reklama

Mamy z Irlandii!!

MAMY Z GALWAY
hej dziewczyny ,czy orientujecie sie czy w okolicach polskich sklepów(papu i jeszcze jakies inne tam są,chyba na tuam rd)są żłobki dla dzieci ?i jaki jest koszt ?my się przeprowadzamy nedługo i chciałabym sie rozeznać.moja mała ma 1,5 roku.z góry wielkie dzięki za odpowiedzi

reklama
Witajcie - ja jeszcze mam taki urlopik-nieurlopik, to nadrabiam zaległosci towarzyskie. Jak boss wróci to juz nie będe miała tak czasu.

Barmanka - dzięki za linki. Właśnie o tym pomyślałam, że Ci tutejsi specjaliści to chyba w większości tylko po kursach są....

Kiedyś tak przypadkiem natknęłam się na ten "zespół" i serdecznie polecam Il Divo - Mama - YouTube
albo np. http://www.youtube.com/watch?v=VzB8xC_CwH8&ob=av2e zresztą wszystkie ich utwory są super!

Ostatnia edycja:
Anineczko super ze Antos ma sie juz dobrze./..:-)a z tym plesniakiem to do mnie zapraszam;-):-D:-)

rano jeden spacer,teraz mielismy drugi. przed chwila wrocilismy...myslalam ze szym w wozku mi zasnie,na spacerze,ale nie!!!
Teraz mu bajke wlaczylam a ja chce chwile odpoczac,bo zmachalam sie...
Poslzysmy z kolezanka do szpitala,bo ona chciala zlozyc aplikacje o karte medyczna a ja adres zmienic przy okazji i co?zamkniete
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
czynne tylko od 10 do 13
baffled5wh.gif
kazdeego dnia...jutro z rana idziemy....a od nas z buta sie idzie w jedna strone ze 45min a nawet 50min,bo to na koncu miasta!
Bylam w ciucholandzie,kupilam fajne jeansy dla mlodego nza 1e i swietna kurtke na 3-4lata,za 3e
wink2.gif

a ja ósemek nie mam już żadnych :-p
Jedną miałam rwaną "na żywca" w sensie znieczulenie, trauma mi została po tym, facet mi rwał, nie mógł sobie poradzić, cała latałam po fotelu. Więc jak zaczęła kolejna wychodzić podjęłam męską decyzję - robie prześwietlenie panoramiczne, decyduję się na narkozę, przecinam dziąsła i siuuu. Dzięki tamu za jednym zamachem 3 ósemeczki (w tym dwie jeszcze nie wyrośnięte wcale) poszły się.... :-D

Ewelcia, z Next miałam ciążowy cyckonosz, fajny był. Z Mark&Spencer nie polecam. Freya, Panache rewelacja. W Debenhams są, i często gęsto wylukam speszajl offer.

Madbebe, ja wiem jak w Pl jest, człowiek ma tyle rzeczy na głowie że nie myśli racjonalnie, często właśnie zdajemy się na decyzje podjęte przez innych. Nie zawsze to dobrze wychodzi...
Pomijając że to ósemka, to i tak uważam że koszt (120zł:szok:) za takiego wybierdka zęba to przesada.

Anieneczka, o po tabsy byłam. tydzień czekałam na wizytę na mc :baffled:

Któraś z Was pisała, ja jak zwykle nie zapisałam, a teraz nie pamiętam ani nazwy ani tego kto pisał :zawstydzona/y:
Jaki jest tu zastępnik Microgynun?

ewelcia dobra z Ciebie koleżanka,że tak zaiwaniasz z buta w koleżanki sprawie.Mi by się nie chciało :-p:-D:-D
Jak na razie objadłam się frytami i muszę posiedziec chwilę,a później za pleśniaka się wezmę.:-D

Boziu ileż Antek zjadł tego obiadu :szok::szok::baffled: a zaraz będzie krzyczał,ze się musi odchudzac :confused2:

Barmanko o kurka,tydzień czekania na Mc do lekarza? Ale gdyby dziecko było chore to przyjęli by wcześniej?
Co do tabletek nie pomogę bo w Pl nie brałam żadnej anty...na gumach się leciało :-D a tutaj brałam Yasminelle :tak:

Właśnie muszę zadzwonic do swojej przychodni bo w poniedziałek wizyta u pielęgniarki :tak:

ewelcia no tak,Turboszymomen nie ustoi w miejscu.Moje w jego wieku to już wyśmiały wózek,tak więc dobrze,że Szym jeszcze w nim jeździ :tak:

kurcze no,dalej słońce świeci...cud :-D:-D

Barmanka - te tabsy nazywają się OVRANETTE - tak chyba sie to pisało.... już nie pamiętam.
Ale właśnie "pogrzebałam" w necie i doszukałam się, że jest cos takiego jak Microgynon 30ED - zapytaj o to.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry