reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Aleście naprodukowały:szok:Miałam co robić po wejściu na BB:-)Ale ja tak lubię:tak:Najbardziej mnie wkurza jak się nudzę,mówię poczytam,popiszę na forum a tam żadnego nowego posta:baffled:
Barmanko
wyglądasz zaje*iście!!!:-)Superowo,na prawdę,tatuaż tez świetny:tak:
Ja bym też chciała,ale P nie pozwala:nerd:I stan finansów:dry:I jeszcze bym chciała operację biustu i odsysanie tłuszczu i prostowanie nosa i ładniejsze włosy:-D:-D:-D
A co do włosów to ja miałam i różowe:-p:-)Ale to wieki temu:-DTeraz znów za mną brąz chodzi z pasemkami i się chyba farbnę:tak:Ładnie też wyglądałam w brązie z jasnymi i czerwonymi pasemkami,ale wszystkie odcienie czerwieni,rudości szybko płowieją i po 2 myciach miałam jakieś takie ryżawe te pasemka:baffled:
Asienko
ja już wczoraj miałam pytać czy to przypadkiem nie jelitówka:sorry:Oby jednak nie,zdrówka dla Aneczki:tak:
Barmanko
tu szczepiłaś Młodego na rota?Ile kosztuje szczepionka i czy jedna dawka wystarczy?W jakim wieku trza zaszczepić?
Idę na GG poklikać do takiej jednej;-):-D

reklama
Asieńko-no skoro ciąg dalszy to dobrze,że się wybierasz do GP-powodzenia i niech coś zaradzi:)
Aaniu-samych dobrych wieści u lekarza!!!
Gliwa-powodzenia na szczepieniu-mało płaczu życzę:)
Barmanka-co?Nie wierzysz w ładną pogodę w irlandii?;)))))Mój J wczoraj też podobną minę miał(do Twego męża)jak mi program uruchomił,który za żadne skarby mi"nie wchodził";))))))))))))))))))))))nie szczuj nas i dawaj tę fotę z warkoczykami:)))
Tichonek-mamy podobny spis chcianych operacji-zwłaszcza biust i tłuszcz(z tym,ze ja raczej biustu więcej bym chciała;)))Jak uczulenie?Działa cokolwiek?

Lubiczanko broń Boże większy biust!!!:szok::-DJa bym chciała mniejszy,jędrniejszy i wyżej:zawstydzona/y::-D
A plamy dziś znów miałam na nogach więc jak na razie żadnej poprawy ale może trza trochę odczekać:confused:Jak nie pomoże to w piątek idę do GP:tak:

Tichonku, młody był szczepiony tutaj, miał dwie dawki a to dlatego że szczepiłam go przed 6mc. Czytałam że jak dziecko starsze szczepisz to wystarczy jedna szczepionka. Koszt szczepionki u nas było ok 110e za jedną, więc wydatek był :-(
Dzięki za poklikanie :-D

Lubiczanka, wstawię wieczorkiem oki?;-)

ooo temat operacji, więc - cycki, jędrniejsze i wyżej je obsadzić, na wielkości mi nie zależy. Odessać tłuszcz z dupencji, brzuchola, udzisków i ramion.:-)

No to tak,zebyscie nie pomyslaly z eja jakas the best to tez bym zyczyla sobie jakas operacje:zawstydzona/y:...piersi jedrniejsze i deczko wieksze:-palebo i nie co za duuuzo to nie zdrowo,tylko jedrniejsze!!!odessac troszke tluszczu z brzucha i boczkow i pupy:-D:-Di zlikwidowac moje wielkie rozstepy:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::no:....
Rosolek dzis pichce bo tak mi sie zachcialo ze szok.....ale dla starego musze jakies ziemniory obrac

Asienko ooo biedna Ania:(pedz do lekarza!!!

Witam
.My wróciliśmy ze szczepienia z Igorkiem,jestem przerazona przychodnia obskurna i brudno jakos.Nawet nie badali Igorka masakra.:szok:.Całe szczęście zdrowy jest.Popłakał dosyć,ale pozniej sie uspokoił i spi.Szwy mi nie ściągneli,powiedziała że do GP musze jechać.Mąż zadzwonił dziś do przychodni,i powiedziaŁ jaka jest sytuacja to wizyte z 26sierpnia przełożyli nam na jutro godz.14.Popłakałam sie dziś z nerwów w tej przychodni,jak by mi nie mogli ściągnąc dzis.Jeszcze przychodze do domku,patrze a nawet mi nie wpisała do książeczki że mały miał szczepienie:wściekła/y:.Musze sie pozniej troszke zdrzemnąć głowa mnie pobolewa przez ta pogode i z nerwów.
Aniaa83 udanej wizyty w szpitalu,daj znać co i jak.
AsienkoR oby jak najszybciej Aniulce przeszło.
Miłego dzionka

reklama
Gliwa-o zgrozo!całe szczęście i nasz szpital-przychodnia i mój gp urzędują w nowiusieńkich budynkach:)))i się tak nie denerwuj-nie warto:)
Ewelcia-a nie jesteś the best?Ty chucherko z tym tłuszczem nie przesadzaj!!!;)))
Tichonek-a tego biustu to się domyślałam-miałam na myśli temat ten sam-a zabiegi różne...choć jak sobie pomyślę,to gdyby te moje do góry podciągnąć to może też z powiększania bym zrezygnowała;)
Asieńko-no się ta Twoja córa namęczy-moja bidulka:(((
No skoro tyle nas chętnych na zabiegi to może sponsorów poszukajmy;)))))))))))))))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry