reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Jezuuu jaka jestem glodna.Moj J pojechal o 7 do Dublina po auto i zapomnial pieczywa kupic..Fuck...Mleka tez nie mam bo bym owsianke zjadl cy cus,a tak dupa zbita.A najgorsze ze ja musze coszjec bo inaczej migrena murowana:zawstydzona/y:
Dobrze ze byly dwie kromeczki wczorajszeg chlebka to Max zjadl sniadanie..

Ostatnia edycja:
Witam

Didi te kilka dni wytrzymasz :-)niech moc jest z Toba:tak:

Asienko qurde to niedobrze ze nic Ci nie przechodzi

Gastone super wiesci

Tichonek powodzenia u GP

Lubiczanko juz blizej jak dalej

Barmanko mialam wczoraj pisac ale mi wylecialo w jakiej hurtowni robisz zakupy ?

Ja dzis pospalam sobie dluzej,pranko sie kreci zaraz biore sie za obiadek a popoludniu za pakowanie walizek

Milego dnia:-)

Witam.
Dzis to pospałam,ale sie wyspałam:-).Kończe jeśc sniadanko i ide troszke ogarnąc dom.
Tichonku udanej wizyty u GP.
Didi dasz rade z teściowa,jakoś wytrzymasz.
Lubiczanko twojemu maluszkowi,to sie na świat nie spieszy chyba.
AsienkoR oby jak najszybciej Ci przeszło.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
AsienkoM furaginum brałam i urosept, ale teraz się skończyły. Biorę Rowatinex, to specjalny lek na piasek w nerkach, miałam jeszcze antybiotyk w razie wu, ale niedawno się przeterminował:no::wściekła/y::dry:, tyle czasu nie był potrzebny a tu zonk

Witam na irlandzkiej zimnej ziemi:/
Gastone cieszę sie że sprawa w końc załatwiona:)
Barmanko przesyłam ci pozytywną energie:)
Tichonku good job:)!!
Misia a fajny był ten pokaz na lotnisku?
Didi oj współczuje teściowej:/
Lubiczanko jak sie czujesz już coraz bliżej...:)?

No lot nam minął spokojnie tym razem, droga z Cork męcząca , L prawie usypiał, ja spałam szybko poszło. Dopiero wstaliśmy i muszę sie ogarnąć ale mi sie nie chce. Jutro do pracy:/
Miłego dnia

Welcome back ;-)

Nooo a ja juzopadlam z sil...Nie macie pojecia co sie stalo...Samochod wrocil do dealera znowu..brak mi nawet sil zeby inwektywami porzucac..Nowa skrzynia za 2000 euro i po 50 km komunikat ze sie przegrzala..J wrocil do Dublina..Jezuuuu czarno to widze,teraz dealer musizwrcic pieniadze nie m wyjscia.Poprzednim razem pniewaz samochod byl na gwarancji mial prawo go naprwic teraz nie ma dyskusji.Ale znajac tego kretyna moj J wroci z niczym.Prawnik juz o wszystkim wie,wiec tak czy siak chyba czeka nas sad!Noz k....wa!!!

I to byl mily dzien i sie skonczyl.

reklama
Barmanka kozie mleko jest świetne fakt faktem trochę wali capem ale w smaku nie jest tak źle jak dasz trochę cukru :tak::tak::tak: i moja rada jak już zdecydujesz się na mleko kozie to z firmu glenisk jest najlepsze
Pauletta w Dunnes chyba nie ma tego mleczka?

Hejka

o matko jakbym moją teściową słyszała :szok::szok: może to jedna i ta sama :sorry2::rofl2:
moja teściowa też mi takie "pieśni" serwowała.. U córki najmłodszego brata mojego eM - tu cytuje za teściową "lekarze wykryli skaze, ale oni postanowili podawać nabiał gdyż nie chcieli by dziecko w przyszłości miało alergię"!! :unsure::unsure: I teściowa była niezadowolona jak ja zrobiłam po swojemu :sorry2:
Dziewczynka - na ich cholerne szczęście - miała tylko chwilową nietolerancję, więc u niej wszystko zakończyło się szczęśliwie! Aż strach pomyśleć jakbym miała mieszkać z teściową pod jednym dachem :no:

Ja pierdziu... jak slysze takie teksty to mi sie slabo robi :baffled:
Z ta soja te nie wiedzialam. Dzieki Misia za info.
Barmanko jakie to mleczko waniliowe dalas Marcelkowi?? Moze i ja bym sprobowala, chociaz Alex jeszcze za malutki chyba? Jak sadzisz?

Kamcia witaj :-)
Gastone Ale macie pecha ://// oby sie to szybko rozwiazalo...
Asienko wspolczuje bolu zeba...
Anineczko co kupilas? :-p
Didi wiem co czujesz :-D My teraz mielismy "wizytacje", ale musze przyznac, ze nie bylo tak zle ;)
AsienkoR jak nerki?
Katrina super masz dziewczyny ;-)
Larcia wklad wlasny trzeba? 20% czy wiecej? My raz chcemy kupic cos tutaj, a za chwile zmieniamy zdanie... Echhhh.
Tichonkowa poszalalas :-p
Lubiczanko i jak tam dzisiaj??

Nie wiem co jeszcze komu, przepraszam, jezeli kogos pominelam...

U nas wczoraj byli znajomi i posiedzielismy do pooooooooozna. Ale Al mi dal rano pospac do 8 :-) Odkad spi sam w pokoju i go zeby nie mecza o wiele lepiej ja sie wysypiam, a i on nie wstaje bladym switem :-) Jeszcze tylko 4 zeby i bedzie spokoj. Ale co przeszlismy do tej pory to nasze :nerd:
Zmykam dac dziecku zupke, a pozniej polozyc na drzemke. Pogoda nawet nawet :happy2: Do pozniej.

Aha, a jeszcze mam pytanie, moze ktoras z Was uzywa badz uzywala ktorejs z tych spacerowek?
Chicco Multiway (nie widzialam na zywo i boje sie, ze jest dosc duza)
Chicco London Winter (nie wiem czy nie ma krotkiego siedziska)
Silver Cross Pop Sport (na razie ta podoba mi sie najbardziej, ale wciaz sie zastanawiam...)
Potrzebuje mala, lekka parasolke. Biore pod uwage tylko te 3 modele. Bede wdzieczna za pomoc :happy2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry