reklama

Mamy z Irlandii!!

no wiec...pizza wyszla pycha:rofl2::rofl2::rofl2:ciasto zrobilam z podwojnej porcji...uroslo niemal jak drozdzowe:tak::tak::tak:tylko za malo posolilam....i w przepisie jest napisane 3/4 szkl wody na jedna szkl.maki,ale to zdecydowanie za duzo,ja lalam na oko i chyba nawet tyle wody nie wlalam do 2szkl.maki;-)....

M poszedl z mlodym na rower...ja juz dzis odwalilam dwa spacery,teraz kolej starego

Ostatnia edycja:
reklama
Julia ja je brałam krotko bo tylko 3 msc i w sumie wszystko bylo ok, nie czulam sie zle, nie bolała mnie glowa ani nic ale jakos mi "nie podeszły" (nie czułam sie "bezpiecznie") pod koniec 3 opakowania miałam szybciej @ ale z tego co wiem to tak moze byc przy hormonach :tak: moze bym brała je do teraz ale nie bylo mi po drodze do lekarza :-p

Anineczko super ze synek ma sie dobrze....

My wlasnie wrocilismy z dluuugiego spacerku bylismy nad morzem a w drodze powrotnej zaszlismy na kolacje takze popoludnie minelo bardzo milo.

Anineczka, hmm dobre pytanie :eek:
Gdy dzwoniłam umówić się na wizytę to od razu powiedziałam że chce na mc i że to ja chce iść. Błąd zrobiłam pewnie w momencie gdy powiedziałam że na mc.. bo ta gp była też moją gp podczas ciąży, i pamiętam miałam straszne problemy gdy chciałam w innym terminie - wcześniej - pójśc na wizytę (w ramach maternity). Ale nic straconego, tabsy dostałam na miesiąc, mam przyjść po kolejną receptę jeśli te będą mi służyć. Teraz nie przytulę się że mam mc :-D

Katrina, w aptece powiedzieli mi że Microgynun nie mają od 5 lat...
A co jest nie tak z yaz? bo właśnie taki niby zamiennik dostałam:eek:

Aurelia, dzięki to chyba o tą nazwę mi chodziło ;-)

Ewelcia, nosz Ty tu musisz na wieczorek pizze zapodać :crazy::-p

Aniaa, czyżby to była spóźniona kolacja rocznicowa?

siemanko
Lubiczanko wysledzilas mnie rano , ale jakos nie mialam nastroju na pisanie bo P mi cieienie nieziemsko podniosl

Któraś z Was pisała, ja jak zwykle nie zapisałam, a teraz nie pamiętam ani nazwy ani tego kto pisał :zawstydzona/y:
Jaki jest tu zastępnik Microgynun?

Barmanka ja brałam w pl microgynon a tu ,mi dali microlite :tak:
kiedys jak bralam Microgynon to tez dostalam tu wlasnie Microlite w zamian

powiedz mi jak ty po nich sie czujesz??bo mi zmienili wlasnie i mam je brac i nie jestem pewna co do nich....a obenie biore Yasminelle i w czasie tej 7-dniowej przerwy boli mnie głowa

znosilam Microlite zle , pierwszy listek ok..ale juz przy 2 to dretwienia rak ..mocne bole glowy i skurcze w lydki ..bardzo zle sie czulam na nich ..i zaczelam brac Yasminelle i jest cacy ...jestem z niej zadowolona

Hello.:-)Humorek mi dopisuje,wizyta udana u GP.Igorek ładnie przybiera na wadze,waży 3500,dł.54cm.Odrazu GP mi wypisała zaświadczenie do becikowego,i sie już umówiłam na 6tyg.wizyte.:-)Szwy mi ściągneła.:tak:Dzionek ogólnie minął szybciutko.Niedawno wróciliśmy ze spacerku,byliśmy nad morzem.
Miłego wieczorku.

reklama
Barmanka - (jak juz kiedyś Tobie pisałam) mam wrażenie, że zatrzymuje w moim organizmie wodę, cały czas nie mam zaspokojonego łaknienia, i chce mi sie jeść, więc podjadam, poza tym nie do końca toleruje go moja wątroba.
Ale.... każda z nas pewnie inaczej to może przechodzić. Na pewno wiek ma tez swoje znaczenie, itd.
Spróbuj i sama zobaczysz - poza tym OK, żadnych bóli głowy, bo nie ma przerwy w braniu tabletek.

Najlepsze były tabl. Microgynon!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry