reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-nie noooo, calpol akurat za szkodliwy nie jest,ale to tak jak ewelcia pisała-lepiej, jak organizm trochę sam powalczy
yes2.gif

lubiczanko-Ty z chatami jak ja;-)szybko mi się 'nudzą':-pPewnie też bym już zmieniła,ale chyba tylko na coś swego,bo nic innego mnie nigdy nie usatysfakcjonuje ;-)A z tym nie prędko,wiadomo:dry:(o ile w ogóle:blink:)

Piję drugą kawę i trochę mi lepiej,przyznaję:blink:

reklama
Lubiczanko a no pewnie,że chcielibyśmy zmienić,po to codziennie po kilka razy oferty przeglądam:sorry2:Ale póki co nasza sytuacja materialna nie pozwała na nic droższego niż mamy w tej chwili a nic w tej cenie nie ma:no:A jak mówię,chciałabym już 3 bedroomy:tak:Poza tym najlepiej na tym samy osiedlu bo ja bez auta a szkołę mam tu 3 minuty od domu:sorry2:Jakiś czas temu Wam pisałam,że jest światełko w tunelu odnośnie przeprowadzki na 3 bedroomy i żebyście kciuki trzymały no i...nic z tego nie wyszło:no:

Witam
ja tylko na chwilke jak zwykle ale od jutra wieczora bede juz regularnie goscie odlatuja jutro wiec wszystko wroci do normy;-)

Dziekuje za zyczenia dla Natalki :-)w sobote bylo urodzinowe party mielismy zamek dmuchany w ogrodzie dzieciaczki tylko troszke poskakaly bo padalo:wściekła/y:

Gastone najlepszego dla corek :-)

Anineczko gratuluje synka:-)

Uciekam

Ostatnia edycja:
Boszsze kochany,właśnie w Panoramie mówili,że babcia zabiła dwoje swoich wnucząt:dziewczynkę 2,5 letnią i chłopca 9 letniego:szok:Zabiła dzieci bo były od urodzenia niepełnosprawne,porażenie mózgowe,jeździły na wózku:-(Napisała list,że robi to po to by ulżyć córce,która cały wysiłek,zdrowie i pieniądze wkładała w opiekę nad nimi:-(Babcia potem strzeliła sobie w łeb i zmarła w szpitalu:szok:Zabiła dzieci i siebie bronią zięcia,który był żołnierzem Gromu:szok::szok:Niezła masakra:szok:
To pada to słońce świeci:dry:I tak przesiedziałam cały dzień doma:baffled:
A Didi i Pauletta to żyją?:-D

hello:-) wpadlam sie przywitac i zameldowac, ze juz po wakacjach :-( Jestem jeszcze w proszku, dopiero bagaze wypakowalam i jakos sie nie moge odnalesc chyba przez to zimno brrr:dry:
Lubiczanko- ogromne gratulacje z okazji przyjscia na swiat Dominiczki :-):-)wiem, wiem pisze jako ostatnia ale przez 2 tyg kompa nie widzialam:zawstydzona/y:
Gliwa-Tobie rowniez ogromne gratulacje z narodzin synusia:-):-)
jeszcze Was nie nadrobilam moze z czasem jak powroce do normalnosci
wszystkim obchodzacym rocznice, a takze urodzinki i imieninki-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
tymczasem milego wieczorka;-)

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilke od kiedy zaczyna sie przerwa swiateczna w szkolach bo u nas pisze ze jest
Thurs. Dec. 22nd – Mon. Jan. 9th - Christmas Holidays
tzn jak mam rozumiec ze dzieci wracaja we wtorek do szkoly???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry