reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam:-)
Ja tak tylko na szybciutko.Mam pytanie,jak usunac plamki z plesni na ubraniu a raczej pokrowcu do wozka.Na poprzednim domu przeciekal dach i troche zmokl nam wozek.Dzis zdjelam pokrowiec zeby wyprac,ale plamki zostaly,czy vanish tu pomoze?

OMG,ale miałam nadrabiania :szok:

Się melduje na szybko i spadam do książki,bo mnie wciągnęła ;-)

asienko-zdrówka dla Ani!Rota zawsze zaczyna się wymiotami,później jest biegunka.Dobrze,że już wiesz co i jak:tak:
ewelcia-śliczna chatka!Niech Wam się dobrze mieszka!
barmanka-czadowy kolor!Świetnie wyglądasz i synek przystojniacha jak nic!Ja też nie mam problemu ze zmianą fryzury.Mam takie podejście,jak Ty-włosy nie zęby ;-)Ostatnio stawiam na minimalizm i wygodę i strzygę się na krótko :blink:
Tichonek-ja też mam mega rozstępy na brzuchu i mam to gdzieś:blink:Bikini wkładam bo inaczej cycki me na brzuchu lądują..:-D
Zdrówka Tobie też!
anineczko-dobrze,ze z synusiem już lepiej:tak:

Nadrabiania miałam całe mnóstwo i niewiele pamiętam niestety:dry::sorry:
Dobrej nocy!

Witam:-)
Ja tak tylko na szybciutko.Mam pytanie,jak usunac plamki z plesni na ubraniu a raczej pokrowcu do wozka.Na poprzednim domu przeciekal dach i troche zmokl nam wozek.Dzis zdjelam pokrowiec zeby wyprac,ale plamki zostaly,czy vanish tu pomoze?

wilwia jak znajdziesz jakiś sposób to daj znac.Ja miałam ten sam problem i niestety pleśn po zastosowaniu wszystkich sposobów została.Nawet znajomy,który ma pralnie chemiczną się poddał.Nie piszę tutaj o świeżej pleśni,tą pewnie da się jakoś (choc też nie wiem jak ) usunąc,ale o takie właśnie,gdzie coś troszkę poleżało na strychu :baffled: Ja się poddałam,jeśli nawet specjaliści nie mogli tego usunąc to nie wiem jak to zrobic :no:

Ale się narobiłam dziś..jak głupia :baffled: Poukładałam sobie rzeczy w półkach w kuchni, Marcela fanty (kredki, farby) pozgarniałam w jedno miejsce. Od razu więcej miejsca się porobiło :-)

Asienka, jak klaruje się sytuacja wieczorkiem, Ani lepiej? Dobrze że już wiecie na czym stoicie.

Gliwa, lajcikowe podejście tu mają z tymi badaniami przed szczepieniem, co?... My szczepienie bcg nie mamy wpisane w książeczkę, dostaliśmy taki list i to trzymamy w książeczce.

Lubiczanka, znalazłaś sponsora na zabiegi?

Gastone, jeśli jesteś zainteresowana dobrze dobranym biustonoszem to mogę ci pare linków podesłać.. Wiesz mi, miseczki D to Ty już nosić nie będziesz :-p moja psiapsióła na jobla na punkcie piersiątek, dłuuuugo mnie namawiała :zawstydzona/y: a ja jak ten osioł uparty.. dopiero w tym roku postanowiłam zrobić coś dla Siebie.

Didi, no teraz mi coś w głowie świta z tym szczepieniem na rota..nawet kojarzę taką reklamę w tv - zaszczep dziecko na rota przed 6 miesiącem... To co w takim razie różni się w dawkach - zamiast dwóch w młodszych miesiącach daje sie jedną gdy dziecko starsze jest? Może to pneumokoki były..:dry: ech dzwoni mi gdzieś ale nie wiem w którym kościele :dry:

Wilwia, nie znaju się. Jak mi na starym mieszkaniu ciuchy pleśnią zaszły to je wywaliłam :nerd:

Madbebe, jaką ksiązkę czytasz?

Tichonku, sorki za wprowadzenie w błąd z tymi szczepieniami, nie miałam takiego zamiaru :-( kajam się...

Ja też sobie solennie dziś obiecałam że nie siedzę przed kompem czy tv i idę do łóżeczka z Edwardem Cullenem :-D

Ostatnia edycja:
Barmanko brak słów jakie tu maja podejscie do medycyny Irysy-Masakra:szok:
A dzionek szybko minął,Igorek całe szczęście nie gorączkował.Dużo spał.
Pod wieczór byłam odwiedzić Anie83:-),troszke pogadałyśmy.
Jutro bedzie męczący dzień,jade do Dublina z Igorkiem do GP,i ja na ściągnięcie tych szwów.
Dobranoc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry