reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki dziewczyny
anineczko a pamiętasz ile placilas?
u mnie pb w tym ze wszystkie musza byc usunięte chirurgicznie, a narkozy wolałabym nie brać
nie dolkuj sie, świat jest piękny :-D

reklama
Pierwszy ząbek 80 euro
drugi 130 euro bo babka się mocno męczyła i lekki krwotok był :sorry2:

dzieciaki poustawiałam to i cisza w domu nastała.Jeden wsuwa płatki,drugi czeka na Top Gear ;-)
A sama idę coś przekąsic ;-)

Ewelcia, kupiliśmy jakiegoś zwykłego Overmaxa.
Lody ciepłe powiadasz?... paradoksalnie nie pomogły :cool2: na mnie takie lelum po lelum nie działa :-D
Pożyczysz murzyna? :sorry2::-D

Tichonku, rozumiem że Wy do Polski nie planujecie wracać?

Moniadan, ja usuwałam w Polsce 3 ósemki, pod narkozą. Nie powiem Ci teraz ile płaciłam bo nie mam głowy do cyferków :dry: mąż by pamiętał, ale on w pracy. Tutaj nie byłam u żadnego dentysty, jakoś do tej pory mnie to ominęło. Mężowy leczył tu kanałowo, ale to była polska przychodnia.

Katrina, zdrówka dla Was! Ta pogoda potrafi z nóg słonia zwalić :-(

Anineczka, no właśnie negocjuje z Ewelcią kwestię wypożyczenia Murzyna :tak: Ale czy się zgodzi?:szok:
Chryzantemy złociste powaliły mnie na łopatki :-D:-D

Też bym coś zjadła ale nie chce mi się nic szykować. Na obiad miał być gulasz..a że ja chora to sierdziłam chrzanie dukana :-p i ugotowałam sobie worek kaszy :-D bo tak mi zapachniało pod nosem że myślałam że skonam. A co:sorry2: organizm musi mieć energię by walczyć z chorobą, prawda? :cool2: Znowu żarłam kiszone, ale dziś lodówka na kluczyk nie będę piła wody ze słoika :-p

dziewczyny jak nazywają się te takie cuś do kominków,szczotka i szufelka metalowa?
Bo szukam i nie mogę znaleźc :dry:

Ja dziś z lenistwa zrobiłam ryż z warzywami,M będzie zawiedziony,że mięcha nie będzie :baffled:

w lodówce nie znalazłam nic ciekawego,poczekam na męża to zrobi mi nan bread z gyrosem i sosem tzatzyki :-D tak sobie dogodzę na wieczór :blink:

Normalnie ogrzewanie trzeba włączyc,piździ jak w kieleckiem :shocked2:

już znalazłam...companion set się zwie.

Tichonek, coś mi się przypomniało... Sąsiadki syn chodzi do szkoły (tej sponsorowanej przez Ambasadę, jak napisałaś) w niedziele. W soboty ma treningi lub mecze, a do szkoły chodzi w niedziele. Z tego co pamiętam co jego mama mi mówiła to tam jest wybór co do tego w jaki dzień dziecko pójdzie do szkoły.

Anineczko-nie ma za co:)Niestety nie pamietam jak taki"set"się nazywa:(((Wiesz,że w tesco jest promo na przedmioty do szkoły z top gear(zeszyt,piórnik-takie tam)my grzejemy od 1go wrzesnia-normalnie u nas sezon grzewczy trwa 9miesiecy w roku:(((
Barmanka-ja też chodzę po domu i weszę co tu zjeść;)))

Anineczko-po najprostszej linii- fireplace set w argosie np-http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/4152356/Trail/searchtext%3EFIREPLACE+SET.htm ale ładniejsze znajdziesz w jakimś diy czy arro chociażby:)

Ostatnia edycja:
reklama
Anineczko obrazek piekny:)
mam chyba takie same "przybory"do kominka jak Ty...byly tu na stanie,sajeszcze w szopie.
my jeszcze nie grzejemy..nie jest zle...nie lubie jak jest za goraco w domu:)
Barmanko pewnie ze pozycze...ja tam sie podziele z Toba i z kazda inna rowniez:):-D:-D:-D:-D;-)

Ja jade w piatek na 14 do Newbridge do dentysty...do Polki oczywiscie...musze zrobic 1 i 2...jeden free a za drugiego mi 100e powiedziala...jednego juz na MC zrobilam ..
Mam zamiar sie zpaytac jej jak wlasnie sprawa wyglada z 8...mam 4 i wszystkie 4 juz byly leczone i cos ostatnio mnie pobolewaja....mam ochote ich wywalic,mam nadzieje ze mi powie ze zrobi to na MC ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry