reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko chodzi Ci o Nip-3 zapewne ;-)
A co do wymeldowania proszę:
Wymeldowanie – kto, kiedy, jak i gdzie - Prawo i wymiar sprawiedliwości - Gazeta Prawna - największy dziennik gospodarczy

Ale już na tym wątku nie będę o tym pisała.

Madbebe oby podróż minęła bezproblemowo,a i Wikta się wstawi na stare tory,oby :-D

Kuźwa oglądałam na TLC program "łowczynie promocji" czy coś takiego,się tylko zdenerwowałam,no!
Skubane zbierają kupony rabatowe i robią zakupy za 2 tyś $ i dzięki kuponom płacą 2$ za zakupy,reszta za free :szok: :wściekła/y:
Ja też tak chcę! Mogłaby to byc moja etatowa robota....wycinanie kuponów i zakupy :-D:-D

reklama
barmanko a od wyboru do koloru kochana;-)- na pewno pociągne dalej inglisz.. to podstawa dla mnie, pozniej są jakies komputerowe, masazu, biuty coś tam, nawet gotowanie , jakis kącik literacki - ja musze mieć kontakt z ludzmi , bo inaczej na łeb dostaje :sorry2: nie wiem na iel mi starczy czasu w tym roku, bo... cały czas chodze na aerobik tez- ale to poznymi popoludniami a inglisz był w tamtym roku szkolnym od rańca i dwa razy w tyg popoldniami i wtedy wybierac musiałam:dry: ale i tak fajnie;-)

anineczko
skąd te kupony trza wycinac czy zgarniać ?:confused: czas zacząc :-D

Ostatnia edycja:
Anineczko, widzisz o tym że ten nip-3 (dzięki za przypomnienie) trzeba złożyć urzędnicy mnie poinformowali, ale o wymeldowaniu się nikt nic nie wspominał... Nawet 2 lata temu jak na nasze mieszkanie się przemeldowywałam to babeczka w usc nic nie mówiła że np nie mogę być meldowana.. Więc już sama nie wiem co o tym myśleć, jak to w końcu jest? :eek:

Ten program też oglądam, normalnie aż gul mi lata! :wściekła/y: skubane są niezłe, tak się obładować zakupami. Też tak chce :sorry:

Margaritta, ja też lubię mieć dużo zajęć ;-) Oj poszłabym sobie na jakiś aerobik, czy aquafitness, rozruszać się. Niestety przez pracę eM wieczorami jestem uziemiona! :wściekła/y::wściekła/y: A wszystkie najfajniejsze kursy (o ile nie wszystkie wogóle) są właśnie wieczorami :-( No i teraz do centrum mam daleko :-( buuuu

Barmanko no bo to tak wiesz,niby prawo jest,ale mało co go przestrzega,ja też jestem zameldowana.;-)

Margaritta no właśnie nie sądzę by w Irlandii była możliwośc tak zbierania kuponów,te babki z tv mają jakies systemy opracowane,katalogi kuponów.Próbowałam się wsłuchac co robią,ale nie dało rady :-D
One to nawet mają znajomych co w recyklingu pracują i odkładają im gazetki z kuponami :szok:

łee tam :dry: a ja z jednym kuponem z nexta na 15 jurków się bujam :dry::-D

ewelcia
no to lec taka naszykowana do M :-p

barmanko no ja odzyskuje "siły" na tym aerobiku- a Ci powiem ze jest zaje***scie- salsa step, step muscle, aerobik, boxercise- co dzień coś- uwielbiam tam być:cool2: tyle,ze przed wylotem do PL miałam motywacje jakąś a teraz musze se poszukac nowej:confused2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry