reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko

Aniaa83..tatuaż mnie nie bolal miałam robiony na 2 razy oczywiscie wysmarowalam sie mascia emla bo mnie tak nastraszyli ze mnie bedzie strasznie olec itd.. ale ta masc dziala albo nie dziala i wiec jak siedzialam pytam czy robi a on juz mial kontury zrobione czego nie czulam..pozniej 2,5 godziny nudy jakbym wiedziala to krzyzówki wziełabym hahaha..ale juz za 2 razem po tygodniu odczuwalam lekki bol , bardziej taki jak szczypanie ale luz.. bolalo cut mocniej tam gdzie nie bylo kosci pod lopatka i blizej szyji :)

Barmanka..kolor rewelacja zdradz mi tu jaka farba i jaki numerek albo odcien..no cudowny moj ulubiony , zawsze kochalam sie w wszystkich odcieniach czerwieni i rudosci a wlasnie musze sie pofarbowac

reklama
Bry
Biegunki ciąg dalszy, równo co 6 godzin kupsko jak stąd do Dublina:no::-(, po południu jadę do lekarza po leki, bo się boję, że małą się odwodni, niby dużo pije, ale co z tego. W aptece powiedzieli, że dla takiej małej to niech lekarz przepisze, bo mi nic nie sprzeda. Mam nadzieję, że to tylko na zęby a nie rota, co prawda M też coś na żołądek narzeka. Ech.

Barmanko kolor ekstra:-), bardzo ładnie wyglądasz
Lubiczanko oby zapalenie przeszło

Asienka jeśli to rota to będzie też rzygańsko :dry: a jak długo już was męczy? Marcel też miał, ale on na rota był szczepiony, więc nie trzepało go mocno (był bardziej wystraszony tym co się z nim dzieje) i przeszło po 3 dniach.
Zdrówka dla Was życzę!

A wiecie co...mąz ma jednak maczig hends... ta płyta którą nie mogłam wczoraj odczytać zadziałała za pierwszym razem jak ją tylko do kompa włożył :nerd: nosz minę miał taką jakby co najmniej 8-mio tysięcznik zdobył :baffled:
Jeśli chcecie to wstawie Wam fotki jak kiedyś warkoczyki miałam ;-)

Barmanko od wczoraj w nocy, na razie tylko biegunka, niby widze czubeczek jednej piątki, więc mam nadzieję, że to to, chociaż jak kupa idzie to mówi, że ją brzuszek boli:baffled::dry:

A co do lapka my mamy Asusa, w Polsce kupiliśmy, ma już prawie 4 lata i jest ok, mój M mi podpowiedział, że noteboki maja słabsze parametry niż lapki, ja bym chyba na notebooku nie mogła pracować, ale znowu Tabasia zadowolona, ile ludzi tyle opinii

hejka :-)
barmanko-sliczny kolorek, ja nie mialam na wlosach tylko rozu i niebieskiego,nigdy bym sie na nie nie zdecydowala, ze tak powiem nie twarzowe jak dla mnie :-D

AsienkoR-a dajesz malej smecte?? u nas zawsze pomaga :tak:a z irl lekow lekarz przepisal mi Motilium tez super. zdrowka dla Ani:tak:
Anineczko-ja imiona chlopcow mam wzdloz kregoslupa wytatuowane ;-), a Miami ink tez ogladalam, super dziary robia
Didi-Twoja jaszczurke widzialam w salonie na zdjeciach-fajna taka duza :-)
U mnie nudow czesc dalsza,slonko ladnie swieci wiec ruszyc sie trzeba z dziecmi. Mykam, bo jeszcze w proszku jestem :baffled:

Asienka, tylko co do smecty, wiesz że przy biegunce nie wolno mleka podawać? U nas smecta rzadko kiedy przechodzi, młody akceptował ją tylko - paradoksalnie - w mleku :baffled:

Didi, pokaż jaszczure :tak:

Aniaa, trzymam kciukaski za wizytę, odezwij się potem.

Marcysia, pliiiissss wstaw fotkę z tymi imionami bobasów swych pliiiisss. Jestem bardzo ciekawa jak wyglądają takie imiona.

co by tu jeszcze...spadam na ogródek jakieś porządki robić, póki nie pada :nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry