek Szymka to mi sie też wydaje ze to 5-ki bo jak wyszla ta 3-ka to jest duża szpara między 3 a 4 więc nie wiem w końcu czy to 4 czy 5 ale pokaże lubiczance i porównamy z Danielkiem:-D

lubiczanka przez ciebie chyba jutro zrobie schabowe z suroweczką i ziemniaczkami,kurde jak to ciężko byc na diecie:/:/
nom,ja to chyba przestane czytac kto co gotuje:rofl2::sorry2:

Witam.

Kurcze opiłam się kawy i teraz moje łapy delirkę zaliczyły :baffled::dry:

Co to ja miałam :dry:

Aaania83 powodzenia z przedszkolem :tak:

Lubiczanko pyszności zrobiłaś dzisiaj na obiadek :tak: u nas to się nazywa bułki na parze :-D

MartaF buziak dla Szymcia w główkę :sorry2:

Asieńko no to Ania jest bliżej jak dalej z zębolami :-)

marcysia full time (8 h? ) bezpłatny? Toż to cudowne przedszkole :tak::tak:

dzindusiu Sto Latek dla Patryczka.Ahhh ważny dzień dla was dzisiaj :-):-)

dobra,powiem szczerze,że poleciałam dzisiaj po łebkach i wszystkim nie odpisałam,przepraszam,mozecie mnie zlinczowac,ale normalnie delira taka i w dodatku oczy mi łzawią od tego kompa :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry