reklama

Mamy z Irlandii!!

:-)
ewelcia sie niebawem umówimy na kawke :tak: no i winko tylko powiedz czy białe czy czerwone ;-):-p fajnie ze dostaniecie cały depozyt :tak:
anineczka super ze Antkowi juz przechodzi i lepiej spi :tak: brawo dla Matta ;-)
Asienka-r oby Anusi szybko przeszło :tak:

a mnie jakos brzuch bolał jak na @ ale dopiero co miałam i jakos słabo bylo i wogole jakos dziwnie... pogoda sie popsula i nawet wyjsc z dzieciakiem nie bylo jak i marudzil cale popoludnie
moj ma jutro wolne wiec troszke luzniej bedzie :tak:

milego wieczorku :-)

reklama
Ejj laski, żadna z Was już nie ma laptopa czy notebooka?
sorry2.gif
sorry2.gif
heloooł...ja się pytam i rady potrzebuje
p.gif

Anineczka, nie widziałyście tatoo na zlocie? Mam go na lewej łopatce.. Kiedyś jak miałam nk to była tam fotka, ale nk wykasowałam. A tak to foto mam na jakiś starych płytach ze zdjęciami. Wejde na góre i poszukam, ale chce poczekać jak Marcel uśnie.

Aniaa, tatuaż bolał mnie tylko w pewnych miejscach, tam gdzie skóra przylega do kości. Wydaje mi się że na kostce musi zaje.. boleć. Choć właśnie w tym miejscu - paradoksalnie - najbardziej mi się podobają.
Co do bólu, tatuaż dałam sobie zrobić (gdyby nie to że zostaje on na forever to jeszcze jakiś bym se pyknęła), a depilatorem nóg za cholere nie ogolę. Ostatnio stwierdziłam że wolę dzieci rodzić (ból mam na myśli) niż depilatorem nogi golić:cool2:

Aania83 pewnie zależy w jakim miejscu robiony jest tatuaż,ponoc najbradziej boli przy kostkach,na dekolcie :tak:
Ja mam na lędzwiach i bolało ,ale do czego porównac? Jest bolący bardzo jak wypełnia się go pigmentem,taki świdrujący ból ,jakoś kontury mnie mniej bolały.:tak:
da się przeżyc,a i można podzielic na kilka wizyt :tak:
Fajny jest program na TLC o tatuażystach Miami Ink :-)

Barmanko no cholercia nie pamiętam ze zlotu twego tatooo :eek::dry:
Ja to bym chciała imiona chłopaków swoich wytatuowac...oczywiście bez mojego M,tylko dzieci :-D

Ostatnia edycja:
Witam z wieczorka.
Aniaa to fajnie że z Lenka wszystko w porządeczku.:tak:
Asienko zdrowka dla Ani.
A mi dzionek szybko jakoś minął,po południu byłam na mieście,spotkałam znajoma i zaprosiła mnie na kawke.
Igorek wykąpany i śpi smacznie.:-)A my z mężulkiem ogladamy telewizje.
Milego wieczorku.;-)

Anineczko-dlaczego bez M;))))
Barmanka-Ty mi tu"pitu pitu"a zdjecia jak nie było tak nie ma-pokazuj mi tu zaraz włoski swe!!!;)))
Aaniu-no to byle do finishu:/I oby jednak przestało tak doskwierać:)
Lece,bo Młoda nie da za wygraną-a J przy niej od 10minut,bo mnie trafia...Nie to zebym na Domisię narzekała,bo choć jej sie poprzestawiało i nie idzie spać tak rachu ciachu-bite 1.5godziny muszę siedzieć przy niej-a własciwie to mój cyc;)ale w zamian pierwsza pobudka ok 2giej i nastepna rano,wiec zgrzeszyłabym marudząc...no ale dzis "muszę"postekac,bo mam chyba zapalenie spojówek-oczy mnie pieką i ropieją...wczoraj tylko prawe a dziś juz oba:(Tak więc miłego wieczorku i do jutra:)

ja pierdziu nie czyta mi jednej płyty! tam gdzie miałam warkoczyki na całym łbie przez afrykankę zaplecione :szok::-( i właśnie chyba na tej płycie jest tatoo prosto z salonu :-(
Znalazłam jedną fotkę z tatoo, tylko nie śmiać się z mojej miny bo to było na hen party i miałam już w czubie :-p

Załączniki

• Hen Partner Monia 169.jpg
    Hen Partner Monia 169.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 67
Barmanko mi tez sie podobaja na kostce ...no i przyznac sie bez bicia musze ze na zlocie nie widzialam Twego tatooo nawet nie wiem czy z Toba rozmawaialm ,tyle nas bylo ze wszystkich i tak nie zapamietalam

My mamy dwa laptopy toshiba w kraju mamy 15 cali a tutaj mamy 17 cali i szczerze Ci powiem ze jestemy zadowoleni

Lubiczanko to ladnie Ci spi moja jak zje o 21 to do 5 rano mam spkoj choc nie zawsze czasmi o 2 potrafi sie obudzic na mleczko
Zdrowka zycze

mam znalazłam :tak: ufff
ale i tak szkoda mi tych fotek z płyty z warkoczykami, może na innym kompie odczytam ta płytę.

Anineczka a gdzie byś chciała imiona dzieci wytatuować?
Ja też starego bym nie chciała mieć na tatoo ;-):-D:-D

Lubiczanka, zaraz zabiorę się za fotki z aparatu.

Aniaa, z tego co pamiętam to Ty miałaś jakoś później na zlot przyjechać, a my się musieliśmy zwinąć bo stary do pracy szedł.

reklama
jeju a Szymek to mi do dzisiaj jeszcze sie budzi na mleko:sorry2:
Damian mi dzisiaj naczynia pozmywał:eek:nudzil sie a ja tak palnęłam :to idz kuchnie posprząj:-Da on poszedl i pozmywał:eek::-DSzymek siada na kibelek i brawo sobie bije jak zrobi siusi:tak::-)

barmanka ja tez mam laptopa z 5-cio letnim ubezpieczeniem i juz raz gizmo kawke na niego wylał ale poza tym śmiga:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry