reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.A my od 7 nie śpimy,Igorek zjadł mleczko i juz nie chciał spać.Leży sobie w bujaczku a ja ogladam swoj serial:-) i kończe śniadanko.Trzeba dzis podłogi pomyć.
Pozniej wybieram sie na spacerek,i na poczte.
Asienko rośnie Ci córcia.:tak:
Miłego dnia.

reklama
Witam!!
uff na szczescie nie ma takiego wiatru jak wczoraj:-)wreszcie na spacer jakis wyjdziemy...nie wychodzilam z mlodym przez dwa dni bo tak wialo ze balam sie ze jego katar rozwinie sie jeszcze bardziej,albo zamieni w cos innego...jak na razie bez zmian,dalej nos zapchany:-(:baffled:

my od 8 nie spimy,ale Szymko dal mi polezec do 8:30...

milego dzionka zycze i lece cos dzialac..

oo przypomnialo mi sie ...Aurelia jak tylko Szymkowi katar przejdzie to wpadniemy do Was:)...

Witam
no nie ma takiej tragedii jak wczoraj...ale na dyszcz się zbiera:/
Barmanka-miłego dnia-oby buty na Ciebie czekały;)))
Aureliamarcel-ale się ma ten Twój Maluszek...Niestety swoje przejść musi-byle szybko się zagoiło:)
AsieńkoM-nie,no czekolada to zawsze nastrój poprawia:)
Ewelcia-no Ty zawsze o jednym ...Muszę chyba zapytać M czy taka "nimfomanka"z Ciebie;)))))
MARGARITTA-JAK ŚWIECZKA-ZAPACH SIĘ ROZKRĘCIŁ?bO JUŻ j MOJEMU REKLAMOWAŁAM:)
Gliwa-nooooo-okazała waga u "Maleństwa"Twego:)Super,że wsio w porzadku:)
No a ja dziś anty odebrałam(noriday-kto brał i czy są jakies efekty uboczne???)i przy okazji zakupiłam syropek witaminkowy w promocji dla dzieci...Daniel już się dossał...a smakuje(dla starszego pokolenia nazwa coś powie)jak Visolwit:))))Mniaaaaam
Miłego dnia Kobietki:)

witajcie:-)
no wiatr sie uspokoil ale za to pada co chwile:dry:
ewelcia-:-D:-D:-DTobie to wszystko sie z jednym kojarzy:-D
anineczko-hop,hop gdzie jestes??chyba Cie nie rozlozylo:confused:
madbebe-i jak Twoje pranie nie ucieklo ze sznurka?? u mnie ostatnio caly czas suszarka chodzi:huh:
lubiczanko-budzilas na mleczko kruszynke??
Aniaa, Kasiuleczko-ale Wam fajnie,ze lecicie do Pl :tak:
Tichonku-gratulacje,ladnie Ci juz polecialo kg, powodzenia z reszta:-)
jak mi sie nic niechce, obiad mam zrobiony ale domek ogarnac trzeba:dry:

Bry:-)
Faktycznie, dzisiaj już tak nie wieje. My już dawno nie śpimy, ale musiałam okno i żaluzje umyć, bo się aż prosiły, ale z zewnątrz to chyba innym razem

AsienkoM Zuzia cudna:-), poprawy nastroju życzę

Witam się:-)
Wieje faktycznie mniej,ale jednak wieje,a wiatr taki zimny jakby to koniec października był:baffled:Zmarzłam normalnie:sorry2:
Świeczka faktycznie bardzo nie pachnie,jak inne z AirWicka na przykład,ale u mnie na drugi dzień pachcniała trochę mocniej:tak:Aczkolwiek nie jakoś bardzo:sorry2:Ale to akurat dobrze bo P nie przepada jak mu za mocno pachnie:sorry2:Dla samego efektu świetlnego jednak warto ją mieć:-p
Barmanko powodzenia w pierwszym dniu pracy:tak:
AsieńkoM ale śliczna pannica już z Zuzi:szok::-)I kolczyki ma:-)A jakie piękne rzęsy:-)
...Tak kusiłyście ostatnio tymi gołąbkami,że i ja sobie parę dziś zrobiłam:-pTyle,że dukanowskie;-)Sosik pomidorowy do nich trzasnęłam i już się pory obiadowej doczekać nie mogę:-D
GLIWA Ty uważaj na swoje podłogi bo kiedyś orła na nich wywiniesz,takie czyste muszą być:-DCo chwilę widzę,że myjesz:-D:-DA Igorek rośnie pięknie:tak::-)

Od 40 min. pisałam posta i nie wiem co ja nacisnęłam, że mnie wylogowało:wściekła/y: Może później go odtworze, bo teraz to już za obiad muszę się wziąć:wściekła/y: Chyba w Wordzie zacznę pisać, a potem będę kopiować i wklejać, bo to już nie pierwszy raz i bardzo sie zniechęcam, jak mam napisać kolejny raz to samo:sorry2:

Witam

Nie no nie rozłożyło mnie,tak jakoś nic nie pisałam.
Trochę jeszcze ogarniałam chatę po przeprowadzce. :tak:
W zasadzie to tylko w jeden dzień mnie zmogło,ale już jest ok.

Margarett pieca nie rozgryzłam do końca,tzn.wiem gdzie ciepłą wodę włączyc i to w zasadzie najważniejsze bo grzac nie musimy.Jakoś pomimo ogromności to ciepły ten dom :tak:

Dziś przyszła paczuszka z routerem do netu,tak więc już od dziś będzie nowy internet.Muszę sobie też domowy telefon kupic bo mam darmowe rozmowy na komórki to będę korzystac :-D:-D

No nic,idę ogarnąc dom i po Mateuszka.
Obiad na szczęście mam z wczoraj :tak:

Miłego dnia babeczki :-)

reklama
laski oj tam,oj tam:-p;-):-D:-D:-D....
Lubiczanko mozesz pytac...kto pyta nie bladzi;-)
AsienkoM zapomnialam napisac ze Zuzia juz taka sliczna i duza Pannica...nie odgoni sie od chlopakow
Gliwa rosnie Igorek jak na drozdzach:tak:
Anineczko a ja tez myslalm wczoraj o Tobie,w sensie co z Wami?czy chorzy?a tu sie okazuje ze u Was wsio ok:)super!.

Bylo dosc ladnie od rana,ale juz deszcz padal:wściekła/y::baffled:zaczal lac jak ja pranie wywalilam na dwor:baffled:...a teraz znow piekne slonko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry