reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo, ja tak na szybko..
Źle się czuję, łamie mnie w kościach:dry: nie czuje by choroba nadchodziła, tylko jakoś tak dziwnie zmęczona się czuje...jakbym cały dzień pyrki z pola zbierała :eek:

Tabasia, ojj ja też bym chciała taką bjuti sesyjkę foto :tak:
Miłej imprezki. W środku tygodnia?
eek.gif
cool2.gif

Katrina, je też jak byłam w Pl to brałam mickrogynon, dla mnie najlepsze tabsy pod słońcem! Raz gin chciał mi zmienić (że niby ten sam skład a lepsze...) ale już po 1 tygodniu źle się czułam po nich i odstawiłam.
Jak było na kulkach, daleko masz?

Aurelia, tak myślałam nad tymi pomidorami i zadźgaj mnie plastikowym widelcem ale nie pamiętam :zawstydzona/y: Na pewno było coś w słoiczku (słoiczek adekwatny do miesięcy życia dziecka), nic mu nie było po tym. A jeśli chodzi o posiłki gotowane przeze mnie to najpierw była pomidorówka, ketchup wprowadziłam dość niedawno (jakieś 1,5 miesiąca temu), a dla balansu w przyrodzie - glutek pomidora (świeżego) nie tknie.:sorry2:

Lubiczanka, fakt kokosanki bardzo proste, jak bezy prawda? Tylko z dodatkiem kokosu. Z tym domem to masakra. Dla odmiany znowuż nasz obecny domek na fotkach z ogłoszenia wyglądał fatalnie, a że mieliśmy nóż na gardle więc zdecydowaliśmy się go obejrzeć, i tu taka miła niespodzianka!
Z tym Światem Faceta to masz zupełną rację.. Cóż toż to nie od dziś wiadomo że Oni są z innej planety :cool2:

Gliwa, śliczny Igorek. Jakie ma czarne kudełki :szok:

Dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie anty. Już sobie troszkę poczytałam na temat tych plastrów (nigdy nie miałam), nie nastawiam się na nic konkretnego, mam nadzieję że gp dobrze mi dobierze i nie będzie żadnych problemów.

hej!

Witam wieczornie!U nas się brrrr zrobiło,mży i w ogóle nieciekawie z pogodą.Ale nie tylko w PL,widzę:sorry2:
Generalnie nic szczególnego się nie dzieje;-)Leci dzień za dniem.Zanim się obejrzę trza będzie się pakować:dry:
Dziecko wredne, jak było,tak i jest:blink:A jak jeszcze nie dośpi...:no::szok:Ojciec córki nie pozna,jak nic:blink:
Pobudki mam po 6tej codziennie,więc odpoczywaaaam na całego;-)Nie no nie narzekam.W jedzeniu topie smutki
:-D i czytam,czytam..kiedy tylko mogę:blink:

Gliwa-śliczniasty bobas!niech zdrowo rośnie:tak:
barmanka-ja bym się w życiu tak długo od komentarza w kierunku małżonka nie powstrzymała..
:-D

pozdrawiam wszystkie!

Ostatnia edycja:
Witam z Wieczorka.:-)
Tichonku tak Igorek przechodzi żółtaczke,ale już mu schodzi powoli.
Tabasia poród był troche ciężki i zakończył sie cesarskim cięciem.Ale ciesze sie że już to mam za soba.
Barmanko duzo włosków ma synuś,aż sama jestem w szoku.
Dzionek minął oki.była dziś umnie Aniaa83 z rodzinką.:tak:
Miłego wieczorku.

Barmanko podziwiam za cierpliwosc z tym pampkiem, ja juz dawno bym mu powiedziala :-D
A na zdjecia czekam z niecierpliwoscia...
Co do imprezy super bylo, my tez robilismy w tygodniu, wiesz z malym dzieckiem to dlugo nie posiedzisz, a ja weekendy w pracy...

Gliwa ojej cesarka sie skonczylo? No to dochodz kochana do siebie i uwazaj, nie forsuj sie zbytnio!! Znam dokladnie ten "bol"...

Zmykam, M ma focha, a ja ide poczytac i spac.
Dobraoc!

Witajcie wieczorkowo,

Barmanka - ja kulki mama na wyciągniecie ręki (zwłaszcza pod kołdrą hihi), ale na TE kulki dla dzieci - to za murem od naszego osiedla, tylko muszę obejść dookoła - jakieś 10 min.
A jeszcze co do tabletek, to jeśli nie bierzesz żadnych hormonów, to dobrze byłoby, żeby lekarz zlecił badanie krwi na poziom hormonów we krwi i wtedy najtrafniej dobierze tabletki.

Powiem Wam, że dumna jestem z mojego szkraba, jest tak uparta w dążeniu do celu i tak zawzięta, że sobie dziewczyna w życiu poradzi. Miałą problem najpierw z wdrapywaniem się na "górkę" z materaca, bo tam można wejść trzymając się liny i podciągając się. Niby ma abs-y na skarpetkach, ale jak juz była prawie na górze, to zjeżdżała. Nie poddała się - tylko wdrapała się w końcu! A potem mimo lęku, zjechała z dużej zjeżdżalni i tak jej się spodobało, że juz potem cały czas z niej zjeżdżała. Taka mała iskierka.
GLIWA - GRATULACJE!!!!!! synuś śliczny!

Hej

Gliwa, maly jest cudny, zoltaczka szybko minie a ty oszczedzaj sie i wracaj do pelni sil.
Katrina super do odwaznych swiat nalezy
madbebe tak czas szybko leci w Polsce, ja juz w Polsce 4 tgodnie, w srode przyleci P i potem jeszcze 2 tygodnie i wracamy.
barmanka super historia z pampkiem

ja biore tabsy yasminelle od 4 lat i wszystko ok choc mam slabe zyly i przydaloby sie zmienic metode antykoncepcji ale ta mi odpowiada najbardziej

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry