reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
.
Dziewczyny mam pytanko do Was,czy może ktoraś która miała cesarke,dostało po 4tyg.papiery ze szpitala.Które trzeba wypełnic i im wysłac z powrotem.Bo własnie niewiem czy ja je mam sama wypełnic czy GP.
A my spacerek zaliczyliśmy z Igorkiem.Ogółem ciepło jest,tylko niebo zachmurzone.
ja nie dostalam nic...

Asienko daj mi linka do tej szkoly w ktorej bedzisz uczyc...tez bym chciala zobaczyc,a co?:-p;-)

bylam na nieplanowanych zakupach i kupilam sobie nowke sztuke prostownice
BaByliss - Straighteners - Pro 230 Styler....
stara mnie wkurzala bo za kazdym razem jak nia wlosy prostowalam to sie gdzies oparzylam/...
Kupilam tez farbe do wlosow....nie czerwona...stary by mnie wywalil z chalupy:sorry2:....Kupilam BLACKURRANT deep BURGUNDY:-D:-Dm jeszcze nic nie wie....juz widze jego mine;-)

ja tak na szybko....mam w pyte papierkowej roboty :baffled::baffled:

Asienka, ale rozumiem że nie muszę teraz umiejscawiać? Mogę zrobić to wtedy gdy będzie "mi to na rękę"?

Dranissimo, Marcel dostał paszport z peselem, potem pojechaliśmy do Polski i osobiście go zameldowaliśmy w naszym mieszkaniu (czyli - nie był potrzebny meldunek by mógł dostać pesel).

Anineczka, Marcel ma pesel , wyrabiany razem z polskim paszportem, i ma meldunek w Pl. Nie umiejscowiłam go jeszcze.
Wymeldować z Pl my się nie musimy (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo, żadna urzędniczka mi tego nie powiedziała). Obowiązkiem zaś jest złożenie deklaracji (to jest jakiś gotowy formularz, jakiś nip, ale teraz na złość zapomniałam...) mówiący o tym że nie przebywasz na terenie RP. Podajesz swój tutejszy adres. "Dzięki" temu formularzu w Pl nie ścigają Cię za niedotrzymanie obowiązku podatkowego.

Aniaa, woterpark ma dużo atrakcji, dzieciaki mają zajęcie cały czas, jest dużo fajnych zjeżdżalni. Dodatkowo w budynku jest też salon gier, kręgielnia, miejsce do jeżdżenia na wrotkach, małpi gaj dla starszych. Minusy (pomijając mały parking i tyci restauracje) strasznie zimno na basenie!! :szok::szok: jeszcze nigdy tak nie zmarzłam jak wczoraj! :szok: Nie wiem czy tak jest zawsze czy tylko wczoraj tak było :confused2:

Tichonku, a kto Ci każe kupować online? :sorry2: Ty masz tylko
online wykorzystać kupon :-p

Margaritta, to może tak krwistą czerwień pykni se na łepetynkę? ;-):-) (w ramach deprechy..) A co Cię tak złapało, po Pl Cie trzyma? :-(

i musze iść...

ello!

Czytałam na raty,ale doczytałam do końca..miałam lekką przerwę kilkudniową i te zaległości....:shocked2:
W czwartek wieczorem już wyjeżdżam. Się telepię na myśl o tej podróży i zarzekam,że więcej bez małża się z domu nie ruszam:no::confused2: Me dziecko samą siebie przechodzi momentami i mam szczerą nadzieję,że to brak ojca np. lub inne chwilowe bunty, bo inaczej oszaleję:confused2:
Małż już nogami przebiera.Same ochy i achy będą pewnie,ciekawe tylko jak szybko popadnie w rutynę:blink:

Spóźnione życzenia ślę jubilatom i..ktoś tu miał rocznicę,hmmm-aurelia? -nie pamiętam:sorry: Anyway najlepszego! I zdrówka chorującym! Tym z gorszymi nastrojami rychłej poprawy życzę-lubiczanka, gastone, Margaritta (?) - Ty i depresja:confused::sorry:;-)-mam nadzieję,że nikogo nie ominęłam:sorry:
Wszystkim przedszkolakom i szkolniakom powodzenia na 'uczelniach'.3mam kciuki za Wasze mamy:tak::-);-).Ja chyba tez małą poślę,jak z do ładu z Nią dojdę..:confused2:

anineczko-te pakowanie..Nas chyba tez to czeka i..ja sobie nie wyobrażam:no: Powodzenia!
asieńko-gratuluję pracy!Dziewczyny dobrze piszą-bądź żyleta!;-)

więcej grzechów nie pamiętam :sorry2:Lecę,bo książka czeka;-)dobrej nocki!

madbebe a co tak czytasz?? bo ja jestem molem ksiazkowym i czasem to zapominam o bozym swiecie jak mnie jakas ksiazka wciagnie i pol nocy potrafie siedziec i czytac poki nie zasne z nosem w ksiazce.....

ide sie pouczyc

milej nocki zycze

Aniaa, ja nie w temacie a mam lenia by grzebać w necie :zawstydzona/y: powiedz mi czy nadal jest obowiązek by pierwsza wizyta ciężarnej była przed 10tygodniem (mówie o wpisie do becikowego)?

Asienka, wow jakie niusy :-):-):-) Gratuluje !!!! Super!!
I się nawet nie przypucowała że idzie na rozmowę :sorry2::-p:cool2: uu hmmm widze że jednak gdzieś pisałaś że idziesz...umknęło mi...sorki:sorry2:

Ewelcia, pokaż się jak się ufarbisz :tak:

Madbebe, w takim razie życzę oby młoda po powrocie szybko przeszła "resocjalizację":tak: Wiem jaki to ból, przez dziadki dziecko rozpieszczane ciężko ustawić do pionu:confused2: Ale dasz rade!

helloł z wieczora

barmanko
no własnie zgadłaś- to po pobycie w PL jeszcze mnie 3ma:confused2: ja i wiśniewski na łbie- zapomnij :sorry2:

madbebe wiem duze slowo- ale czyt,wyzej :sorry2: oby Ciebie nie trafiało w ire tak jak mnie po powrocie:confused2: ale zaczyna się szkoła, moje kursy jakies i do przodu ;-) spokojnego lotu. A co do małej- to tak se tłumacz,ze to brak np. ojca hehe- Ci mówie,ze charakterna jak moja:cool2::dry:

ewelcia
poka poka- kolor. He i ja sobie sprawiłam nowkę prostownice tez Babylisa ,ale czym one się róznią od siebie? :confused: elegance od stylera srtler od ceramika- nie chce mi się czytać:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry