Witam
dziękuję dziewczynki. :-)
Wilwia i jakieś propozycje imienia już są? No i tak,najważniejsze by było zdrowe,ale jakby nie było poznanie płci zanim się urodzi jest ważne,jakoś tak człowiek już mówi do tego brzuszka w określonej formie,tak więc życzę by dziewuszka została dziewuszką

Co do imienia to mam tyle propozycji w głowie,że aż strach.Podoba mi się również Jeremiasz-Jeremi,Nicolas,Ignacy i dużo więcej.Możliwe,że zrezygnujemy z imion na A i M jak to było do tej pory,ale Allan jest kuszący.
Tichonku ja przeczucia nie miałam,pierwszy raz w ciąży,żadnego ani na dziewuchę ani na chłopaka,ale nie wmawiałam sobie na siłę,że to córa,byłam bardzo świadoma,że jak sobie wmówię to się rozczaruję okrutnie.Ale gdzieś tam w dołku czułam,że syn,że kto jak kto,ale M to tylko chłopaków robic umie

Nie pomyliłam się,już się kumpel,który ma 3 córy ustawia w kolejce na nauki do M by go nauczył robic syna,bo on niespełniony,ale w drugą stronę

No i tak to,teraz już wiem jakie ubranka kupowac,a że mam ich bardzo malutko,dziś przejrzałam szafę i jest tam zaledwie kilka par body to trzeba będzie zacząc uzupełniac.Właśnie chyba zakupię ten zestaw,jest super:
Complete Newborn Large Bundle 40 Items For Sale in Tallaght, Dublin: Buy and Sell Used Baby & Nursery, Second Hand Clothing, Blankets & Covers on Adverts.ie
No i trzeba dac ogłoszenie na dziale sprzedażowym forum
Lubiczanko na szczęście do moich trzech synów dołączą kiedyś 3 córki,tak więc nie jest źle.Jedną synową już mam,nie?

Toż to prawie jak córa :-)
co do szczepień
Biola ja też słyszałam,że trzeba odczekac

Ale tak sobie myślę,że na lotnisku dziecko Ci się nie zarazi Polio czy też tężcem...nie wiem.A wiem,że lepiej później zaszczepic dziecko niż przed 2 miesiącami...