reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Aneineczkosuper mieszkanko
Tichonek fajnie oferta Ci sie trafila z angielskim,ladni Ci Matt wazy troszke wiecej od Lenki
Najlepszego dla Radka z okazji imienin:-)
Margarittapiekne masz corcie jakis czas temu widzialam zdjecia bodajze z komuni jak dobrze pamietam....
Barmanko zdrowka
Gastone trzymaj sie dzielnie
Biola witaj :-)piekne fotki:-)

A my dalej bez telewizji:wściekła/y:jak dobrze wszystko pojdzie to prawdopodobnie w sobote bedziemy mieli oby

Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
o masz Ci no

Tichonkowa
dla tego co "zawsze będzie z moją Nikolą" samych szczęsliwych chwil w tak fajnym dniu ;-) a co do anglika tego darmowego to fajna sprawa- oby udalo Wam się to "pogodzić"

Aniu a dziękuję dziękuję;-) I Twoim niczego nie brakuje :-) sobota juz niebawem więc jest nadzieja:sorry2:

kasiuleczka i jeszcze zarełko dostała- mówiłam ze pożyje :dry::-D:-D

Aniaa,Margaritta dziękuję:-)
Jak pogoda pozwoli to chyba w niedzielę się wybierzemy na ten zlot:tak:
Powiedzcie mi czy tutaj można kupić łyżeczki,takie do karmienia dzieci ale silikonowe?Wszędzie tylko plastikowe widziałam:sorry2:
Za jakieś 1,5 tygodnia mam zacząć podawać Mattowi pokarmy stałe:tak:...To się będzie działo:szok::-D:-D
Najgorszy okres teraz,dopóki jeszcze nie siedzi w krzesełku:sorry2:Jakoś na poduszce trza będzie karmić:sorry2:

Witam
Biola śliczne foteczki,synuś Ci rosnie jak na drożdzach.
Gastone trzymaj sie.
Tichonku dla Radka wszystkiego Najlepszego z okazji imienin.
Wczoraj miałam wizyte u ginekologa,poniewaz dostałam okres i mocno krwawie.Najpierw mnie zbadała,pozniej zrobiła usg dopochwowe.Wszystko dobrze sie goi po cesarce.Przepisała mi antybiotyki,tabletki i dopochwowe jakies tableteczki.
Już mnie dobija ten okres,zalewa mnie mocno.
Zmykam podłogi pomyć,dopoki Igorek spi.
Miłego Dzionka.

Tichonek-no dopiero co wczoraj pisałaś-najlepsze zyczenia solenizantowi!!!A łyzeczki takie silikonowe sa oczywiscie,bo sama mam dla Danielka...tylko niepamietam czy w tesco czy w pharmacy jakiejs kupowałam:/
Aaniu-trzymam kciuki za powodzenie akcji"antena";)))I tak jestes dzielna,bo ja nie wytrzymałabym bez tv tak dlugo;)
Gliwa-a mówi się,że po porodzie krwawienie podczas @jest mniejsze-taaaa:/
Margaritta-a ja ciagle na"weselne"focie czekam!!!
Barmanka-gdzie jestes?
Asieńko-Ciebie tez wcięło-czyżbyś się do szkoły szykowała?

Troszke was podczytalam,

Tichonek, Mateuszek jest uroczy i rosnie jak na drozdzach, a znajoma to nie ma co sie przejmowac, przeciez kazde dziecko jest inne. Najlepsze zyczenia dla Radzia na imieninki.
Gastone wytrwalosci zycze i zdrowka dla Coreczek
wogole wszystkim chorujacym zycze wieeele zdrowia
Biola sliczne zdjecia i witam ponownie na zielonej ziemi, buziaki dla Nikosia na 3 miesiace, a co do polski, to ja bylam 7 tygodni i sie tez wiele nasluchalam, a to, ze mala nie ma czapki, nie ma skarpet, a czego nie jest przykryta kocykiem, a moze za lekko ubrana. A najbardziej zdziwiona byla babcia mpoje P ze jak kapie Zuzie to tak ze woda wlewa jej sie do uszu, przeciez zapalenia ucha dostanie.
Asienka i jak tam daleko masz ode mnie do tej szkoly??
Martuska buziaki dla Kacpra na 8 miesiecy.
Gliwa oby okres sie unormowal i leki pomogly.

A u nas nudy, Pochowalam troche rzeczy Zuzi, lozeczko obnizylismy, niby jeszcze nie siada sama i nie podciaga sie do stawania ale juz wiele razy w nocy sie zrywalam bo mialam wrazenie ze siedzi lub wygina sie przez lozeczko.;-)

Witam
Tichonek wszystikiego dobrego dla Radzia
Gastone jak nocka?
Barmanko to żeś mnie nastraszyla z tymi osemkami
Margaret czemu sie nic nie chwalilas ze zdjelas aparat ;-)
A jak z retencja? Nosisz nakladki czy masz druty pezyklejone?
Ja teraz W Pl zalozylam ponownie bo wlasnie przez te nieszczęsne ósemki na nowo sie zeby pokrzywily

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry