reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko

Lubiczanko..wszystkiego najlepszego dla Twojego 8-mio latka..:) spełnienia marzeń i wspaniałych prezentów

happy-birthday-david.jpg

Misia... dla Twojego 2 -ka wszystkiego najlepszego i cudownych prezentów z ulubiona myszka miki :)

happy-birthday-alex.jpg

reklama
Witam mamunie:-)
Misia,Lubiczanko wszystkiego najlepszego,spelnienia wszystkich marzen dla Waszych Solenizantow.
Madbebe-jak bylam z Tobim u lekarza to posprawdzala czy ma czyste gardelko i czy oskrzelowo tez ok,a ze bylo wszystko dobrze to nic mi nie przepisala.Mowila,ze profilaktycznie mam zabrac nurofen przez 3 dni,jako srodek przeciwzapalny.On mial mokry kaszel to podawalam mu jeszcze flegamine i sambucus z evergreena.Mialam jeszcze syrop z Pl Lipomal.Ten kaszel trwal dosc dlugo,na szczescie nic wiecej mu nie dolegalo.
Dzis zabralam sie za porzadki w szafkach.Zaczynam od kuchennych.Tylko moj maly pomocnik bardzo chcialby sie wlaczyc w to zadanie i troche mi jednak utrudnia prace:-)Maz przywiozl mi ogorki wiec bede kisic:-)Uwielbiam takie malosolne:tak:Do tego chce jeszcze zaprawic papryke,tylko nie mam auta,zeby jechac po produkty i nie wiem czy mam dosc sloikow.Jakos mnie wzielo na przetwory:-)

Witam

Misia,Lubiczanko wszystkiego najlepszego dla Waszych Solenizantow,samych radosnych dni,spelnienia dzieciecych marzen...Sto lat!!!

Anineczko super ze wszystko dobrze...niech rosnie zdrowo

Dzis mam wizyte u fryzjera :-)
Pogoda do bani J weekend ma wolny i wychodzi na to ze bedziemy siedziec w domu

Milego dnia zycze

Witam!
Misia, dla Twojego solenizanta, jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!
image.jpg

Lubiczanko, dla Dawidka, szczęścia, zdrowia i słodyczy :-)
50901151.jpg

Ania83, aż ciarki mnie przeszły jak czytałam co cię spotkało, dobrze ze wszystko szczęśliwie się skończyło
U mnie cierpliowsc juz na wykonczeniu, ale jeszcze 11 dni i jedziemy do Pl bo inaczej wierzcie ze zwariuje z moimi dzieciakami

reklama
Dzięki Wam wszystkim za życzenia dla mojego najstarszego:))))
Padam,a jeszcze połowy nie zrobiłam-zachciało się imprezki w domku:/
Anineczko-to czekam:)
Aaniu-na Twoją fotę też czekam-bo się chyba efektami pochwalisz,co?Miłego siedzenia-takiego odprężającego:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry