reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka gratuluje trzeciego wezelka:-)

Ja po imprezie, bylo suuuuper :-)Teraz mam play house w domu tyle zabawek bo przeciez wszysyko potrojnie:-))
A recyklingu wooooow! Dziewczyny zadowolone, Zoska wbila sie zebamk w tort i zarla, nie jadla tylko zarla go jak dziki zwierz:-)))
Ubaw po pachy:-)

reklama
julia moje podreczne walizki na kólkach mają około 2.5 kg. A ta duza która idzie do odprawy około 4. ale walizka walizce nierówna. Poza tym przy kupnie na każdej walizce sa wymiary i jej waga;-)

Anineczko nie wiem czemu,ale ja myslalam ze jednak bedzie dziewuszka..:cool2:w sumie nie wazne,wazne ze zdrowe...GRATULUJE SYNKA!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Lubiczanko ,no wlasnie myslicie o przeprowadzce?:confused2:
Wilwia oby byla jednak dziewczynka!!
Biola moja kolezanka szczepila mala na BCG a za tydzien mala miala szczepionki na 8tyg normalnie...w przychodni jej powiedzieli ze ta BCg nie koliduje z tamtymi:confused2::sorry:
Gastone super ze impra udana:)
Tichinku,Madbebe ja slyszlaam wlasnie ze cos przes=ciwgoraczkowego podaje sie dziecia powyzej 38,5stopnia,a po nizej nie,po to zeby organiozm sam nauczyl sie walczyc z goraczka:)

a my juz bardziej tam niz tu:-)....ostatnia noc jeszcze tutaj:)

Witam
Nie bedzie mnie tu tak często jak zwykle,bo nam laptop padł i jedziemy na Dawidkowym-a z jego prędkościa to masakra i nie chcę szargać mych nerwów:)
Anineczko-pewnie,że jedną córę masz już zaklepaną-moja cała rodzinka już zna Antka z Dadzinych opowieści:)))
Katrina,Ewelciu-nie no nie planujemy(wciąż pamiętam ostatnią)przeprowadzki...choć nie powiem-wczoraj J chciałam namówić,bo jest świetna u nas
Limetree Grove, Cashel, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Cashel, Tipperary - Rent.ie ale wciąż liczymy na chatkę od councila,więc już nie będę się i rodzinki męczyć:)
Wilwia-trzymam kciuki za dziewunię...gdyby nie te różowe ciuszki...;))))
Gastone-super,że imprezka udana-a co najważniejsze pociechy zadowolone:)
Miłego dnia Wam...a ja brykam się ubrać:)

Hello:-)
Coś nieciekawa pogoda za oknem:dry:Mój Radek juz chce iść do szkoły i ja też chcę,żeby już poszedł:-DWczoraj kupiliśmy mu w Nexcie plecak więc nic więcej nie potrzebuje:-)
Chciałam kupić Mattowi jakieś czapeczki,takie przejściówki na jesień ale nic nie ma:no:W H&M jedną znalazłam,ale przecież nie będzie w jednej śmigał,zresztą nie do wszystkiego pasuje:sorry2:Nie mogę nic znaleźć:wściekła/y:W Nexcie to wszystko ładnie na stronie internetowej wygląda a w sklepie goowno jest:dry:Może w Adamsie jeszcze poszukam:sorry2:
A na dziewczynki tyyyle tego jest,że szok:dry:Zresztą promocje wszędzie też najczęściej na dziewczęce rzeczy a na chłopca nic nie ma:dry:
lubiczanko aż mi się ryczeć chce jak widzę takie chałupki za taką ceną:wściekła/y:Po prostu tak nienawidzę mojego mieszkania,że nie macie pojęcia:no:Nie chchę tu mieszkać!!!!!!:wściekła/y:...Ale muszę:confused2::-(
Młodszy woła o mleczko,spadam...

Witam sie!

Ależ tu senna pogoda..Znów burzowo chyba.Kawkę spiłam i dalej łeb ciężki:baffled:
Zakupiłam już bilet powrotny na 2go września:blink:

Tichonek-z tego,co pamiętam masz brauna,jak ja.Mój się świetnie sprawuje i mierzy prawidłowo:tak: A to cytat z instrukcji tegoż termometru: :blink:
Celem termometrii jest pomiar temperatury wewnętrznej ciała, która jest temperaturà ważnych życiowo organów wewnętrznych człowieka. Temperatura mierzona w uchu dokładnie odzwierciedla temperaturę wewnętrznà ciała, ponieważ ucho jest wspólnie unaczynione z ośrodkiem regulacji temperatury w mózgu, tj. podwzgórzem. W wyniku tego, zmiany temperatury wewnàtrz ciała można wcześniej i dokładniej stwierdzić przy błonie bębenkowej niż w innych miejscach.
• Pomiary wykonywane pod pachà odzwierciedlajà temperaturę skóry i dlatego nie mogą być wiarygodnym wskaźnikiem temperatury wewnętrznej ciała.
• Wartości temperatury mierzone w jamie ustnej zmieniajà się pod wpływem jedzenia, picia i oddychania.
• Zmiany temperatury mierzonej w odbytnicy sà opóźnione w stosunku do dynamiki temperatury wewnętrznej, a ponadto istnieje ryzyko zakażenia.
ewelcia86
-więc słyszałaś to samo,co ja:blink:i ja się tego 3mam:tak:;-)
Teraz musisz zapamiętać 1szy sen z nowego domku:tak:
lubiczanko-niezła chatka:happy2:
gastone-fajnie,że imprezka udana!:happy2:

pozdrawiam wszystkie!miłego dnia!

nooo-wróciłam własnie z sociala:/Kurcze pojechałam jednak z mą dwójeczką-a co:)Grzeczni byli i urzędnicy mogli mnie powypytywać o co chcieli...coś mi się wydaje,że to takie sprawdzenie ino bylo czy aby nie pracuję i czy jestem na miejscu:/
Z Dawidkiem na skypie tez pogadałam-o mało się nie poryczałam,ale nie,bo jakby mój synuś to zobaczył,to chciałby przylecieć szybko do domku zeby mamusie przytulic-on taki kochany jest i tak ma:)))Czuje się jakby ich miesiąc,a nie tydzień w domku nie było:(((
Madbebe-oj te burze mecza Pl w tym roku...szkoda,bo nic nie mozna zrobić:(
Tichonek-mnie tez się chciało ryczec...nie zebym na ten dom narzekac mogła,ale ten ogród....A Ty sie nie stresuj...tylko poluj;))

No to Madbebe jeśli chodzi o pomiar tempki dobrze mówiłam,że te do ucha podają dokłądną tempkę,tyle,że nie wiedziałam,że powyżej 38st.dopiero się zbija:sorry2:Zresztą Matt dostał Calpol raz więc na pewno się nie uzależnił:-DPoza tym z 2,5 ml.dawki wypluł połowę bo mu nie smakowało:-D:-DAle spokojniejszy się zrobił bo coś go dręczyło po tym szczepieniu:tak:
Lubiczanko ja już tak poluję od roku i :no:Ogród?Ty mi o ogrodzie nawet nie mów jak ja mam raptem 2 malutkie sypialnie:sorry2:O ogrodzie mogę pomarzyć:dry:A i wiem,że będziemy tu tkwić i kwitnąć bo nikt nam "dwójki" taniej nie wynajmie niż mamy teraz a zresztą mój P powiedział,że bez sensu sie z "dwójki" na "dwójkę" przeprowadzać:sorry2:No i ma rację,mnie to nie ratuje a tylko wszędzie zabawa ze zmianą adresu,sprzątanie,przeprowadzka i takie tam:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry