reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
my mieliśmy zagmatwaną historię z depozytem z racji tej,że wcześniej byliśmy w agencji,tak więc teraz wymieszkujemy depozyt :tak: Zresztą ten biedaczek nie miał by z czego nam oddac kasy :baffled:

Spacerek zaliczony,bylismy także w Centrum Handlowym.Zakupki zaliczone:-)więc jestem happy.Przy okazji dalismy zdjecia do wywołania Igorka,jutro babcią trzeba wysłac.

Anineczko-dobrze jest:)Miłość wszystko wybaczy;))))Zaraz pędzę zobaczyć co tam wystawiasz;)A Ty mi sie nie forsuj:*
Ewelciu-jestem,jestem-jutro brat wyjeżdża więc od wtorku na bieżąco będę:)
Gliwa-dobre zakupki nie są złe-choc u nas raczej tak,bo przez tydzień wydalismy wiecej niz ustawa przewiduje;)

Lubiczanko racja dobre zakupki,nie są złe:-)nieraz trzeba cos kupic:tak:.
A ja siedze i pije drineczka,synus zjadł mleczko i zasnął.I jutro znów poniedziałek,szybko minął wekeend.
Do jutra.

Gliwa-jak mus to mus-a ile radosci przy tym;)Miłego wieczorku przy drineczku:)
Kamcia-dobrze prawisz:)))Moja trójca raczej z tych-mama zostaw...ech;)
No tymczasem kOBITKI-DO JUTRA
AHA-zaczynającym jutro szkołę powodzenia:)))

reklama
hejka
wkoncu dotarlismy do domku, bylismy na malych zakupach a pozniej u siostry na kawie. moniadan sklep znalazlam bez problemu :-) swetry zamowione, koszulki kupione.
Wpadlismy tez do B&Q i wypatrzylismy sobie grila gazowego na promocji z 90 na 45 wiec bez zastanowienia go wzielismy a przy kasie powiedzieli ze 35 bo oststnia sztuka :-):-):-) super deal ;-)
kasiuleczko-tort ozdabialam barwnikami ;-)
tichonku-zawsze musi byc ten pierwszy raz, a torty nie takie straszne. Ja to bym sie z checia nauczyla ozdabiac torty masa cukrowa :tak:tylko do tego to trzeba miec talent plastyczny a u mnie go brak:-(
anineczko super, ze tak szybko sie przeprowadzacie:-)
lubiczanko-korzystaj poki brat jest:tak:
gliwa-fajnie, ze zakupy sie udaly,nieraz trzeba zaszalec wtedy odrazu sie czlowiekowi lepiej robi:-p
kamcia-oczywiste,ze na pierwszym miejscu synus wkoncu tyle go nie bylo, ze az sie nie mozesz nacieszyc :happy2:
no nic lece moze cos poogladqac i wylozyc sie na kanapie po calym dniu;-)
spokojnej nocki laseczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry