reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marcysia zdrowka dla synka

My juz po wizycie.Wszystko dobrze z Lenka wazy 4080g :tak: kolejna wizyta jak bedzie miala 6 tyg.

Dostalam jako taki wypis od GP mialam zakazenie krwi (sepse) wszystko poszlo od nerek no i caly organizm zostal zaatakowany.Na wypisie jest napisane ze bylam intubowana,ze mialam wode w plucach i lezalam pod respiratorem takze nie bylo wesolo dwa dni zycia mi uciekly bo praktycznie nic nie pamietam a J mowil ze caly czas byl przy mnie,dobrze ze juz po wszytkim teraz pozostalo cieszyc sie zyciem i zapomniec o tym co sie stalo.

Aniaa83..no to naprawde nie dziwie sie czemu Gp czytajac list ze szpitala byla przerazona.. zdrowka zycze ..i oby juz nigdy taka sytuacja nie miala miejsca..masz bardzo dobrego Anioła Stróża widać i mocno Cie kocha..:)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:)
Wiem,że to nieodpowiedni wątek,ale na takowym nikt mi nie odpowiada-i tak sobie pomyślałam,że może tu się będziecie orientować...No więc skopiowałam post z pytankiem
"Witam.
Mam pytanko do osób pobierających JA,albo orientujących się.Dostałam dziś decyzję o przyznaniu mi JA w wysokości(uwaga)112e,ponieważ
"becouse your husband is receiving a social welfare payment,your weekly rate is limited to eur 999.99".I jak zdanie samo w sobie rozumiem,to nie wiem w czym rzecz,bo my przecież takiej kasy tygodniowo nie mamy??????czy o co tu chodzi-HELP;)
Jakby któraś coś wiedziała to jestem wdzięczna za podpowiedz:tak::-)
A teraz juz zmykam i miłego wieczorku Wam

hej czy ktoras z mam albo pelnoletnich corek wraca do shannon lub dublina z wrocka pod koniec lipca? chce aby przyleciala do mnie chrzesnica ale niestety 16lat bedzie miala po wakacjac i nie moze latac bez opieki doroslych a ja po nia nie polece w moim stanie... bilety sa dosc tanie ...

hej czy ktoras z mam albo pelnoletnich corek wraca do shannon lub dublina z wrocka pod koniec lipca? chce aby przyleciala do mnie chrzesnica ale niestety 16lat bedzie miala po wakacjac i nie moze latac bez opieki doroslych a ja po nia nie polece w moim stanie... bilety sa dosc tanie ...

moja kuzynka wraca,ale z Cork i to pod koniec sierpnia :sorry:

Aaaaa z Polski do Irlandii...nie doczytałam widocznie.To nie,u nas przylatuje młoda już 24 czerwca :)

Witam

My dziś po wizytce na Usg.Młode ma 5,3cm i zdrowe ;-)
NT wyszło 2mm co jest dobrym wynikiem.Krwi trochę upuściłam i później wizytkowałam u Margaritty. :-)

A teraz lecę na kolację ;-)

Ania83 ludzie,sepsa....cieszę się bardzo,że wykaraskałaś się z tego.To tak jakby dostac drugie życie....buziak!

dobra,lecę bo mi w brzuchu burczy ;-)

reklama
o matko sepsa.... kochana ciesze sie razem z Toba nawet nie mysl o tym tylko ciesz sie juz teraz z rodzinka:))
dziekuje anineczka ale ona powrotny juz ma na koniec sierpnia wiec 2 miesiace tutaj w deszczu to troche za dlugo... jeszce katowic moze byc wylot bo to ta sama droga. nie pamietam kiedy krycha wraca

Anineczko GRATULACJE!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry