reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

barmanko ale to juz dawno było i Niki zapomniała pewnie . I się rusz z du** :cool2:

asieńko_r
z okazji Dnia Nauczyciela dla Ciebie dziś wszystkiego dobrego, spokojnych dzieciaczków i w domu i w szkole i spelniania się w zyciu prywatnym i zawodowym:tak:

AsieńkoM fajnie,ze dobre dni wracają, oby bylo juz tylko lepiej.

Baby_55 witaj. No własnie własnie, a gdzie dokładnie w tym Dublinie się osiadacie?:-)

Juz dziś nie jest tak pięknie jak wczoraj. Rano szron na trawie :baffled: teraz mam nochal zimny w domu :confused: brrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Aaniu-ech chyba mnie starość dopada,bo bez powodu(czyt.dzieci śpią dobrze:))spać nie moge:baffled:Ale Ci dobrze z mężulkiem:tak:
Barmanka-ja wyma****ę jak szalona-pewnie żem chętna;-)
AsienkoM-głowa do góry-wyżej!i zero streu Kochana!
Margaritta-ło matko-jak za karę te fryzjerowanie;-)Za kilka latek będzie kasę od Was na fryzjera wyłudzać;-):-D
Baby-witamy
AsieńkoR-Anulka stęskniona za pieszczotami Waszymi,ale dobrze,że ładnie spi
a mój wehikuł musiałam dziś porzucić w mieście i prosić Martę o poózkę-akumulatorek postanowil paść-i to na zbity pysk(czyli raczej nie da się go naładować)

Gastone też masz śliczne zdjęcia

Wczoraj z małą byłam 2 razy na spacerku, a dzisiaj może po obiadku dopiero pójdziemy, sprzątanie czeka.
Jutro może gołąbki zrobie bo chodzą za mną, a jak zrobie to i Zuzia zje bo bardzo lubi.

Witam :-)
oj dawno mnie tu nie było :baffled:
mam problem w wątku o paszportach a jest to dla mnie mega ważne czy mogła by mi któraś pomóc?? , była bym bardzo wdzięczna :tak::tak:

baby_55 niestety ja D11 -to jakies 40 minut do Ciebie (omijając płatną M50) . Duzo Polaków tam mieszka- kolezanke tam mam, ba nawet dwie:-D nie ma tu chyba dziewczyny z tamtych stron:sorry2:ale to nic- wazne ze 40 minut a nie 3 h np ;-)

lubiczanko jak to wehikuł toz to nowy nabytek przeciez- chyba ze nie o tym mowa:dry: coś Ci po głowie chodzi ze spać nie mozesz :-p

Witam witam

Ciepło jest,chociaż tyle.Jutro ma padac,ale w Niedzielę może na grzybki uda się wyskoczyc.Muszę w końcu coś uzbierac bo święta bez grzybów? No chyba,że teście przyślą.

Baby witaj :-) powodzenia na zielonej wyspie.
Mój mąż pracuje w Clondalkin ;-)

Margarett ty mnie nie strasz,że nic nie będzie z tej zmywarki,ale pełne pranie na wysokiej temp.nie zniwelowało zapachu :angry: jeszcze spróbuję z cytryną,sodą,octem,a jak nie to pokażę zdjęcie zmywarki przed czyszczeniem landlordowi i po szantażuję,że albo kupuje nową albo za lekarza będzie mi płacił,bo z pleśnią to nigdy nie wiadomo :dry:
A Niki ma świetną minę,chyba pani za mocno włosy ciągała :-D
Z mopa przesiadłam się na kanapę.Bo się przeforsowałam i miałam jakieś kłucia w tym ten tego tam na dole :szok:

Lubiczanko starośc? :shocked2: za dużo chyba na głowie masz i zamiast spac to rozmyślasz?

Kusicie tymi gołąbkami,muszę M namówic by zrobił :-D bo ja w życiu nie robiłam :no:

Dziś dzień nauczyciela? W Polsce tak? Asieńko życzenia z tej okazji ty nasz belfrze :-D

AsieńkaM zakopujemy dół,no raz raz!!

Tichonku,ale że jak to,ten słodziak odstawia jakieś dzikie wrzaski? Wymyślasz matka :cool2:

Barmanko posprzątałabym Ci,ale przeca ciężarnych się nie wykorzystuje,czyż nie?
Zresztą ja na dzień dzisiejszy palcem nie kiwnę.Wczoraj ogarnęłam wszystko,dziś tylko szybki obiad czyli kasza,gulasz z puszki i ogóras,a co! :-p

W końcu w Lidlu są moje ulubione marcepanowe ciasteczka :-D tylko na okres świąteczny się pojawiają,czekam na nie jak dziecko :blink:

Hej.
Baby witaj.
Asienko lepszego humorku życze.
Barmanko tez mam takie dni,że sie niechce nic robić.
Lubiczanko jak starość?
A ja dziś tylko ogarnełam łazienke,dół posprzatała mojego M bratowa.Dziś ogółem nic mi sie niechce robić.
Igorek śpi,a ja koncze śniadanko.Pozniej ide na miasto.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Margaritta-oba sa"nowe"ale akurat mój paść musiał-i jak na złość J swoim do pracy pojechał i dzis z bucika wszędzie trzeba.Mam tylko nadzieję,że J coś po pracy zdziała z moim autkiem-za długo stać nie może tam gdzie stoi:baffled:
Anineczko-no własnie nieeee-nic mnie nie trapi ani głowy nie zawraca:-(i Ty nie szalej Młoda!i jak postanowiłaś tak zrób-czyli dziś słodkie lenistwo:tak:Jak ciastka marcepanowe?Ja zawsze wyczekuję tych batoników marcepanowych-za 99c,ale tylko zielone,z nadzieniem w środku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry