reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Kamciu dla Oliwiera wszystkiego dobrego:-)
Larciu dla Amandy wszystkiego dobrego
Lubiczanko część pierogów zjedzona wczoraj, dzisiaj jeszcze trochę pójdzie a potem jeszcze chociaż troszkę pomrożę. pierwszy raz tyle sama zrobiłam, zwykle tak 70-80 nam wystarczało.

reklama
Witam.
A ja ogarnełam troche domek,zjadłam sniadanko i sie jeszcze na chwilke położyłam.Wczoraj dostałam okres,tak mi sie wydaje ze to okres.Szybko coś,miesiąc czasu bedzie w niedziele jak jestem po porodzie.Brzuch mnie troche boli i tak dziwnie sie czuje.
Ewelcia udanej imprezki życze
Kamcia,Larcia dla waszych pociech Wszystkiego Najlepszego i Dużo Uśmiechu.:tak:
Miłego Dzionka.

Witam, młody do wyjścia był gotowy od 8.30, musiałam tłumaczyć że jeszcze za wcześnie, że szkoła zamknięta. Gdy wychodziłam (a właściwie chyłkiem wyszłam) oczywiście się popłakał i chciał nawiać, panie go ganiały :-(

Barmanka - i co z formą "na przedszkole", tą ECCE ? My dostaliśmy je dziś do wypełnienia w przedszkolu.
my nic nie dostaliśmy, a ja jak na razie też się jeszcze o nią nie pytałam.. myślałam by dopiero po Nowym Roku się zapytać...

Lubiczanka, faktycznie do doopy że jutro weekend, gdyby szkoła/przedszkole zaczęła się od pon młody by miał więcej czasu na zaaklimatyzowanie.

Kamcia, wszystkiego dobrego dla Olivera!

Larcia, buziaczki urodzinkowe dla córci!

Dzieki laski.Moja solenizantka juz w szkolce,zanioslam wielka tace czekoladowych mufinek z kremem czekoladowym i fajnie ozdobione roznymi posypkami. Dzieci maja radoche, Amandzie happy birthday zaspiewaja hehe. Tort wczoraj juz pieklam (wilwia kochana dzieki za piekarnik),a dzis robie kremy malinowy i jagodowy,bo jutro party :-) No nic,zmykam,obiecalam jeszcze dorobic mufinek dla nas do domu,a za godzine juz musze jechac odebrac moja ksiezniczke.Milego dniaa

Larcia-fajnie,że Amanda z tymi muffinkami wpadła-więcej radochy w dniu urodzin,kiedy oprócz najbliższych i w szkole o niej pamiętają:)a co to za kremy-jakiś przepis masz dobry?bo aż mi ślina kapie jak sobie o tym torcie pomyślę:))))
Barmanka-no właśnie...że też oni w tych szkołach nie wpadli na pomysł,aby zacząć w poniedziałek:/
Nie wiem czy się Wam"chwaliłam",ale ktoś nam się chciał do chaty włamać:(((wszystkie okna z tyłu były podważane...wczoraj J mył autko(a karczera podłącza w kuchni i przez okno właśnie węża ciągnie)i ...no właśnie przyuważył te okna...masakra!!!Teraz strach-bo nie wiem czy to było kiedy wybylismy gdzieś czy może jak spaliśmy...

dziendobry :-):-)

barmanko nio wlasnie mialam pytac jak czy maly chetnie chcial zostac w przedszkolu ale uprzedzilas moje pytanie Napewno niedlugo sie przyzwyczai

lubiczanko:szok::szok::szok::szok: o rany Niewiem co powiedziec..................

solenizantom wszystkiego najlepszego

milego dnia

Witam

Lubiczanko no pięknie :szok: dobrze,że jednak się nie włamał,a okna da się teraz normalnie zamknąc?

Katrina ale te formy są dla dzieci które właśnie zaczęły ECCE,tak mi się wydaje widząc co wypełniałam :sorry2:;-)

Kamcia Sto Lat dla Oliego :-):-)
Larcia dla Amandy również Sto Lat :-):-):-)

A mi się dziś młody też rozpłakał,ale dlatego,że pani czegoś mu tam nie pozwoliła :-D

No i na dodatek jak już wyjeżdzałam to mi wydech w aucie poszedł :wściekła/y:
Ale musiałam odwieźc Matta takim pierdzącym autem :-D
Teraz stoi u mechanika,a M musiał zawrócic z pracy bo do 12 może nie byc naprawiony,a dzieci trza jakoś odebrac. :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry