reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko musze jeszcze kupic pare rzeczy dla synusia,wtedy wszystko po piore,wyprasuje i po układam do szafy:-).Bo niechcem tak na raty prać.:tak:.
Miłego wieczorku.;-)

witam dziewczyny, mam pytanie czy ktores z waszych maluchow zabkowalo tak ciezko? Asia ma od kilku dni wysoka goraczke podchodzi nawet do 39,trwa to juz od 4 dni,nie spi w nocy w dzien tez po trochu, samrujemy jej zelami i podaje leki przeciwgoraczkowe.Nie wiem jak dlugo to moze potrwac ale ja jestem na granicy wyczerpania. Pytalam doktorki i powiedziala ze do 5 dni mozna podawac leki a co potem? Wczoraj juz bylo lepiej dzis w ciagu dnia tez nawet niezle ale teraz wieczorem masakra, Nie wiem juz co mam dalej robic.
Sorki ze nie mam czasu na czytanie i pisanie, ale chodze jak zoombi:-(

Wisienka biedna Asia:-(
Szym przechodzi ciezko zabkowanie,ale tylko raz na dwa dni pojawila sie przy tym goraczka ,ktora zaraz znikla...

Tichonku a Ciebie to gdzie wcielo??pchasz auto czy co?;-);-);-):-p

Tichonku jak zakupy i autko??
Wisienka wspólczuje, próbowałaś Vibrukol?? Lub daj jej coś zimnego na ukojenie do pogryzienia ja dawałam marchewke z lodówki np
Ja dziś busy w pracy, po pracy na basen z dzieckiem tam była jego przedszkolanka więc oczu nie mógł od niej oderwać, i popisy w wodzie robił:) Powiedziała mi że powinnam zapisać Oliego na jakieś zajęcia taneczne(co mam zamiar zorbić) ponieważ ma niesamowite wyczucie muzyki i rytmu:))
Potem u Didi mała posiadówa, i do domu kolacja kąpiel i wyro. Zaraz ide spąc bo jutro mega busy śniadanie i lunch na Dzień MAtki.
Tak wogóle to dali mi spowrotem kontrakt na pełny etat bo sie robi busy, więc mam mniej czasu:/

Więc życze Wam udanego Dnia Matki jutro!!!:))))

hejka ja tak tylko na chwilke, bo czekam na tel od J ,za pol godz. powinien ladowac :)) a do domu dotrze na 3:dry: jak dobrze pojdzie .
Biedne dzieciaczki z tymi zebolkami,mi tez Nataniel marudzil caly dzien, wszystko do buzki pakowal a teraz zdazyl 2 razy sie przebudzic z placzem a spi od godz :confused: ciezka nocka przedemna.
Wiesienko oby Asi szybko wyszly zabki, przesylam troche mocy, zebys przetrwala ta nocke:-)
milego weekendu laseczki :-):-)

Witam

Tichonku jak tam się nowe autko sprawuje???
Wiesienko biedna Asia:no:, moja dwa dni gorączkowała i wystarczyło, a Asia bidulka, oby szybko wyszły te ząbki

Nam się udało wczoraj zaliczyć spacerek, weszliśmy do domu i lunęło:-p i potem nawet grad padał:szok:, dzisiaj na razie słoneczko świeci. Rosołek się gotuje.

Dobrej niedzieli

Witam niedzielnie :-)

Tichonku gdzie Cie wcielo?jak tam po zakupach?

Kamcia to chyba dobrze ze dali kontrakt na pelny etat.

Wisienko wspolczuje Ci naprawde,moja na szczescie przeszla zabkowanie bezobjawowo...moze podaj jej vibrucol i gryzaczki z lodowki moze pomoga ...

Asienko nam niestety nie udalo sie wyjsc padalo z przerwami :wściekła/y:

Natala cos nie chce mi jesc :no:nie wiem co sie dzieje?
Ja dzis na usg 4d :-D:-)

Udanej niedzieli zycze:-)

reklama
Bry:-)
Niedziela,mąż w domu,auto jest i oczywiście co?Pada deszcz:wściekła/y:Szlag:dry:

Tichonku i jak tam zakupy sie udały?

Tichonku jak zakupy i autko??

A,dziękuję,autko fajnie śmiga,jestem zadowolona a zakupki...raptem polski sklep zaliczyliśmy wczoraj,także zakupki tylko jedzeniowe były:-pW sumie to jesteśmy teraz tak spłukani po tym zakupie auta,że inne zakupy nie wchodzą w rachubę:baffled:
To szerokiej drogi i udanych zakupow no i mam nadzieje ze w najblizszym czasie nas odwiedzicie :tak:
Odwiedzimy,odwiedzimy:tak:
wow...a kto za kierownica??;-)

napisz ile ubezpieczenie was wynioslo.
:eek:No chyba nie myślisz,że ja?!:-D:-DP kieruje a ja na razie tylko obserwuję:-p
Nie było mnie już wczoraj na BB bo po zakupach pojechaliśmy do znajomych i wróciliśmy około 22-giej:tak:Taksówką bo P wypił:tak:A podjudzał mnie,żebym wracała ale pewnie sam miał nadzieję,że się nie zgodzę:-DToż dopiero co ubezpieczenie wykupił,nie musimy mieć stłuczki już pierwszego dnia:zawstydzona/y::-D:-D
A opłaty wyszły tak,że tax 333E a ubezpieczenie 651E + wzięliśmy ubezpieczenie zniżek 120E:tak:...Nie ma to jak wziąć w Axie za 2500E,co?:baffled::-D:-D:-D
Wszystkiego najlepszego,mamuśki:-)

Idę kluski turlać:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry