reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta pusto tu bez cienie,odzywaj sie czesciej:tak:
asienko jeszcze raz gratuluje:)super fote wkleilas...

a tu ja\...tylko sie nie smiejcie,bo ja nie umiem pozowac do zdjec...:no:i zawsze wychodze jak pol dooopy z za krzoka:cool::sorry:

mam jeszcze jedno ale na tamtym jakas skrzywiona wyszlam...bardziej niz na tym

Załączniki

• IMAG0178.jpg
    IMAG0178.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
witam sie

dzis zabiegana jestem od rana i na nic czasu

madbebe a nio bo caly czas widze ze czytasz tzn piszesz ze idziesz poczytac wiec stad moje stwierdzenie ze lubisz czytac :)

asienka super zdjecie i bardzo fajny opis

ewelcia super fryzurka i kolor cudowny Jaki to kolor dokladnie??

dziewczyny Mam pytanie : ile kosztuje teraz przedszkole i jaka jest roznica miedzy full time a part time (godzinowo) Bede bardzo wdzieczna za pomoc Bo planuje objazdowke po przedszkolach moze w przyszlym tygodniu ale niechcialabym zeby mnie cenami zszokowali i zebym glupich min nie robila

Ostatnia edycja:
Ewelcia śliczny kolorek,laska nebeska z Ciebie...czy jak to się tam mówi ;-):-D:-D

A ja się lekko podłamałam bo mój dostawca netu nie pokrywa osiedle na które się przeprowadzamy :-(:-( buuu
A jestem już z UPC ponad 3,5 roku i są dla nas idealni i kompletnie nie wiem co teraz wybrac :confused2: nie chcę neta radiówki czy też na ten klucz,muszę miec stałe łącze i chyba pozostanie mi eircom :baffled: tak więc pewnie zniknę za chwilkę bo M musiał rozwiązac umowę z UPC :-(

anineczka mialam tez sam problem podczas ostatniej mojej przeprowadzki A najlepsze jest to ze przenosilam sie na osiedle po drugiej stronie glownej drogi i na starej chacie mialam upc a na nowej (obecnej) musialam eircom niestety bo wyboru w zasadzie nie mialam wiekszego Atez z upc bylam od poczatku prawie czyli prawie 5 lat

dzindusia o masz! Bez sensu :-( A ile płacisz za eircoma? I długo czekałaś na założenie?

place 51,77 za 8mb (uwazam ze to duzo bo w upc mialam taniej i szybszy net) Ja to zalatwialam ok 3 tyg przed przeprowadzka tak zebym nie miala przerw w dostepie do internetu (bo oboje z mezem jestesmy maniakami gry w sieci na ps3) i tak modem przyszedl mi poczta w ciagu 5 dni (i nawet na stary adres mi wyslali bo tam jeszcze mieszkalam) i jak rozmawialam z eircomowa telefonistka to jej powiedzialam ze chce aby linia byla aktywna od dnia przeprowadzki - podalam jej date i faktycznie tak bylo Wazne jest zebys wiedziala czy w nowym domku masz gniazdka internetowe jesli tak to sprawa jest prosta no ich aktywacja trwa ok 48-72h

dzindusiu ale ta kwota to za 2 miesiące?
Bo na stronie jest 8mb za 29.99 miesięcznie.
Ja w UPC płaciłam 64 co 2 miesiące ale oni co chwilka zwiększali MB :tak:
Muszę się dowiedziec czy na nowej chacie jest to gniazdko :sorry: to to samo co linia telefoniczna??
No i szybko was obsłużyli,jak nie eircom :))

Jeszcze sobie coś pomieszałam z cookies i mi net zwalnia:confused2:

Ostatnia edycja:
anineczko niestety na miesiac Wiem ze na stronce podaja ze 29,90 ale nam doliczyli jeszcze line renting i mimo pisania i dzwonienia ze to ogolnie jest bez zesnu i wogule dlaczego mi to naliczaja to odpowiedz jest ta sama Tak jest i juz A ze nie mam wyjscia i u mnie tylko eircom (radiowki niechce a satelita jest za droga) wiec place......
a w upc to bylo super placilam ok 30e na miesiac ale nie mialam na co narzekac a z eircomem to jest nienajgorzej ale czasem tak zamula ze sie nic nie da zrobic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry