reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam was wszyastkie cieplutko wrocilismy wczoraj w nocy
dzis szkola sie zaczela Justina starszy od poniedzialku juz śmiga:D
pogoda w Hiszpani miodzio upał po 32c ale niestety przyzwyczajona do klimatu irlandzkiego myslalam ze wykorkuje od tego gorąca!!! w nocy zero spania
zmykam smażyc Rybe :D
miłego dnia życze

Ja jak szłam na rozmowę o pracę to myślałam, ze mi serce pęknie:zawstydzona/y::-p:confused2:, niby że szwagierką Ania była, nikt obcy dla niej, ale w ire to pierwszy raz, jak została bez mamusi:rofl2:, ja byłam bardziej przejęta niż młoda:szok::rofl2:;-). Ją obeszło, ale jak wróciłam to cały czas przy mnie była, nie odeszła na krok

Zgadnijcie ,no zgadnijcie co...Nie mam neta:wściekła/y:.Trzeci raz w ciągu 1,5 tygodnia :confused2:P powiedział ,że zaraz do Upc dzwoni i jak znów nam każ ą czekać na naprawę to rezygnujemy z nich:sorry:

Barmanko i to znów się stało jak z Tobą pisałam:confused2:

Tichonek-wesoła przygoda z netem-no bajka;)tożto mnie już by dawno krew jasnista zalała:(
Barmanka-a widzisz...jutro to jeszcze pewnie tak łatwo nie pójdzie,ale to kwestia kilku dni(szkoda,że zaraz weekend,bo Młody może pomyslec,że to były tylko te dwa dni szkoły:/)
Julia-witamy:)tam było Ci za gorąco a po powrocie pewnie za zimno;)))
Margaritta-no pochwal się buciczkami:)
Jak super,ze się ta szkoła zaczeła-jakos tak człowiek w biegu bardziej zorganizowany:)))

ello
tak czytam i czytam i Wam zazdoszcze ze Wasze dzieciaczki juz pierwszy dzien majá za sobá a co najwazniejsze chcá tam chodzic. My idziemy w poniedzialek i ciagle mam przeczucie ze tak rozowo nie bedzie, ze mloda tam nie bedzie chciala zostac:baffled:

AsienkoR tos sie nalepila:-D ale z drugiej strony juz masz 3 obiady z glowy tylko wyciagnac z zamrazlki i ugotowac.:tak:
Ja wlasnie kupilam dzis kapustke kiszoná i grzyby suszone , bo chce zrobic pierogi z kapusta i grzybami albo krokiety i teraz nie wiem co wybrac.
AsinkoM witaj
Julia i jak tam zjralas sie? moja znajoma tez wczoraj wrocila z wczasow i wyglada jak murzynka:confused2: A ja to chyba bede musiala codziennie w Polsce na sorarium chodzic zeby nabrac kolorow:laugh2:

asienko r ja tez mialam dzis pierogi Malo skromnie dodam ze przepyszne mi wyszly :cool2::cool2:

kasiuleczka bedzie dobrze Mala sie przyzwyczai a jak jej sie spodoba to ja sila stamtad bedziesz wyciagac

ja oczywiscie przed tv bo us open:-p:-p:-p:-p

reklama
Asienko narobiłaś smaka na pierogi ruskie własnej roboty:-)
Barmanko widocznie małemu sie spodobało w szkole,że nie chciał wyjsc.Zobaczysz bedzie dobrze.
Julia witam:-)jak tam wczasy wypoczełaś?
A dziś troche pospałam w dzień,obudziłam sie o 17.Igorek obudził sie po 18 wypil mleczko,wsadziłam go do bujaczka i znów zasnął.
Miłego wieczorku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry