reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Madbebe-a co nic nie piszesz co u Was???
Asieńko-jak Anulka?Pospała troszkę?
Barmanka-no jakoś nie ma chętnych na sponsoring;)
Didi-widzę Cię;)))jak samopoczucie?
Gliwa-pozytywnych wrażeń u gp-a dlaczego z małym jedziesz?tzn czy coś mu jest,czy poprostu w jego towarzystwie?
Uciekam-moja pszczółka dziś średnio pospała...i widzę ciąg dalszy w dzień będzie:/miłego dnia

lubiczanko-a bo jakoś niestety już mi się PL przejadła i wole nie pisać nic,niż smęcić ;-) Najchętniej wsiadłabym już do samolotu..:sorry:

Byłam wczoraj u dentysty i niby na 1szy rzut oka nic nie znalazł,ale...jak się tak lepiej przyjrzał to się okazało,że mam poważny ubytek w ósemce i 120zl nie moje:eek: Mimo,ze mógł prześwietlić,to jakoś nie przyszło mu to do głowy...:confused2:
Jeszcze piaskowanie za tydzień i na tym ma przygoda z dentysta się kończy.

Dzień dobry
Anusia całą noc miała gorączkę, znaczy zbijaliśmy, na troszkę pomagało i znowu, tak więc nocka jako taka, bo płakała i mnie wołała. Na szczęście biegunka tylko do wieczora była i sobie poszła chyba, pije dużo wody i mam nadzieję, że w końcu pokona chorobę. Mała spałą to sobie poprałam, zupkę ugotowałam i poprasowałam a mała dopiero się obudziła, humor ma dobry, więc mam nadzieję, że zmierzamy ku lepszemu:-)

reklama
Renni a Ty co tak jak po ogień wpadasz:-):-D

Młoda śpi, troszkę ją brzuszek boli jeszcze, jedna biegunkowa kupka jak do tej pory to nie jest źle, nawet coś tam zjadła. Bidulka moja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry