reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku jakos tak już mam,że podłoge lubie mieć czysta.Tak już mi chyba zostało po pracy:-):tak:.
Barmanko miłego dnia w pracy.
Anineczko dobrze ze Cie nie rozłóżyła choroba.
Racja Igorek rosnie jak na drożdzach,ciesze sie bardzo :tak:.
Igorek wypił mleczko i zasnął.Ja siedze i pije kawke.

Ostatnia edycja:
Witam

Lubiczanko daj znac jak sie bedziesz czula po tych tabletkach
Anineczko dobrze ze u Ciebie wsio oki:-)
Asienko sliczna Zuzia:-)

Ja obiadek juz zrobilam pulpety w sosie pomidorowym,ziemnieki obrane pozniej wstawie teraz chwila relaksu :-D
Lena zjadla,teraz spi
J dostal propozycje pracy w Szkocji :szok: ale na szczescie odmowil bo za mniejsze pieniadze 9,5 funta na godzine tylko daja

Milego dnia

MartaF próbowałam dziś "polubić" znów piosenkę Twojej siostry ale nie mogę:no:
Ale lało przed chwilą,masakra!:szok:A teraz słonko świeci:nerd:
Idę młodszego ubierać i po starszego do szkoły:tak:

Ewelcia no to czekamy :tak: oby Szym szybko wyzdrowiał :-D
Lubiczanka no taki etap ma ze wszedzie wstaje to i gleby zalicza, zbyt pewnie sie juz czuje :tak: a syropek pamietam ze tez taki pilam pod nazwa SANOSTOL :) spijałam go po kryjomu przed mama :-D
Marcysia i ja mam lenia :tak: tyle ze ja obiadu jeszcze nie mam :dry::baffled::-D
Tichonek smacznego :tak: i ja probowalam kliknac ale sie nie da :no: moze trzeba odczekac 24 godz :confused:

i tak u nas znow wieje :angry: i leje czasami :wściekła/y: poczte zaliczylam rano wiec luz :cool2:

do pozniej :-D

EDIT;
Tichonek napisze tu bo moze szybciej zajrzysz;-)
kliklam na Twoja stronke z ciuszkami 0-3 co sprzedajesz i wyswietlilo ze "nie znaleziono strony "
no chyba ze ja mam jakis blad :confused:

Ostatnia edycja:
Hejo.
Barmanka milego dnia w pracy:-)

Wszystkim chorowikom zdrowka.
A ja juz nie daje rady z tymi moimi obsrajdami.Przez zakowanie tak srukaja ze ma
dosc..Bo wszystko wyplywa .Pieluchy zmienilam ale to nic nie daje bo jak srukna to po pachy:-/

Aureliamarcel-ale ten visolwit jakby co to taki w saszetkach był-coś jak wibovit tylko ta wersja jakby musująca:)jak sprawa z obiadkiem?
Aaniu-a co,też takie zazywasz?Czytałam różne opinie na necie...ale najbardziej sie boję tego,że mogą powodować zmniejszenie laktacji:/
Marta-informuj na bieżąco na którym sa miejscu:)))
Gastone-no cóż Ci mogę powiedzieć-czekoladę zaserwuj Dziewczynkom;)Powodzenia...aha-w niedzielę znów bedę w Limerick(tylko nie wiem czy to czytasz:/)

reklama
Lubiczanka takowego nie mialam, ale kojarze :tak:a obiad hmmm, z racji tego ze mezu wrocil predzej- lodowka otwarta :-D maly obiad ma a moj G to mleczny jest wiec jemu mleko wystarczy :-p z reguly "zacierke" jada :cool2:

moje dziecie spi juz 2,5 godz :szok: zawsze spi tak 1-1,5 godz :tak: niech se chlop pospi :-D a obiad stygnie :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry