reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko,dzindusia mój Radek jak szedł do przedszkola w styczniu zeszłego roku umiał tylko powiedzieć "I want toillet":-DI to wystarczyło:tak:Na prawdę,słowa więcej nie umiał:no:A sorki,umiał "hello" i "bye":-DI dał sobie radę no i nie zeszczał się ani razu więc chyba używał swojego englisza:-D
A teraz już się dogaduje z dziećmi i rozumie jeszcze więcej:tak:Nie śmiga super po angielsku bo za dużo polskich dzieci w szkole ale jest coraz lepiej:tak:A jak czyta:szok::szok::szok:Aż nauczycielki są w szoku,ponoć niektóre dzieci anglojęzyczne tak fajnie nie czytają jak Radek:-)
A jak na placu zabaw zaczął z Iryskami gadać to ja byłam w ciężkim szoku:-D
Gastone gratki dla Maxia:-)
Aniaa ma rację,nam tez powiedziano,zeby nie uczyć języka na własną rękę bo niech się dzieci najpierw dobrze polskiego nauczą bo to trudny język,a szkołą się zajmie angielskim:tak:

Ostatnia edycja:
no to mamy 1 wrzesnia:-)
wszystkim dzieciaczkom rozpoczynajacym szkole i tym co juz zaczely wszystkiego dobrego zycze!

Barmanko nie rycz...albo rycz,jak ma ci ulzyc !;-)przyzwyczaisz sie a Twon malec jeszzce szybciej...

wstalam dzis o 3 nad ranem i nie moglam sie na lozku przekrecic,bolaly mnie z tyly plecy...na moje oko to nerki:eek:...m w domu wiec wstal z mlodym i ogarnal go a ja wstalam przed 11 i tak siedze,taka polamana:baffled:.....nie wiem co to,od czego i w ogole?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry