reklama

Mamy z Irlandii!!

bylam na tym tescie obciazenia glukoza.
Mialam niby na 9ale bylam o 8:15 i pobrala mi pielegniarka krew i dala butelke lucozady 380ml i 20ml w kieliszku tak zeby razem bylo 400ml.
Kazala to wypic w ciagu 5min i siedziec 2godz.i po dwoch godzinach znow pobrali mi krem ale juz dwie ampulki-MURZYN mi pobral!!!!tak sie wkul ze mam teraz wielkiego sinca!!!!byl nie delikatny.

Wyniki bede miala za 2tyg:szok:.A juz mowili ze mam za duzo cukru od pazdziernika.

reklama
Witajcie:-)
Ja pamietam te testy. Byly przy szpitalu ale jesli mnie pamięć nie myli to miedzy 2 a 3 dawką tego świństwa pozwolili mi wyjść tylko koniecznie mialam wrócić na czas :tak:
Wyniki przyszly po okolo 2 tyg. Nic strasznego poza tym że trochę się obawiasz tych wyników;-) czego akurat nie trzeba robić tylko myśleć pozytywnie.

PVLi.jpg
aXSG0.png

Ostatnia edycja:
Sluchajcie Mamuski.
Ja mam we wtorek pierwsza wizyte w szpitalu. Wiem, ze beda mnie pytali o przechodzenie roznych chorob, tylko, ze ja nie znam ich nazw po angielsku..:zawstydzona/y: O ktore pytaja i jak to jest po angielsku? A wazne bedzie tez dla nich kiedy dokaldnie bylam chora na te wszystkie swinki i inne rozyczki? Bo jak tak, to ja musze mame poprosic o przewertowanie ksiazeczki zdrowia...dlatego nie wiem. Nie chcialabym zeby mnie jakims pytaniem tam zaskoczyli:baffled:.

Sluchajcie Mamuski.
Ja mam we wtorek pierwsza wizyte w szpitalu. Wiem, ze beda mnie pytali o przechodzenie roznych chorob, tylko, ze ja nie znam ich nazw po angielsku..:zawstydzona/y: O ktore pytaja i jak to jest po angielsku? A wazne bedzie tez dla nich kiedy dokaldnie bylam chora na te wszystkie swinki i inne rozyczki? Bo jak tak, to ja musze mame poprosic o przewertowanie ksiazeczki zdrowia...dlatego nie wiem. Nie chcialabym zeby mnie jakims pytaniem tam zaskoczyli:baffled:.

Słowniczek zwrotów przydatnych w czasie ciąży i porodu / Ciąża i poród / Mama i dziecko / Strona główna - Polkadot.pl
;-);-);-) a resztę jak cos to ...słownik i szukanko :-D

Nie robia az takiego dokladnego wywiadu w szpitalu. Pytaja cie kiedy mialas robiona cytologie, przewlekle choroby w rodzinie, uposledzenia, ciaze zagrozone i czy ty nie chorujesz przewlekle tzn. cisnienie, cukrzyca i serce. I tyle. Reszte robia sami na miejscu...Musisz tylko wyrazic zgode na pobranie krwi i badanie na Hiv ale to standard wiec sie nie przejmuj. Dodatkowo okresla twoja grupe krwi.
Jesli o czyms zapomnialam to dziewczyny sa na biezaco bo ja to przechodzilam prawie 2 lata temu. Powodzenia:tak:;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry