reklama

Mamy z Irlandii!!

.Podobno do trzech razy sztuka:-D
:-D:-D:-D
Podobno...ja też tak sądziłam he he.A teraz by wypadało powiedziec "A za czwartym nauka" :-D:-D
To musiało byc naprawdę super imię jak zapomniał,zapewne mało spotykane :tak::-D
A imiona śliczne,ale Stella to też chyba mało co popularne,choc nie wiem jak wśród Irlandczyków?
U nas dziadki zażyczyły sobie by imię miało i polskie i zagrabaniczne brzmienie,tak więc Aidan odpada,a że są przekochani to się ich trochę posłucham ;-) Aidan może byc na drugie :tak:

madbebe dziękuję.;-) Oby burza nie doszła i miłego szaleństwa.Pewnie Wikta tańcuje na całego,co?

reklama
dzieki dziewczyny za odp:)\
Anineczko ja wiem ze lepiej pozniej niz przed ale moj bedzie mial ok 4 miesiecy jak zaszczepie go pierwszy raz na te szczepionki 6w1 i zastanawiam sie czy nie bedzi eproblemu jak tyle bedziemy czekac i jakby nie bylo kazde szczepieni eprzesunie sie o ok 2 miesiecy,jutro zadz i zobacze co mi powiedza,

Biola nie będzie problemu,zresztą z tego co wiem im dalej odroczy się szczepienie dziecka tym lepiej dla organizmu,będzie silniejszy i lepiej sobie poradzi ze szczepionkami.A organizacyjnie nikt nie powinien Tobie gadac,że tak późno wzięłaś się za szczepienie dziecka,to nie ich sprawa.
Mój Antek np.nie ma jeszcze zrobionej szczepionki na wiek 4-5 lat,a przecież za miesiąc kończy 6 lat.Nikt nam za to głowy nie urwał,wręcz przeciwnie,współpracują z nami.Musiałabym zajrzec do książeczki Matta,wiem,że on też miał spore opóźnienia ze szczepionkami jak był maluśki.
Idę poszukac tej książeczki :tak:

nie mam wpisanej daty przy pierwszej szczepionce :wściekła/y:
Ale przy drugiej zamiast w 4 miesiącu byc szczepiony był szczepiony w 6 miesiącu,zamiast na 6 miesiąc szczepienia był szczepiony na prawie 8,5 miesiąca :tak:

Ostatnia edycja:
Biola nie będzie problemu,zresztą z tego co wiem im dalej odroczy się szczepienie dziecka tym lepiej dla organizmu,będzie silniejszy i lepiej sobie poradzi ze szczepionkami.A organizacyjnie nikt nie powinien Tobie gadac,że tak późno wzięłaś się za szczepienie dziecka,to nie ich sprawa.
Mój Antek np.nie ma jeszcze zrobionej szczepionki na wiek 4-5 lat,a przecież za miesiąc kończy 6 lat.Nikt nam za to głowy nie urwał,wręcz przeciwnie,współpracują z nami.Musiałabym zajrzec do książeczki Matta,wiem,że on też miał spore opóźnienia ze szczepionkami jak był maluśki.
Idę poszukac tej książeczki :tak:

nie mam wpisanej daty przy pierwszej szczepionce :wściekła/y:
Ale przy drugiej zamiast w 4 miesiącu byc szczepiony był szczepiony w 6 miesiącu,zamiast na 6 miesiąc szczepienia był szczepiony na prawie 8,5 miesiąca :tak:

Anineczka dziekuje ci b troche mnie uspokoilas:))))

madbebe a ja znów słyszałam,że takie termometry typowo do uszu przeznaczone temperaturę podają zbliżona do takiej jaka faktycznie jest,ale gdzie się czyta to inaczej:eek:Fakt,faktem,że normalnie Matt ma w uchu 36,5-36,7st. a wtedy miał ponad 37 i był cieplejszy więc nie wiem czy to od termometru zależy czy jak?:sorry:Ale dostał raz Calpol i był spokój:tak:

helloł

anineczko no gratulejszyn kochana :cool2: skoro nie do 3 razy to juz na bank nie próbuje:-D:-D a tak serio to serio Ci gratuluje :*

madbebe a tak ogólnie to jak w PL?

mówiłam juz ze nie ogarniam :confused2: w czwartek do polandii i ... no i własnie nie mam czasu na nic !

buziole

reklama
witajcie wieczornie,

Julia - z wagą toreb to różnie, ja kiedyś chciałam pożyczyć od naszego kolegi, bo zachwalał, ze taka leciutka, fakt w ręce wydawało się, że leciutka, ale waga pokazała 5kg i podziękowałam, bo to była 1/3 dopuszczalnej wagi bagażu, a ja wtedy mogłam razem z mała wziąć tylko 1 torbę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry