asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dzisiaj chyba jakieś wyślęTrochę czytałam na ich stronieNo to czekamy kiedy Twoje zdjęcie się tam pojawi w rubryce nauczyciele:-)

, tylko jakie, jak ja biegam z aparatem i Ani zdjęcia robię
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj chyba jakieś wyślęTrochę czytałam na ich stronieNo to czekamy kiedy Twoje zdjęcie się tam pojawi w rubryce nauczyciele:-)

, tylko jakie, jak ja biegam z aparatem i Ani zdjęcia robię
Dzisiaj chyba jakieś wyślę, tylko jakie, jak ja biegam z aparatem i Ani zdjęcia robię
![]()

ja nie dostalam nic....
Dziewczyny mam pytanko do Was,czy może ktoraś która miała cesarke,dostało po 4tyg.papiery ze szpitala.Które trzeba wypełnic i im wysłac z powrotem.Bo własnie niewiem czy ja je mam sama wypełnic czy GP.
A my spacerek zaliczyliśmy z Igorkiem.Ogółem ciepło jest,tylko niebo zachmurzone.
;-)
....Kupilam BLACKURRANT deep BURGUNDY
m jeszcze nic nie wie....juz widze jego mine;-)

jeszcze nigdy tak nie zmarzłam jak wczoraj!
Nie wiem czy tak jest zawsze czy tylko wczoraj tak było 
Ty masz tylko online wykorzystać kupon 

Me dziecko samą siebie przechodzi momentami i mam szczerą nadzieję,że to brak ojca np. lub inne chwilowe bunty, bo inaczej oszaleję

Anyway najlepszego! I zdrówka chorującym! Tym z gorszymi nastrojami rychłej poprawy życzę-lubiczanka, gastone, Margaritta (?) - Ty i depresja
;-)-mam nadzieję,że nikogo nie ominęłam
:-);-).Ja chyba tez małą poślę,jak z do ładu z Nią dojdę..
Powodzenia!
Lecę,bo książka czeka;-)dobrej nocki!
powiedz mi czy nadal jest obowiązek by pierwsza wizyta ciężarnej była przed 10tygodniem (mówie o wpisie do becikowego)?

uu hmmm widze że jednak gdzieś pisałaś że idziesz...umknęło mi...sorki

Wiem jaki to ból, przez dziadki dziecko rozpieszczane ciężko ustawić do pionu
Ale dasz rade!
ja i wiśniewski na łbie- zapomnij 
oby Ciebie nie trafiało w ire tak jak mnie po powrocie
ale zaczyna się szkoła, moje kursy jakies i do przodu ;-) spokojnego lotu. A co do małej- to tak se tłumacz,ze to brak np. ojca hehe- Ci mówie,ze charakterna jak moja

elegance od stylera srtler od ceramika- nie chce mi się czytać