reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej:-) Dzis mój M w pracy,a ja wlasnie ogladam Na Wspólnej-powtórka z całego tyg.Pogode dzis mamy piekna.:-)
No wrescie dzis już bede miała skonczona cała szafe,jak M przyjedzie z pracy.
Miłej soboty.

reklama
Bry:-)
A u nas słonko od rana świeci ale już widzę,że zaczyna się wiatr wzmagać:baffled:No i prognoza pokazuje możliwe deszcze więć różnie z tą pogodą dziś może być:dry:Chmurki też ani jednej nie było jeszcze z 15 minut temu a teraz już się zbierają:sorry2:
Asienko_r dobrze,że Anulka wraca do siebie,pieruńskie zęby:sorry2:Oj,ja wiem dokładnie jak potrafią dziecku dokuczać:sorry2:Jak będę miała z Mateuszkiem takie przeboje zębowe jak z Radkiem to pięknie,po prostu pięknie:wściekła/y:

Aaniu-no nam pogoda już się skiepściła-ale jak mogłoby byc inaczej:/Więc Wam powodzenia w spacerowaniu:)
Tichonek-szerokiej drogi i auto niech mknie!!!I przy okazji przyjemności na zakupkach:)
Gliwa-o co chodzi z szafą?Sprzątanko jakies robisz czy cu?:)

No to proszę koleżanek...Jedziemy z mężem na zakupy pierwszy raz swoim autem:rolleyes::cool2::-p:-):-)

To szerokiej drogi i udanych zakupow no i mam nadzieje ze w najblizszym czasie nas odwiedzicie :tak:

Gliwa to dobrze ze juz bedziesz miala cala szafe :-)

Lubiczanko to niedobrze ze pogoda sie popsula:-(

My wlasnie po obiadku,najadlam sie jak nie wiem co,ale pewnie ze 1,5 godzinki znowu cos bede szamac jem i jem w ostatnim czasie jak tak dalej bedzie to mi z 10kg przybedzie:szok::no:

reklama
Lubiczanko juz kiedys pisałam o szafie ze moj M mi montuje,dziś ja wlaśnie kończy,stara poszła w śmieci a mam nowa postawioną.W końcu mój M to stolarz:-).
Za niedlugo bedzie trzeba posprztac po montowaniu.Dobrze że dzis już sobota,posiedzimy sobie w domku.Po ogladamy telewizje:tak:w spokoju i ciszy.:tak:
Tichonku i jak tam zakupy sie udały?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry