reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko a wiesz, że nie wiem, chyba nie ma takiego święta

U nas ze spaniem było tak, że jak Aneczka była maleńka, od urodzenia do jakichś pół roku usypiała jak ją wkładałam do łóżeczka, a potem tylko na rękach, wtulała się we mnie, tak usypiała i potem myk do łóżeczka i nie było problemu, ale moja Ania leciutka to tak nie odczuwałam. W nocy też u siebie spała, nad ranem czasem ją do nas przynosiłam na karmienie i tak zostawała. Potem spanie na noc, a raczej zasypianie było u nas w łóżku, znaczy mama i tata obok, światła pogaszone, jak zasnęła to przenosiłam ją do łóżeczka i spała całą noc, teraz u nas poleży chwilkę i mówi, ze chce do łóżeczka, tylko przychodzi do nas coraz częściej:baffled:

reklama
Witam:-)

ja pier papier ale sie dzis rozpisaly....:szok:
margarita-ty nie zmieniaj tematu kochana tylko zapodaj mi linka do zdjec
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No ladnie Niki wygladala, biedactwo!
baby-witaj na forum!!!
ania-sama nie wiem czy cos lepiej, pogarszac sie nie pogarsza, czekamy do jutra z antybiotykiem, ale lezy twardo w lozku!:confused::tak:
kasiuleczka-nie zmuszaj jej, odpusc na troche a potem jakims sposobem sprobuj ja zachecic, mam nadzieje, ze znajdziesz cos w necie.
asienkaR, misia-wszystkiego naj z okazji swieta!!!

A i mam pytanie kiedy sie tutaj dziecko posyla z kwiatkiem do szkoly/przedszkola?????

renni 4719 to taki kod ;-) strona BB gdzie te fotki są. I u nas w szkole na koniec roku kwiatki a i owszem;-)

W Ire szkole dnia nauczyciela ni ma- przechodzi niezauważony. Ale w polskiej szkole juto jak najbardziej nawet "akademia" bedzie :cool2::-D

anineczko
a u Martyśki w szkole ire na koniec roku nosi sie kwiaty choć większosc przynosi bomboniery i wina :baffled:

Tichonek ja na takie okazje mam chustę :) mobilne spanko ;-)
Miałam na myśli bardziej wyjazd do kogoś na parę dni:tak:Mój P ma tu kuzyna więc np.do niego jeździmy czasem na kilka dni i nie chcę leżaczka ze sobą targać:tak:Poza tym ja nie chustowa:no:Mam słaby kręgosłup a mój dzieć już dobrze ponad 8kg.waży więc nawet o noszeniu go nie myślę:baffled::-DWystarczy jak się go natargam przez dzień,uspypiać go na rękach nie dałabym rady:no:Już miałam przeboje z Radkiem jak był mały więc teraz wprowadzam rygor spania w łóżeczku:-DTeraz mi padł w wózku jak szłam po Radka do szkoły,zostawiłam go na dworze i tnie komara:tak:
Barmanko mam dość dźwiękoszczelne drzwi więc dam radę
:-D
Nadal zdjęć dodawać jako załączniki nie mogę:dry:...Kto nie widział na FB lub NK,niech looknie jaki Matt bambaryła,aż się świeci:baffled:A Radek przy nim taka chudzinka:-D:-D: Nasz cud-Mateuszek - galeria zdjęć — (2011-10-12 11:47:23) i Nasz cud-Mateuszek - galeria zdjęć — (2011-10-12 11:47:37)

Ostatnia edycja:
hEJKA!
czytalam was i czytalam..jakis dzis produktywny dzien jest:-pchyba przez to ze pogoda juz nie taka jak wczoraj...chyba nawet teraz chlodniej niz przed 10rano:)
witam nowa mamuske:)
Anineczko
lipa z ta Twoja zmywarka,ale probuj octem i cytryna moze sie uda:)
Moj landlort mial byc u nas ze 4tyg temu albo 3tyg temu i nie ma go do dzis:baffled:jakies listy czekaja na niego i nawet sie nie pokusil zeby po nie przyjechac.W sumie u nas wsio ok,oprocz zawiasu w oknie.Chyba Poprzedni lokatorzy zepsuli,okno sie domyka,ale jak jest wiatr spory to wieje mi do sypialni:baffled:m szukal tego cuda tutaj w Carlow i nie moze dokupic.
Pan w sklepie mu powiedzial ze w Dublinie jedynie mozna kupic,ale przeciez my po to specjalnie jechac nie bedziemy,niech on kupi w koncu w Rathool mieszka:)
Lubiczanko chyba was czeka zakup nowego akumulatora:(...
AsienkoM zakop dola!!
Barmanko no to jak juz u siebie prawei skonczylas to do mnie zapraszam...okna mialam myc,ale mi zimno jakos i nie chce mi sie...:sorry2:

co ja jeszcze chcialam???

Barmanko ciasteczka wyglądają tak:
c97af320a6fd079ca27647d45e4913ea.jpg

Tichonku to tak jak ja z tym kręgosłupem,nawet mam jakąś chustę-nosidło ale za cholerę nie mogłam w niej nosic dzieciaków,bo mnie w krzyżu łupało :-D

Margarett no tak wino dla nauczyciela.No ale taka ich tradycja :blink:
U nas też alkoholowo na święta od klientów M :-D:-D

Lubiczanko w sumie dobrze,że to tylko akumulator.
W moim starym oplu też poszedł...pod przedszkolem.Z buta się musiało pociskac.

Ewelcia to może do M uderz,on w Dublinie dośc często przeca :)
Ja tam już nie wspominam o tym,że miał nam wymienic szafeczki koło łóżka i inne pierdołki,a i poczta też czeka na niego.No ale on się gdzieś zakopał w okopach w okolicach Cork i cwiczy jak na żołnierza przystało.

Ostatnia edycja:
reklama
ooo wiem...Anineczko gdzie na grzyby jezdzicie??
nam niby tesciowa miala wyslac,ale jakos nie widze tych grzybow,a swieta tuz,tuz;-)
To i ja musze sprobowac tych ciasteczek:)
:-DAurelia i jak tesciowa doleciala?
Tichonku swietnych masz chlopcow:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry