reklama

Mamy z Irlandii!!

biola w naszym kalendarzu na przyszły rok jest napisane,że: School closes Thursday,December 22nd and reopens on Monday 9th:sorry2:Tak więc dzieci w poniedziałek już mają pierwsze zajęcia:tak:
marcysia witaj back:-)
Widziałam na NK Igorka GLIWY,ale ślicznusi:-)

reklama
Hej Dziewczyny.Ja tylko na chwilke,chciałam napisać tylko ze wczoraj wyszliśmy ze szpitala.Jak już dojde do siebie i bede sie lepiej czuła to sie odezwe.
Pozdrowionka.

Witam wieczorowa pora.Czasu ni mam na kompa, tesciowa jest wiec nie wypada:-)

Tichonek jak ci sie cosik podoba z nexta na necie a nie ma tego w sklepie to wszystko mozesz zamowic w samym sklepie:-)Ja zamawialam sukienki dla dziewczyn:-)

Gliwa welcome back:-)

Wlasnie.. Czy ktos wie co u Pauletty???

Dziewczyny, chce kupic chlopakom Siorki jakies buciki tylko nie za bardzo kojarze tutejsze rozmiary dzieciece ;-) Jaka to numeracja polskich 21, 22 ,23 na tutejsze? ;-) Pytam, bo macie tu dzieciaki w wieku chlopakow i na pewno wiecie :-)
Dzieki :-)

Dzień dobry:)
Marta-wcale Ci się nie dziwię:/
Gliwa-szybko do siebie dochodź:)
AsieńkoM-wszystkiego naj dla Was...Mam nadzieję,że wczorajszy wieczór spędziliście przemilusio:)))
Tichonek-ja też nie wiem dlaczego tak mały tu mają wybór rzeczy dla chłopców-zwłaszcza tych najmłodszych:(
Gastone-ja się przy teściowej nie krępowałam;)ale to zależy kto jaką ma;))))
miłego dnia Dziewczynki:)))

reklama
witam sie i znikam.
Musze chate ogarnac,bo wyglada jakby tajfun przeszedl, wszedzie zabawki sie walaja.Po powrocie chlopcy wszystkim chca sie bawic. Do tego nocka nie przespana bo nosy pozatykane nawet mnie katar dopadl:baffled:wrrrr. powera brak, kawa nie pomogla czyli powrot do normalnosci heh
doczytalam,ze Anineczka bedzie miec trzeciego synusia-gratulacje:-)
tymczasem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry