reklama

Mamy z Irlandii!!

Tabasia, ja tam lubie sporty extremalne :-D
Z tym masłem to ja kiedyś filmiki na jutjubie oglądałam, i stwierdzialam noł łej :no:
Hmm dziwna sprawa z tutejszym masełkiem.. A jakie kupiłaś (jakiej firmy)? I do czego używasz tego masełka?

aaa zapomniałam napisać, jak wiadomo byłam dziś u gp, specjalizacja jej to pediatra ;-) no i zapytałam jeszcze raz o tą soją dla chłopców. Powiedziała Absolutnie Nie.... No to ja już teraz nic nie czaje :eek::eek: jedna pediatra mówi że wolno po 6 miesiącu, druga że nie (w żadnym okresie życia dziecka)...

reklama
Tabasia - mojego eks rodzina mieszka w Krakowi i Tarnowie i pamiętam jak zawsze te biedne dzieci na pole wysyłali... hihi.
Żartuję, wiem, że każdy rejon nieco inaczej określa wyjście na dwór.

Aureliamarcel kojarze, kojarze :tak:
Katrina, bo my z dworu wychodzimy na pole, a inni z pola wychodza na dwor :-D:-D:-D o taki zarcik a co! ;-)
Barmanko maselko z firmy Avonmore pure unsalted irish butter. Ja smaruje nim chlebek Alexowi i uzywam do wszystkiego innego, sosow, zup (jak trzeba), ziemniakow i innych warzyw, rybe czesto jak pieke w folii to posmaruje maselkiem, pyszniutka wychodzi!

dobry wieczor panie :-)
Tabasia-hihi z ust mi ten zarcik wyjalas :-D(inni wychodza z chalpy na dwor :-p)ja tez z okolic Krakowa :-) gratuluje zdania egzaminow;-)
Gliwa- nono maly rosnie az milo :tak:
Barmanko-moj Norbert pil od 3miesiaca mleko na bazie soi bo mial skaze i pediatra/arelgolog w pl mi go przepisala wiec nie wiem co jest nie tak:eek: co lekarz to inna opinia:baffled:
AsienkoR-jak Ania sie czuje ??
niewiem co mialam jeszcze komu pisac za duzo produkujecie:-D

Tabasia fajnie ze jest ktos z okolic ;-)

czytam Was ale jakos mi wsio ulatuje dzis i nie wiem co komu :sorry::eek:
chyba sie musze odstresowac bo tylko dom i mały :confused2:

moj mi wczoraj cisnienie podniusł bo zjarał mi dekoder polsatu :eek::angry: mamy jeszcze n-ke ale w salonie a ta byla w jadalni taka mini 7 programow ale maly jim jam ogladal. dzwonilam pytac o multirum w n to sobie zycza doplacic 400 zl za dekoder i 140 aktywacja :angry: powariowali bo w polsacie chca 40 zl za dekoder. no nic trza sie zastanowic co lepsze :confused2:

jutro popsze wiecej

dobranoc :-)

ooo i jeszcze jedna mamusia z okolic ;-)

Marcysia to Ty ziomalka jestes ;-):-D a skad dokladniej??
Barmanko no ciekawe to smarowidlo, ale to chyba taka bardziej margarynka co?
Nie ma jak maselko jednak :-p ja uwielbiam :happy:

No ja tez juz zglupialam z ta soja :eek: tu mm dla noworodkow, a tu, ze nie mozna produktow sojowych.

reklama
Gliwa to dobrze, bo ja MIESIAC bralam przeciwbolowe. Achhh nawet nie chce pamietac tego :no: Kichac, kaszlec i smiac sie nie moglam, bol taki jakby mnie ktos nozem na zywca kroil :baffled:

Ruch sie zrobil wieczorkiem, Matki Polki zamiast spac juz to na necie siedza :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry