reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ViKamcia, wszystkiego dobrego z okazji Twych urodzinek.:happy:

Wilwia, gratuluje narodzin córeczki!!
:-):-)

Renia, zdrówka dla córuchny.
Oj niestety te szalone pogody dają się naszym dzieciom we znaki.
:-(

Gliwa, piękne zdjęcia! Wiedziałam że będą Boskie! Pozytywnie ich zazdroszczę!
:happy:

Margaritta, fju fju jaka z Ciebie szprycha była na tym weselichu. Piękną fryzurkę miałaś!
:tak:I Twoja córa na pierwszej fotce wyszła mega, mega pięknie!:tak:

Pozostałym chorowitkom również życzę dużo zdrowia, a mamusią dużo cierpliwości
;-):tak:

ViKamcia nie zauważyłaś jedynki z przodu, one mają roki i 4 m-ce.
no tak wybacz było późno w nocy i nie zauważyłam.. a jeszcze okularów nie dostałam :-p
no tak to jak maja rok i 4 msc to własnie najbardziej szalony czas dla maluszków :-D

Witam się:-)
U nas cieplutko,jakby wiosna szła a nie zima:tak:Z tym,że pochmurno:baffled:
Matt dziś jakiś miaucząco-buczący od rana:confused2:A gdzie wieczór?:confused2:Nic mu nie pasi:sorry:No,ale przeżyjemy;-)
ViKamcia
big

Jaka Ty młodziutka jesteś:szok::szok::szok:Ja w Twoim wieku jeszcze P nie znałam a pierwsze dziecko w ogóle w planach nie było a Ty już dwójeczkę masz;-)Boszsz...jaka ja stara:confused2::-D
hehe i w planach już 3 dziecko :-)
no tak młoda jestem trochę :-p

Hej:-),

U nas okejo kurujemy sie, oby bez antybiotyku sie obeszlo.
N sama dzis napisala cyt " MAMA TATA" jestem z niej bardzo dumna.
Vikamcia-100 lat!!!!!!!
Lubiczanko-uspij wszystkich w ciagu dnia i sama sie kimnij na chwilke, wiem niemozliwe..., no to sie dzis nie przemeczaj, pelen relax kochana:tak:

Wilwia ogromne gratulacje !!!!!

ViKamcia wszystkiego najlepszego

Reni gratki dla córy moja to wogole nie chce cwiczyc odrazu pada tekst" mamo ja nie umiem ty napisz."juz nie wiem jak mam ja zachcecic.

Lubiczanko zalicz drzemke razem z najmlodszymi
:happy:

Wlasnie wrocilam ze sklepu kupilam kilka ozdóbek hallowenowych bo w zeszlym roku byly tylko naklejki i chyba zaraz je powiesze poki Oliva w przedszkolu.
ehhh zapodzialam gdzies moja cierpliwosc od dwoch dni mam takie nerwy na Olive ze szok o godzinie 16 nie moge sie doczekac kiedy wybije 21 i mloda usnie.

Witam

Renni brawo dla Natulci :-)moja ma teraz faze rysowania usmiechnietych buz i tak od najwiekszej do najmniejszej i wymienia ze to mama,tata,i lenka:tak:

Lubiczanko ojojo to niedobrze moze znajdziesz chwile aby sie kimnac oby

Barmanko a na jaka salatke masz ochote?ja z tych salatkowych wiec moze pomoge ;/

Vikamcia najlepszego,samych szczesliwych dni, :-)

Kasiuleczka cierpliowsci zycze
Uciekam zjesc sniadanko a pozniej na spacerek idziemy

Milego dzionka

Ostatnia edycja:
to ja-chyba przy życiu mnie ta wiosenna aura trzyma:tak::-)
Vikamcia-wszystkiego naj,naj,najlepszego!!!!!!!!100 Lat!!!!
Renni-trzymam kciuki oby antybiotyk tym razem nie był potrzebny:tak:brawo dla Twej małej zdolniachy:)
Kasiuleczko-trzymaj się i nie denerwuj się na córuchnę:-)
Aaniu-miłego spacerku-trzeba korzystać
Barmanka-a co tam słychować?Sprawy w pracy się unormowały?
Gliwa-jak infacol?Pomagae pamiętacie?
Tichonek-jak wcz\orajszy angielskiłości przez ostatnią nieobecność?
Kuyrcze-muszę iść się przebrać,bo mi straaaasznie gorąco!!!Pocę się jak mysz:sorry:

Lubiczanko a w porządku,nadrobiłam bo poprosiłam ostatnim razem,żeby koleżanka wzięła materiały dla mnie:tak:Ale ten angielski to o doopę roztrzaść:confused2:Na pewno się języka tak nie nauczę:no:Dobrze,że to free więc chociaż nic nie stracę:sorry:
Zbieram się po Radka i na bank zostaniemy trochę na dworze,jest pięknie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry