reklama

Mamy z Irlandii!!

Czekaj,czekaj G jak się dowie to Ci da Murzyna:-D
Nawet blatem go nie udobruchasz:-D
A ja też mam prostownicę Babyliss Elegance:tak:I jest git:-)
Tylko,że teraz moim włosom nawet żelazko nie pomoże:confused2:Fryzjer się kłania w pas:sorry2:Ale w Swords otwarli nowy salon fryzjerski i ponoć jest super chłopak-fryzjer.Ponoć 100% uwagi poświęca każdej klientce i ogólnie jest świetny,więc...Lepsze to niż Murzyn:-DChyba się do niego wybiorę:rolleyes:

reklama
Witam
no proszę-murzyni i fryzjerzy sie marza(Tichonku-kiedyś ogladałam taką mega durna komedię "nie zadzieraj z fryzjerem"-o takim właśnie,który w 100% dla klientki był:)))))
Margaritta-nie napalaj się na murzyna,bo Ewelcia mnie juz obiecała;)
Madbebe-a już mi jakoś przeszło:)A Vikusia tak się daje we znaki???Nie wierzę!!!
Przepraszam Was,ale dziecię woła-miłego dnia

laski ale sie z was usmialam:-D:-D:-D:-D

może jakiś murzyn w okolicy? :-D:-D jak nie to dogadaj się z Ewelcią, może sie podzieli :-D:-D
a bierzta ile chceta....ja nie z tych co sie nie lubia dzielic.
Widze ze tam Lubiczanka sie dopomina;-):-D:szok:kochana Tobie tez go starczy:-D:-D:-D

Margaritta on sprzata,ale tylko jeden korytarz i jedna skrytke:-p:-D:-D:-D;-)

lece sie ogarnac i lece z kolezanka na miasto...
do pozniej...

a gdzie wcielo Paulette???

hey
w koncu szkola hurra :-) troche spokojniej w domu
lubiczanko ja tez ogl te komedie, ha ha niezla byla
ewelcia :-D
asienko gratuluje pracy!
margarita a te kursy sa platne czy sa jakies za free?
ok zmykam bo musze rachunek za wode zaplacic bo juz upomnienie przyszlo
milego dnia

helloł

bynajmniej ja za tego murzyna podziękuję :eek: korytarz tylko pffff:-D skrytke ma kto sprzątać :zawstydzona/y::-D

Tichonek
się okaze ze ten fryzjer to też murzyn :-D:-D:-D:-D

lubiczanko oddaje go bez zadnej nawet słownej utarczki:-D

moniadan są i za free i płatne też :tak: te z rańca sa płatne zazwyczaj choć to nie reguła. Ja jeszcze dziś muszę sie "przemęczyć" i jutro Miśka do szkoły w końcu ;-)

ide na śniadanko - miłego dnia.

Witam

3h luzu :eek::eek:
No i nie wiem czy nogi na stół wywalic,czy może pokokosic się na kanapie...:eek::confused2:
Matt poleciał do przedszkola jak na skrzydłach,nawet buziaka musiałam na szybko skraśc bo nie miał czasu :confused2::-D

Moniadan rachunek za wodę?? :eek::eek: Taką zwykłą,z kranu??

Witam się....
Marcelito jeszcze śpi :szok: idąc ze swego pokoju wyskoczył z pidżamy, zrobił sika do nocnika i wsunął się u nas pod kołdre i śpi dalej.. Ciekawe jak on jutro do przedszkola wstanie :confused2:

A ja spijam kawkę, szukam sobie jakieś przepisy na muffinki :sorry:
Boszzz dziś muszę do pracy do siebie podjechać, mam stresa :-(

Margaritta, nie poddawaj się! Wierze że tak murzyna wyszkolisz że będzie całe obejście oporządzał! Ba! Nawet w schowku z mopami Ci posprząta. Wierze w Ciebie! :))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry