Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardziej się owsem martwię
Ale może nie będzie tak źle bo zaś w zeszłym roku za szybko posiałam i mi na Wielkanoc się trochę przewracał bo za długi urósł
Normalnie popołudniami jestem nieprzytomna i muszę choć na moment oko przymknąć bo padam

R
Dopadło mnie jakieś zmęczenie przedporodoweNormalnie popołudniami jestem nieprzytomna i muszę choć na moment oko przymknąć bo padam
jak cicho i błogo w domku moje dwa szkraby już śpią :-) a Wiktorka gorączka jednak nie przepowiedziała ospy tylko jakieś paskudne przeziębienie czy zapalenie gardła
ma okropny kaszel aż czasem płacze bo go tak boli jak kaszle a i mnie zaczęło w gardle drapać więc złapałam od niego
no i Zuzka pokaszluje jupiii
nic to teraz tylko się modlę aby ospa do tego nie doszła bo może się zrobić nieciekawie
;-)

Ja z nim wścieku w domu dostanę

Parę rzeczy jednak jeszcze muszę dokupić,a to nie przelewki już
Mnie się nic nie dzieje jeszcze,ale jak się naczytałam,że dziewczyny w 36-tym tc.na porodówce lądują to powiedziałam P,że torbę trza już spakować
Na pewno będzie straaaasznie szczęśliwy łażąc ze mną po sklepach za stanikami,wkładkami do stanika,szlafrokiem

Radek też coś cherlać zaczyna
Ale co się dziwić jak w szkole u niego co drugie dziecko szczeka jak piesek
Jak ja tego nie cierpię
Miałam pozmywane z wieczora to mi się budyniu zachciało
No i P zrobił,ale jakie pobojowisko za sobą zostawił