reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko on ma takie podobne zadania 4 razy w tygodniu:tak:Czyli 4dni x 4zadania:tak:Do tego codziennie jedna mała książeczka do przeczytania:tak:
Ciekawe czy ja na angielskim tez będę miała tyle zadane:baffled::-D:-D:-D
A wolne ma tak samo:tak:

witam!

Alez mnie muli na spanie:szok:Juz 2gi dzień to samo,normalnie przyjdzie 16ta i zasypiam na stojąco..czego o mym dziecku nie mogę powiedzieć.Wygląda na ledwie żywa,ale nie zaśnie:wściekła/y::dry: Dopiero około 17tej ma chęć na spanie:dry:
Chyba zrezygnuje z tych jej drzemek już,tylko ze przychodzi moment, w którym dałabym wszystko, byle tylko z pol h od niej odpocząć :blink: i wtedy mimo,ze sobie obiecuje,i tak Wikta ląduje w łóżeczku :sorry2::blink:

dzindusia- póki co,nie przeprowadzam się.Moze w przyszłym roku..;-)

Aniaa83
-nasi mężowie maja takie same nazewnictwo widzę odnośnie seriali :-p

Margaritta
-ja już tez się poddałam z drożdżówką.Wole mniejsze, drożdżowe wypieki,bo to mi przynajmniej wychodzi ;-)

kasiuleczka25
-ja mam tak samo-pizza i rogaliki :blink: Nie mowie ze tego zakalca nie zjadłam wczoraj :sorry2: tzn. kawałek,resztę ptaszki skończyły ;-)

marcysia365
-pranie pięknie wyschło :blink: W efekcie nie mielismy najgorzej z ta wichura.. :tak:

anineczka
- fajnie ze Wam się ciepła chatka trafiła.Nie sztuka grzać,jak wszystko wywiewa..:dry:
Widzisz,sprzedaliście nam stacjonarny,a teraz Wam by się przydał..:sorry2::blink:

Tichonek-no sporo ma...Dadzia ma codziennie inną książeczkę,drugą czytankę i do napisania literkę(dziś g)i do narysowania cuś-konkretną liczbę...tzn dziś np 5czapek:)ale koleżanka posiedziała;)))
Madbebe-a to ci Wiktorka...choć pewnie mój Daniel śpi w dzień dzięki temu,że go ululam we wóziu:/

madbebe a sprawuje się chociaż ten telefon?
No cóż,mąż mnie poinformował o tym,że będę miała telefon jak już zamówił,ja niezbyt chciałam...

Tichonku to sporo zadają w szkole Radka :szok:

Madbebe mnie też o tej porze ścina,właśnie mam zamiar posprzątac po naleśnikach i zakopac się pod kocykiem,ze spania nici,ale choc poleżymy z brzuchem :-D

A wiecie,że ja się tak odzwyczaiłam od M jak Miłośc,ze codziennie zapominam,że leci :dry:

Po krótkiej konwersacji z Antkiem stwierdził,że w szpitalu miał lepiej bo miał służącą i telewizor cały dla siebie samego :nerd:
Biedactwo....:evil:

Madbebe właśnie z takich samych powodów Ania nie ma już drzemki dosyć długo, bo dopiero późnym popołudniem chce jej się spać a to już za późno, a tak bawimy się do 19.30 i potem śpi do 8 rano. Chociaż faktycznie czasem potrzebuję, żeby młoda poszła spać, ale co jej zrobię. Baaardzo rzadko zdarza się, żeby usnęła. Jak wcześnie rano wstanie albo jak dzień senny a tak to nie śpi. O 17 to zdecydowanie za późno, bo młoda to by mi pewnie do 22.30 szalała:-p:dry:.

Witajcie, ja coś ostatnio nie ma weny na pisanie, a do tego myślenie, co mam zrobić na urodziny męża (do jedzenia oczywiście), dobija mnie!!

lubiczanka - Visolvit to my podjadałyśmy z siostra na sucho.... taki trochę musujący wtedy był.... to były czasy....

anineczko- tak,sprawują się świetnie.Tylko musimy znowu akumulatorki dokupić,bo jakoś nam się szybko skończyły..-może dlatego ze zakupione w lidlu..:confused: A sprawa nagląca w sumie bo moje dziecko bardzo lubi rozmawiać przez tel. i sięga co rusz po słuchawkę:dry:,a w tym zwykłym klawiatury nie zablokuje..:blink:;-)
ooooch,jak ja bym wpełzła pod kocyk..U mnie to niemożliwe :dry:do tego A. dziś będzie przed 7ma dopiero:dry:
asienka-niooo.. chyba zrobię,jak Ty.Moze chociaż poranne spanie jej się wydłuży. Dzis bez drzemki..:dry:
lubiczanko-ja tam nie bujam bo u nas to i tak by nie przeszlo..:blink:Chce-śpi,nie,to nie;-)

reklama
Wlasnie wrocilysmy ze spacerku bylysmy nad morzem troszke posiedzialysmy na laweczce, popolotkowalam sobie z Gliwa
ehhh jak ja nie lubie jak moj ma na popoludnia do pracy :no:

Lubiczanko nie ja zadnych tabsow nie biore poki co narazie ale trzeba pomyslec mam plastry ale jeszcze ich nie uzylam :sorry2: wiec nie wiem jka po niech bede sie czula

Madbebe :-)ale jak sie zapytasz co bylo w filmie to Ci powie a twierdzi ze nie oglada :-D ze na necie siedzi :-D
A core przetrzymaj to Ci dluzej z rana bedzie spala,moja tez czasmi potrafi jeszcze sie zdrzemnac np.o 17 a pozniej siedzi do 22 i sie wscieka bo jej sie spac nie chce a jak nie ma drzemki to do 9 mi ladnie spi
Tichonek to sobie kolezanka posiedziala ;-)

Ide cos wszamac bo zglodnialam

aaa przyszla na karta GP co prawda skladalismy o mc ale wychodzi na to ze nam nie przyznali tylko jakas informacja mogla by przyjsc dlaeczego nam sie mc nie nalezy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry