Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I jutro będziecie mieć deszcz
Prognoza dla nas jutro bardziej obiecująca niż dziś

Czyli,że wina pilotów jednak?hmmmm

Chodze za nim i co chwile sie go pytam"chcesz siusiu"i przewaznie sysze,ze nie.I to jest najgorsze,ze on wstrzymuje do ostatniej chwili,jak juz prawie popuszcza.Robi sie wtedy bardzo nerwowy,przebiera nozkami.No i za kazdym razem jak siusiu laduje w nocniczku to jest klaskanie i nagroda:-)I jeszcze naklejka.Kupilam w mothercare fajna ksiazeczke .Jest ona w wersji dla dziewczynek i chlopcow.Na koncu sa naklejki,ktore dziecko dostaje w nagrode i wszystko obrazkowo pokazane Boys' Potty Time - Dorling Kindersley

Tetry nie zmienia się po każdym siku jak dziecko zrobi tylko dopiero wtedy jak można ją wykręcać. Też latałam za dzieckiem z nocnikiem i co trochę pytałam czy chce siku. Były również nagrody w postaci naklejek, ale Marcel po jakiś 3 dniach stracił zainteresowanie nagrodami
więc już nie dawałam mu naklejek. Mąż po kilku dniach zdecydował że wyjmujemy tetre (ja bym pewnie go dłużej potrzymała
). W sumie zajęło nam to około 10 dni do definitywnego stwierdzenia że siku w majtki już się nie zdarza.