reklama

Mamy z Irlandii!!

U mnie babcine sposoby nie dzialaja,dziewczyny tez maja ciemieniuche.Ja kupilam szampon w aptece.W sumie nie jest zly po myciu tym szamponem sypie sie z glowy i mozna co nie co wyczesac ale i tak nie do konca zlikwidowalam..

reklama
Alex spi w toddlerze od grudnia czyli jak mial 1.5 roku. Uwazam,ze to super decyzja byla. Alex poczul,ze ,ma swoje dorosle lozeczko,obkleil naklejkami...no i sam moze sobie z niego wyjsc,zamiast nas wolac:)

hello:-)
Misia,AsienkoM-moj Norbert mial ciemieniuche tzn. tak lekarz stwierdzil i kupilam w aptece szampon. Oczywiscie nic nie dzialal bo jak sie okazalo to nie ciemieniucha byla a skaza bialkowa:szok::eek:
Misia-wlasnie Norbert tez mial na czole i w brwiach:szok:

Kurcze Nataniel w nocy mi goraczkowal 39 a dzis jakby mu nic nie bylo poza woda lecaca z nosa:confused::baffled:
lece gulasz robic a tak mi sie nie chce

AsienkoM no kawałeczek to jest, ale może jeszcze uda nam się spotkać zanim polecisz na wakacje:-). Interes niezły zrobiliście;-):tak:
Lubiczanko, Misiu ja sobie nie wyobrażam Ani w todler bed, bo ona tak się przemieszcza, że pewnie by spadła. Ma wyjęte dwa szczebelki i sobie wchodzi i wychodzi, kiedy chce

U nas leje:confused2:

Ostatnia edycja:
Witam

Weszlam na chwilke poczytac co u WAS

AsienkoR Natalia lepiej juz praktycznie nie kaszle ale za to nie chce nam jesc caly dzien na jogurcie tylko to zje

Pauletta,Madbebe zdrowka

Tichonek ja Lenke karmie butelka i nie czuje sie gorasza matka choc przyznam szczerze ze chcialam karmic piersia ale nie dali mi corki w szpitalu i pokarm stracilam

Gliwa odpoczywaj Kochana

Dzis mamy wizyte u Gp z Lenka no i przy okazji dowiem sie czegos wiecej na swoj temat bo ostatnio jak bylismy z Natalia to doktor mowila ze dostala list ze szpitala i mowila ze czytajac go wlosy jej na glowie stanely

J wczoraj odebral akt urodzenia Lenki co prawda pojechal we wtorek ale urzad we wtorek byl zamkniety i nic nie zalatwil teraz cierpliwie czekamy na pps mam nadzieje ze szybko przyjdzie.

Milego dnia zycze

Aniu oj przeszłyście swoje z Lenką w tym szpitalu, ale teraz będzie już na pewno lepiej. Dobrze, że z Natalcią lepiej, wyzdrowieje to i apetyt wróci:tak:. PPS jakoś w ciągu tygodnia powinien Wam przyjść. Dobrych wieści od GP

reklama
a mnie zaraz trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chcialam polozyc mlodego na drzemke a on caly rozpalony, niewiele myslac wpakowalam go do auta i do lekarza, na szczescie przyjal nas bez kolejki i oczywiscie znowu zapalenie gardla i zaczynajace sie zapalenie uszu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja juz wymiekkam, nie pamietam ktory to juz raz w tym polroczu 6ty,7my??? wychodzi ze raz na miesiac faszeruje go lekami:szok::szok:chyba w Pl uderze do jakiegos laryngologa, bo tutaj to sie chyba nie doczekam na wizyte:-(
wrrrrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry