reklama

Mamy z Irlandii!!

No tak jestem dumna z malej, codziennie mnie czyms zaskakuje.

tichonek-na pewno cos lizniesz, dobrze, ze za FREE!!! U nas tez bedzie darmowy kurs, mam zamiar chodzic, tylko babka na razie zbiera ludzi.
kasiuleczka-ja moja zachecam ksiazeczkami, malowankami(z literkami), ladnymi kolorowymi zeszytami i pisakami, wycinam z nia tez literki malujemy a potem przyklejamy na kartki. No i cierpliwosci zycze!
anineczko-radze tak jak dziewczyny!
margret-a ja tych twoich zdjec nie widzialam:-( tez bym se poogladala;-)
ania,gliwa-takim to dobrze, spacerkuja sobie a ja z N przesiadujemy teraz w domku.:-(
ania-fajowe fotki!!!

reklama
Wilwia sliczne imie wybraliscie dla córci, ooo rajusku to szybciorem Ci to poszlo a znieczulenie tez mialas? Faktycznie duza kobitke poczelas :szok: gdzies ty ja schowala w tym malym brzusiu.

Reni noo wlasnie mam kilka ksiazeczk z Polski z literkami ,slaczkami, naklejkami i mloda to tylko chce robic cwiczenia z naklejkami, albo zadania ze ma dopasowac cien do jakiejs postaci albo znalexc droge w labiryncie a jak widzi literki to juz jest nie potrafie. Chyba musze poczytac w internecie o nauce przez zabawe.

helloł z wieczora

Tichonek
nie wiem nic o piateczce- zebrała i odda w następnym tyg.:confused2:

renni
oj tam oj tam -dziewczyny lubią gruubo przesładzać- wierz mi ;-):-D a Twoja Nacia to zdolniacha widze :cool2: domyślam się ,ze po mamusi :-D

anineczko daj znac czy coś "pusciło"., bo coś mi się widzi,ze tego "zapaszku" nie da sie do końca wyeliminować :baffled: moze tez być,ze woda gdzieś pod zmyware leci- zabudowane masz wszytsko? ja w zyciu nie uzyłam swojej :confused2: lubie myć naczynia:happy: a z mopa na co sie przesiadłaś?:-p:-D

u nas wsio ok. Oprocz wiecznego narzekania Martyśki ile to ona ma zycia- ze ciągle nauka tylko, ze po co w ogole jest szkoła, ze ile w zyciu jeszcze bedzie musiała się uczyć :confused2: czasem wydaje mi się,ze to ja przesadzam,ale.. inaczej tego nie da sie ogarnąć no :sorry: moze kiedys mi za to podziękuje.... taaaaa

dziewczynki jeszcze mi się przypomnialo,zeby Wam pokazać jaka Niki byla zadowolona z siedzenia u fryzjera przed tym ślubem :confused2::-D

CIMG7180.jpgCIMG7182.jpg

Ostatnia edycja:
Witam!!!
U mnie dziś lepiej. Wyspałam się to i więcej sił, no i ładna pogoda, więc mogłyśmy wyjść na dwór. Wprawdzie przyniosły pół piaskownicy do domu, ale super dzień za nami. Wielkie szczęście, że je mam. Naśmiałam się dziś z nich. Wyspana, spokojna to z innej strony patrzyłam na to co robią. Kochane są, mimo że psotki, ale zdrowe i to najważniejsze.

ViKamcia najlepsze życzenia urodzinowe!!!!

Anineczka ja wrzuciłabym cytrynę do środka i wyprała. Jak nie pomoże to wsypałabym sody oczyszczonej i zalała octem, a potem cytryna.

Margaritta widać, że Niki nieźle znudzona :)

Bry:-)
Wilwia oj, kawał córci, niech się zdrowo chowa
AsienkoM gdzie się podziewasz???

Młoda wczoraj padła o 18.30 i spała do dzisiaj do 7.45:-p, co prawda znowu przywędrowała do nas nad ranem:sorry2::baffled:, ale dzisiaj przynajmniej spałą a nie lunatykowała i płakała. Od kilku dni codziennie do nas przychodzi, nie wiem, co się dzieje, bo takie coś to już daaawno się nie zdarzało, może coś się jej śni

Dobrego dzionka

Cześć Dziewczyny mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko dołączeniu do Was :)

Jestem tegoroczna kwietniówką z Krakowa a 26.10 wyjeżdżam do męża do Dublina, postanowiliśmy przenieść się do Irlandii, mieszka tam już moja siostra.
Mąż już zaczął tam pracować, dzisiaj załatwiają wynajęcie mieszkania i zaczynamy naszą nową życiową przygodę :tak:
Będę pewnie miała do Was doświadczonych wiele pytań, mam nadzieję, że mi pomożecie :)

Buziaki dla wszystkich mamuś i dzieciaczków :-)

Chrystusie jak mi się nic nie chce!!
Która ma ochotę rozruszać swe kościska i posprzątać mi chatę?...
:)))))))))) supcio, widzę las rąk :) kogo by tu wybrać hyyyyyy?
Marzenie ściętej głowy
:cool2:ale co - za marzenia do więzienia się nie idzie.
No nic ide se...

A witam nową mamuśkę.

Margaritta, hihi biedna ta Twoja córeczka, tak się wymęczyła. Ale pokaż jej efekt końcowy to na pewno humorek jej wróci.

Wywołują mnie więc jestem. Czytałam Was na bierząco ale nie miałam ochoty pisać. Miałam gorsze dni ale już się wzięłam w garść.
Zuzia ostatnio w nocy marudzi, wczoraj to już o 5:30 się obudziła, ale dzisiaj już było lepiej.

Margaritta laska z Ciebie
Wilwia odromne gratulacje, Sporą córeczke powiłaś
baby_55 witam w naszym gronie
anineczka do zmywarki dobry jest plyn do czyszczenia finish ten 2 kolorowy, wstawiasz pojemniczek do pustej zmywarki i nastawiasz na wysoką temperaturę, jest bardzo dobry.
Gliwa, Aniaa śliczne zdjęcia

Wszystkim chorowitkom zdrowia życze.

Ide kawusie pić a Zuzia śpi.

Witam się:-)
Moja maruda wreszcie padła po dzikich wrzaskach:baffled:Pośpi z 30 minut i zaś będzie z powrotem:dry:I takie oto ma spanie 5-cio miesięczne dziecko:baffled:
Barmanko jak dużo chętnych znajdzisz to pożycz mi jedną:-D
Baby_55 witamy,witamy:tak:Ja jestem tegoroczną majówką:-)Gdzie będziecie mieszkać,w samym Dublinie?
Idę papu:-p

reklama
Witam

Asienko lepszego nastroju zycze
Barmanko moj J ostatnio jak mial wolne to jezdzil na odkurzaczu bo ja tez mialam lenia :-)a ja tylko miejsce zmienialam aby mu nie przeszkadzac w sprzataniu :-D
Baby55 Witaj
Wilwia gratulacje,jak Ci poszlo szybko no i cora spora ...wracaj do siebie szybko
Lubiczanko jak tam nocka?wyspana?
Renni jak Nacia?lepiej?

Ide zjesc sniadanko a pozniej na spacerek i male zakupy
Milego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry