reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko oj pomógł infacol,już jest dobrze.A o czym mamy pamietać?
Dzionek jakoś szybko mija,przed chwilka wróciłam ze spacerku.Mały jeszcze na ogródku,śpi w wózeczku.Wcześniej umnie była Aniaa z Lenka :-).Pogoda dziś naprawde super,aż miło sie spacerowało.
Miłego popołudnia.

Witam mamunie:-)
Na poczatek bardzo dziekuje Wszystkim za gratulacje.
Tak wiec na szybciutko napisze,ze 11 pazdziernika o 1.07 w nocy przyszla na swiat nasza coreczka-Laura:-)
Waga 4320 i dluga 57 cm-tak wiec wagowo i wzrostowo pobila swojego braciszka.Porod szybki,do szpitala dotarlam z 5 cm rozwarciem i po 3 parciach mala juz byla z nami.A po 14 godzinach juz bylismy w domu:tak:Tobiaszek zareagowal bardzo dobrze.Tak wiec wszystko ok,no oprocz tego bolu tam w dole,no ale to tez trzeba przejsc.Tak wiec tyle na szybciutko,postaram sie znowu wkrotce odezwac:tak:Jeszcze raz dziekuje za gratulacje.Pozdrowionka

Witam
Mam nadzieję,że cieszycie się z pogody,już niedługo będzie po staremu :-p:-D
Moje poszły z kuzynką z buta na plac zabaw,trochę daleko,tak więc siedzę pod telefonem by w razie co zgarnąc ich gdzieś na drodze zmęczonych :-D
Ja zaraz podłogi pomyję.
Mam pytanie.W domu mam zmywarkę,a w spadku po poprzednich mieszkańcach w zmywarce mam również chyba pleśń :angry: była masakrycznie zasyfiona,normalnie aż czarna przy filtrze,wymyłam to to wyszorowałam,ale dalej wanieje pleśnią.Zapewne mieści się ona w rurach odprowadzających wodę i takie pytanko,czy mogę tam jakiegoś kreta zapuścic? Znacie jakiś silny detergent coby zlikwidował to *****? Ale takie coby nie zniszczyło rur? bo nie wiem czy to plastikowe rury są czy jak,żeby mi nic ich nie zżarło? Nie wiem już co robic... No szlak mnie trafia,bo i zmywarka zapuszczona i pralka.Tak jakby nie wiedziało to to,że takie sprzęty się czyści i sprząta,no jak dzicz normalnie...z pralką już doszłam do ładu,ale to co M z niej wyciągnął i co było za gumą to aż na wymioty się zbierało :oo2:
Poradzcie coś.

Wilwia wow,ale kawał babki z Ciebie wylazł,nie dziwię się,że Cię tam boli :szok::sorry:
Prosimy o fotkę ;-):tak:

Renni zdróweczka dla Natki :tak:

No nic,wskoczę sobie na mopa,a co :-D

Anineczko-polecałabym włączyć zmywarkę na max temperature-bez wkładu ze srodkami myjacymi.I potem zobacz czy nadal wani;-)
Gliwa-a o co chodz?aha-chodziło mi o to,że juz o kolkach nie pamiętacie,bo nie dokuczaja juz Małemu
Wilwia-noooo-przyznać trzeba niunia pokaźnych rozmiarów:-D

hej Wam!

Rzeczywiście piękny dzień za nami...:-)
Ja ostatnio mam coraz mniej czasu :eek: wiec tylko czytam,a z pisaniem-same widzicie :sorry:
Zagłębiam się konkretnie w kuchnie wg pięciu przemian i powoli zaczynam wg niej gotować. Próbuje wszelkich sposobów na poprawę samopoczucia i kondycji fizycznej i psychicznej. Tak wiec czytam i czytam w wolnych chwilach..
Do tego i ja się zainspirowałam aguagu i przy okazji robię porządek w zdjęciach Wikty..:happy:Także zajęć nie brakuje ;-)

Vikamcia
-najlepsze życzenia!
Wilwia- gratuluje szybkiego porodu!Kawal baby poczęłaś..:szok:
anineczko-ja tez myślę żeby na maxa nastawić te zmyware i zarzuć jeszcze saszetkę do mycia zmywarki. Masakra z tymi najemcami,co? Ja nie wiem jak oni mogą z ta pleśnią obcować :no:
Margaret-bom zapomniała-laska nebeska z Ciebie.A córy w ślady mamy poszły,wiadomo przecież :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry