reklama

Mamy z Irlandii!!

oj dawno mnie tu nie było :szok: się dziewczyny rozpisały że aż się nadrabiać nie chce :-D jutro czeka mnie wizyta w szpitalu zaś będę tam czekać pół dnia :wściekła/y: a mała tak się wierci że aż mam brzusio siny :szok: już chcę wychodzić pomału :-D :-D za parę dni przylatuje moja mama której ponad rok nie widziałam z wrażenia chyba urodzę na lotnisku :-D :-D

reklama
Ewelcia my wyslalismy p21 jak staralismy sie o paszport i nam nie zaakceptowali tego :/// a M jest juz tu 11 lat :/
:)
ooo ja nawet nie wiedzialam ze tego P21 nie akceptuja:dry:
myslalamze skoro to jest odpowiednik P60 to tak....

witam :) nie wiem co komu bo nie czytalam :) ale....
ewelcia z tego co wiem to tam robia na mc, i jeszcze w dublinie ale nie wiem w ktorym bo linka zapodzialam :) ale chyba tu
Polscy Lekarze - Polska Przychodnia w Dublinie, Polski Lekarz, Medical Cards, Polski Ginekolog, Stomatolog, Ortopeda
lece dzis podpis w socialu :) milego dnia
]
dzieki za linka zaraz popatrze...
wole jednak do PL dentysty,nawet gdybym do Dublina musiala jechac,jakos do IE dentysty nie mam zaufania:sorry2:
a i ja panikara jestem....
kiedys - tzn od 12 lat leczylam zeby bez znieczulenia,pierwszy raz znieczulenie wzielam przy leczeniu jak mialam ze 20lat,ale to dentystka nalegala,bo sie bala ze bede jape drzec w gabinecie:-D:-D:-D:-D
i od tamtej pory mi sie zneczulenie spodobalo;-):-):nerd::cool2:.....
no i teraz dopatrzylam ze ty z Athy jestes:-)
na zakupy pewnie do Carlow przyjezdzacie?

Paula mi Szymka uspila,a ja chwile siadlam bo zmeczona juz jestem....spacer zaliczony,kawka i pyszne ciasto u kolezanki rowniez....Nille jeszcze mam bo jej mama na interviue poszla :)

na miasto musze skoczyc...mam nadzieje zedzis mi sie uda:-)

Lubiczanko powodzenia na wizycie....
Tichonku ale masz spiocha:)

ooo ja nawet nie wiedzialam ze tego P21 nie akceptuja:dry:
myslalamze skoro to jest odpowiednik P60 to tak....
My tez tak myslelismy i babka w Revenue nawet... Afera byla jak nie wiem, bo oni maja procedury, w ktorych nie ma wzmianki o p21, wiec nie przyjmuja :no: Jejku ile ja nerwow przez to stracilam, az w koncu przyszedl ten cholerny paszport 3 dni przed wyjazdem!

Dzis super dzionek, rano lazilismy po miescie, teraz drzemka, a pozniej jedziemy do Pauletty :)))

Tichonek-dla czyjej zdrowotności?dla mojej raczej nie,bo zawał prawie był:(
Asieńko-zazwyczaj u nas drzwi też są przekluczone,ale też zwyczajowo Daniel za mną do góry hasa,a niw w przeciwnym kierunku:/
Ewelcia-w dobrych gabinetach mają też gaz rozweselający-może zamiast znieczulenia???

Lubiczanko nie o Twojej zdrowotnosci myślałam:-DRaczej zbiegów:sorry2:
Gaz?Jak dla mnie to ten gaz to jedna wielka lipa:no:Wzięłam go na początku porodu i nic a nic nie pomógł,nawet weselsza nie byłam:no:Darłam się do tej rurki,że mi wcale ku**a do śmiechu nie jest:-D

Hejo :happy2:
Ja od rana bawię się w pieczenie jagodzianek :tak: Teraz rośnie druga porcja drożdżowego, ale widzę że ma trochę pod górkę :baffled: jednak te suche drożdże są do kitu :dry: lepsze świeże...

Katrina, a tylko sprzątasz, czy obiadki też gotujesz dla księdza?

Lubiczanka, powodzenia na wizycie, oby szybko zleciało.
Ale Ci synuś stracha narobił :baffled::szok:

Tabasia, ja jeszcze tego mleka nie gotowałam. Na sojowym piekłam gofry, i wszystko było ok, żadnej różnicy w smaku.
Co do wózka, patrzyłaś na używane?

Tichonku, masz piękne suwaczki! :tak::tak:

Barmanko patrzylam na uzywane, ale w Galway wyboru nie ma (zreszta w sklepach tyz), a juz dalej nie oplaca mi sie jechac...
Pojde pozniej po to mleczko. Tylko, ze moj cwaniak i jak tylko widzi w kubku cos bialego, to nawet nie tknie, wiec tu tez pewnie bedzie ta sama historia... Echhh :blink:

Lubiczanko chyba bym na zawal zeszla :szok:

reklama
Tabasia, spróbuj w bidonie podać :tak: albo - jeśli Alex może pić kakao - zrób mu delikatne kakao :tak:
Marcel kakaa nie lubi :sorry2:
Właśnie byłam w sklepie, kupiłam kolejne ryżowe mleczko (na jutro), ale z dodatkiem wapnia, zobaczymy czy wypije:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry