Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tak się drze,drze i w kóncu zasypia
A ja nieugięta choć strasznie mi go szkoda
Ale musze go uczyć łóżeczka bo on chce tylko w leżaczku drzemać...Nie ma,nie ma,won do wyra
Ale bardzo daleko od Ciebie nie mieszkam,też jakieś 25-30 minut drogi

a ze zmywarka nie strasze kochana- fakty stwierdzam. Pleśń to pleść - zawsze bedzie waniało
juz zacznij szantażować lanlorda 

w dzień w wózku, bujaczku albo w chuście a w nocy u nas w łóżku, próbowałam go chociaż na noc nauczyć łóżeczka ale co godz się budził a u nas śpi długo no i łatwiej mi go karmić bo tylko daję pierś i śpię dalej
więc w sumie to mi to na rękę 

Oby szybko wróciło do stanu używalności.

Taka zmywarka to pewnie duzy szok by byl dla mnie 

Matt zjada kaszkę i pada bez żadnego usypiania,albo zasypia w trakcie jedzenia albo odkładamy go do łóżeczka,włączamy pozytywkę,zasypia bez szemrania i śpi całą noc:-)A w dzień najchętniej spałby w leżaczku ale on już jest taki duży,ciężki,że raczej niedługo mu jeszcze ten leżaczek posłuży więc wolę go już teraz przyzwyczajać do spania w łóżeczku bo co ja potem zrobię jak nagle leżaczka braknie?
Poza tym nie uśmiecha mi się gdziekolwiek z nim pojechać i targać ze sobą leżaczek wszędzie
Zajebiście
Muszę Radka codziennie sprawdzać

... W jakieś opozycji jest normalnie, diabelskie nasienie 

ale nie poddajesz się-i brawo:-)