reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-nie strasz,że znikniesz!!!
Dzindusia-nie ma reguły co do opłat w przedszkolu-w jednym policzą sobie 3 w innym 5e na godzinkę.A skoro planujesz objazdówkę to uświadomią Cię na bank co do opłat:)i pamiętaj-ważne jest 1sze wrażenie!!!w końcu zostawiasz obcym ludziom swój Skarb:)
Ewelcia-eee no z taką sąsiadką murzynek na inną babkę nawet nie spojrzy;)ślicznie wyglądasz:)

reklama
hejka
Asienko gratulacje, nio to teraz bedziesz "paniá od polskiego":-D
Tichonku garulejszyn
Ewelcia fajny kolorek on chyba we fiolet wchodzi?

Nam sie dzis zaczal dzien na poszukiwaniach chomika,skubana wylazla gorá:szok: bo drzwiczki nie byly dokladnie zamkniete.Przeszukalam kazdy zakamarek oprocz takiego schowka bo bym musiala wszystko stamtad wywalic:baffled:. W poludnie poszlam tam zerknac odstawilam dwa kartony patrze a ta sobie wychodzi wiec ja szybko cap zlapalam:-D:-D:-D.
Poxniej chcialam sie wziasc za sprzatanko ale sie tak xle poczulam ze musialam sie polozyc,normalnie siedze na fotelu i mi sie kreci w glowie jakbym zemdlec miala:szok: ehhhh czy to od cisnienia? bo nic a nic mnie nie boli.
Teraz mi przeszlo wiec szybko obiadzik zrobilam i chyba tak bede siedziec w tym fotelu do wieczora.:confused2:

dzindusia już się problem rozwiązał.Będziemy mieli SmartTelecom,już kiedyś go mieliśmy,jakieś 5 lat temu i byliśmy zadowoleni.Za całe 39.95 miesięcznie 10MB :tak:
http://www.smarttelecom.ie/home_broadband/more_details/Home_Value_10Mb.aspx
Tak więc ufff.Tylko 2 tygodnie trzeba czekac :baffled:

Lubiczanko dopóki nie wyłączę wtyczki to będę miała ten internet,tak więc pewnie jeszcze ze 2-3 dni a później zniknę,na jakiś czas ;-)
Odpoczniecie sobie odemła :-D

Tichonku no właśnie,suwaczek! Pięknie idzie waga w dół :-)

Kasiuleczka aaa chomiki sprytne są,mój jak byłam mała potrafił wejśc na 2 m szafę :szok: nie wiem jak on to robił,ale był dziarski i sprytny.Zawsze mama go poszukiwała i kiedyś za kanapą wgryzł się jej w palec i tak wisiał jak wyciągała łapę zza kanapy :eek::-D

A i siedź i odpoczywaj,choc ja dziś o dziwo nawet nieźle się czuję :-D

Ewelcia fajniutki kolorek :tak:
A mi dzionek strasznie szybko mija,Igorek zjadł mleczko i sie buja w bujaczku.Wczesniej była umnie Aniaa83 z familia.
Wstawiłam obiadzik,bo coś zgłodniałam.Mężulek jeszcze w pracy.
Aniaa jeszcze raz dziękuje za zakupki dla Igorka.:-):tak:

No,wreszcie się wyrobiłam:tak:
Calusieńką Radka garderobę poprzymierzałam mu,co do jednej rzeczy i wreszcie porządek ma w szafie bo kupę szmat tylko miał a z połowy powyrastał:sorry:
Obiad chłopakom zrobiłam,a w siebie w nagrodę wcisnęłam dwa naleśniki z serem:-pPyszotka...
Dzięki dziewczynki,walczę:-)Jak widać efekty to się chce:tak:Ale jeszcze dłuuuga droga przede mną:sorry:
Ewelcia świetny kolor,bardzo Ci pasuje bo masz ciemną oprawę oczu:tak:...Ładnemu to we wszystkim ładnie:-)
Asieńko robisz karierę w mediach,widzę:-DA poważnie to super opis...Pewnie dumna jesteś z siebie w związku z tą pracą:-)
Jeszcze mi został cały stos ubrań do prasowania,ale to jak dzieci pójda spać:tak:
No i od jutra pobudki o 7:00:baffled:Nie to wstawanie mnie trapi ale to "wyrabianie się" z dwójką dzieci:baffled:Dobrze,że mam szkołę pod nosem:-)

Kasiuleczko-hehe...mój 1szy chomik(tzn dzieci),jeszcze w Pl...to była bestia-nazywał się"Pipo"-nazwa stąd,że jak ze sklepu z nim przyjechaliśmy chciałam go wziąć na ręce a on mnie capnął,na co zareagowałam,"och ty pipo!!!",co z kolei moje dzieci przyjęły jako jego(jej)imię...a zwiewała setki razy-do dziś nie wiem jak,ale najczęściej była w piwnicy gdzieś w węglu:/
Anineczko-no jaja sobie robisz???jak to odpoczniemy???będzie Sodoma i Gomora!!!nie no żartuję,ale mam nadzieję,że szybko wrócisz na łono"rodziny"-czyt.do nas:)))

dzindusia my płaciliśmy 80e na tydzien za montessori 3.5 h
tichonek to o której Radek zaczyna szkole ze musicie tak wczesnie wstawać?
my pobudka o 8 rano, szkoła 8:50
Eryk wrócił dzis średnio zadowolony bo pani choć bardzo miła to nie bardzo ładna i juz nie jest taki zachwycony jak w zeszłym roku gdzie pisał swojej pani lisciki "I love you" :-D

Tichonku, gratuluje! Imponujący wynik, super!

Asienka, fajny opis :-) gratuluje jeszcze raz.

Ewelcia, ładny kolorek, też takowe lubię :tak::tak:

Dzindusia, musisz sama pojeździć i popytać. U mnie Marcel będzie chodził na 3,5 godz dziennie, koszt 30e na tydzień.

Anineczka, my mieliśmy różny internet, ale właśnie teraz - z upc - jestem najbardziej zadowolona. Nie ważna jaka pogoda za oknem net zawsze śmiga! Dzwoniłaś do upc, może niebawem planują wejście na tamto osiedle?

czy u was tez dzieci maja co roku inna nauczycielkę i inne dzieci w klasie?
Antek ma nowego nauczyciela,ale tylko dlatego,że szkoła maleńka.W zeszłym roku były tylko juniory,seniory,1 i 2 klasa to i kadra malutka.
A w tym roku już doszły 2 klasy juniorów,no i 3kl się zrobiła,tak więc były przyjęcia nowych nauczycieli :tak:
A dzieci te same :)

My do szkoły mamy na 8:30 i wstajemy o 7:30 :tak:

Barmanko tak,M dzwonił i powiedzieli,że jak tylko będą jakieś wieści odnośnie tego osiedla to dadzą nam znac.No i jak widac UPC jest naprawdę dobre.

reklama
Radek zaczyna o 8:30.Ale Matt bedzie jadł około 7:30 więc muszę szybciej wstać,żeby się ogarnąć,śniadanie chłopakom zrobić.Potem jak Matt wstanie to już koło siebie nic nie zrobię:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry